Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrano po 6 zanim do pracy pójdę jak się nie daj Boże! nie uda to na następny cykl kupuję dokładniejszy termometr
ale śluz też mi się zmienił na taki bardziej białawo-kremowy, gęstszy... sama już nie wiem co myśleć, za tydzień tesuję chyba bo @ powinnam dostać jakoś 7-8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to dobrze to owulka na pewno była
a masz książeczkę od NPR?
najlepiej 14dpo, u mnie takie średnie kreski dopiero wyszłydopiero jak wyschły to ładniejsze sie zrobiły..
to super pore masz do 45 min możesz mieć opuźnienia albo wcześniej i wiarygodna bd. tylko połóź sobie pod poduszkę bo moze byc niewiarygodna...
ustnie? dowciapnie? ustnie to ciężka sprawa.. ale wyśle ci moją książeczkę od NPR i tam rozrysowałam też jakie są różnice temp pod językiemmi dużo pomogło te artykuły itp. myślę ża warto poczytać :)ale mam nadzieje ze nie bd musiala kolejnego termometru kupic
ja tez pierwszy cykl taki mialam jak ty a potem sobie kupilam ten lepszy i pyk
-
Landryneczka wrote:zapieprzam tyle czasu sprzątam cały dzień a teściowa sobie poszła i chleje pewnie
mizzelka to fajnie że ci się spodobały ja mam założone tipsy , mi też sie łamią dlatego nie mam swoich hehehybrydowe to nie dla mnie jakoś wolę tipsy nie wiem czemu
soczysty, lubię takie
ja robiłam hybrydy caly czas i ładnie mi sie trzymały ale teraz przestałam bo nie miałam czasu ;/ nawał pracy... i mam aby zwykly lakier to łamią się jak cholera i schudłam ;/ czegoś mi brakale niedlugo sb zrobie bo okropnie wyglądają a jak nie odhoduje to musze sb zrobic te tipsy, ale to u kogoś robiłaś czy sama?
uu to takie ziółko z teściowej?
ja tez mialam posprzątać ale mam lenia jak cholera..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysorki dziewczyny, że zadaję może głupie dla Was pytania, ale tak naprawdę dopiero się "uczę" tych wszystkich faz cyklu, zanim zaczęłam łykać pigułki nie interesowało mnie to, bo nie byłam w związku, jak brałam pigułki to miałam to w nosie bo i tak @ przychodziła zawsze w tym samym czasie, a teraz jak tylko zauważę coś nowego to się zastanawiam czy tak ma właśnie być i co to może oznaczać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny