Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:no kolorek ładny wyszedł to nie powiem . Byłam u kosmetyczki super dziewczyna młoda . 10 lat się tym zajmuje od listopada ma swój salon .
ja już swoich to dawno nie zapuszczam bo są okropne .
Ja znowu tyje a nie chudnę haha
a ja wlasnie nie mam zaufanej kosmetyczki, wolę wszystko sama.. bo u nas to wiesz? używają kosmetykow oriflame, śmieszne... u kosmetyczki sobie wyobrażam z pupy, artdeco itp.. -
potforzasta wrote:Marzy mi się że jutro temperaturka wzrośnie i wyznaczy mi owu na 22 dc ale marzyć zawsze można ale nie zawsze się to musi spełnić.
a myslalam ze bd 25 dc i co chwile czyhałam jest nie jest jest nie jest ;< -
surykatka wrote:sorki dziewczyny, że zadaję może głupie dla Was pytania, ale tak naprawdę dopiero się "uczę" tych wszystkich faz cyklu, zanim zaczęłam łykać pigułki nie interesowało mnie to, bo nie byłam w związku, jak brałam pigułki to miałam to w nosie bo i tak @ przychodziła zawsze w tym samym czasie, a teraz jak tylko zauważę coś nowego to się zastanawiam czy tak ma właśnie być i co to może oznaczać...
zawsze znajdzie się ktoś co pomoże w miarę możliwości
surykatka lubi tę wiadomość
-
a ja się umówiłam do Gina. na 2 lipca.. bd to 4 tydz +6dni.. ta infekcja nie daje mi spokoju.. a dobrze że zadzwoniłam bo mialam sie wybrać do niego 10 lipca... a on powiedział że wyjeżdża za granicę ;O to bym dopiero miała i infekcje i czekanie na niego
ale zawsze przyjmuje w czwartki i dziwnie mnie wcisnął na środę o 17ale powiedzialam mu o tej infekcji to odp: no to sprawa wymaga szybszego obrotu..
i dobrze będę miała głowę spokojną mimo wszystko. Pewnie i tak nic nie bd widać ale chociaż jedną sprawę załatwię i zaraz się umówię na kolejną wizytę -
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:U nas na Dolnym Śląsku (Wałbrzych) mega kolejki do gina, 3 czerwca dał mi skierowanie na usg ocena narządów rodnych to mam wizytę dopiero 11 lipca
ale mam nadzieję, że pokaże może coś więcej już
co prawda prywatnie ale dzwonie i wciśnie mnie zawsze szybko
ostatnio z 5 minutowej wizyty była 30 minotowa
facetka pewnie sie burzyła ale co tam
on spokojnie mi odpowiadał na pytania i wątpliwości
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
widzę,że Marta rozkręciła się, super
Potforku Ty nam się tu chwalisz serduchami a my na wykresie nie widzimy!! Nie ładnie...
Mizzelko, Sandra, Ia, Liviai Malinka której dawno nie było
Przepraszam
Mizzelko ja go męczę jak tylko mam ochotę alb On mniemizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny