Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj będzie będzie, zobaczymy co z tego wyniknie
Musze poćwiczyć ustawienia aparatu dzisiaj jeszcze
Niecierpliwa możesz strzelić sobie studyjną sesję zdjęciową w ciąży - cena zależy od fotografa ale można znaleźć dość tanioJa mam sesję ciążową w gratisie do sesji ślubnej od moim fotografów więc teraz tylko brzuszek zrobić
mizzelka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Oj będzie będzie, zobaczymy co z tego wyniknie
Musze poćwiczyć ustawienia aparatu dzisiaj jeszcze
Niecierpliwa możesz strzelić sobie studyjną sesję zdjęciową w ciąży - cena zależy od fotografa ale można znaleźć dość tanioJa mam sesję ciążową w gratisie do sesji ślubnej od moim fotografów więc teraz tylko brzuszek zrobić
Trzymam kciuki zeby sie udaloja zeby miec darmowa sesje musialabym slub wziac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a no tak, tak jejuuu wybacz
a kiedy się dowiedzieliście, który to tydzień był?
jaaa fajnie jakby deszcz padał i takie zdjęcia
Marta a też tak mam,ale to wiesz może też organizm tak reagować po tabletkach, bo tyle czasu brałaś dlatego wcześniej ich nie zauważyłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:40
-
Kiedy masz termin @ ?
Zycze Ci oczywiscie zeby nie przyszla, ale im wiecej objawow domniemanej ciazy dostrzegasz tym bardziej sie nakrecasz a w wiekszosci przypadkow pozniejsze rozczarowanie bardzo boli.
I jest wielki dol, placz i zgrzytanie zebow, mowie z doswiadczenia
Wiec chill -
nick nieaktualny@ powinna być 25 dnia cyklu czyli w sobotę
wiem, że tak może być, w zeszłym miesiącu miałam ciążę biochemiczną, test wyszedł ze słabą drugą kreską ale drugiego testu już nie zdążyłam zrobić, bo przyszła spóźniona @ ;(
lekko mi nie było, ale też objawów miałam o wiele wiele mniej -
przedszkolanka:) wrote:a no tak, tak jejuuu wybacz
a kiedy się dowiedzieliście, który to tydzień był?
jaaa fajnie jakby deszcz padał i takie zdjęcia
Marta a też tak mam,ale to wiesz może też organizm tak reagować po tabletkach, bo tyle czasu brałaś dlatego wcześniej ich nie zauważyłaś
Dowiedzielismy sie dokładnie w zeszly wtorek, nie bylo zadnych watpliwosci, pepowina byla w innym miejscu zupelnie.
Lekarz po 16 tyg jest w stanie powiedziec, wszyscy chlopcy z 13 tygodnia czy 12 nawet u nas na listopadowkach po badaniu polowkowym staly sie dorodnymi dziewczynkami -
ja w pierwszym cyklu też miałam same objawy , a teraz dopiero te skurcze pod koniec
dlatego spokojnie, jeszcze tylko 6 dni
hehe, ale numermoja siostra do końca miała być Grzesiem a przy porodzie szok! dziewczynka
a że leciały wtedy te filmy "piękna Angelika" to wybrane takie imię zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem
ehhh niech ktoś jutro pójdzie za mnie do pracy...
dziewczyny mam pytanie z innej beczki: macie może wadę wzroku? czy męczą Wam się szybko oczy? używacie jakichś kropli do oczu? ja mam lewe oko: -2 soczewka i w tym -2 cylinder (a więc liczone jako -4) a prawe oko: +0,5 i oczy męczą mi się mega szybko już nie wiem co robić a kropli używam regularnie rano i wieczorem
Aga zestresowana jutrem? -
nick nieaktualny