Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:potforzasta mam dokładnie tak samo bez okularów to mrużę oczka i wszystko mi się zlewa xD a żeby przeczytać książkę czy godzinę na zegarze to nie ma mowy a ulotki od tabletek to zapomnijcie hehe ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:No dokłądnie literki to mi się tak rozmazują bez że nawet nie widzę tych większych. Zauważyłą dopiero w Kościele na tym czymś co słowa pieśni wyświetlają jak mi było ciężko przeczytać co tam pisze i poszłam do okulisty i co mam a Pani mi powiedziałą że ja mało widzę i z bliska i z daleka. Muszę kiedy znowu pójść sprawdzić czy nie jest gorzej bo teraz mi to wraca w okularach. A ja mam je tylko do spania ściągać i do mycia.
też tylko do mycia i spania, a że w okularach Ci się znów tak robi to możesz mieć tak jak ja, mi co rok na kontroli u okulisty wychodzi coraz większa wada, pewnie masz tak samo, aż dojdziemy do jakiejś tam granicy że będziemy się łapać na zabieg laserowy na nfz ;P innego ratunku dla nas nie będzie ;P -
surykatka wrote:ehh moja sunia znów mi się ładuje na kolana, przylepka ostatnio się z niej zrobiła
mizzelka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ale fajnie tak ruchy czuć
ale szybko jakoś czy nie?
teraz już masz ten lepszy moment, bez objawów uciażliwych a z tymi przyjemnymi
U mnie uciążliwych nie bylo wcale, ostatnio stwierdzilam ze lubie byc w ciazy
Cycki większe, pozbylam sie HPV, mialam nietolerancje laktozy a teraz normalnie pije mleko
A ruchy chyba już tak czuć w tym okresie, wydaje mi się że to normalne. Ja dodatkowo nie mam brzucha wiec on tam ściśniety siedzi -
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:też tylko do mycia i spania, a że w okularach Ci się znów tak robi to możesz mieć tak jak ja, mi co rok na kontroli u okulisty wychodzi coraz większa wada, pewnie masz tak samo, aż dojdziemy do jakiejś tam granicy że będziemy się łapać na zabieg laserowy na nfz ;P innego ratunku dla nas nie będzie ;P
Ale u mnie w rodzinie każda dziewczyna ma problem z oczami.
-
ja powinnam okulary nosić bo coraz gorzej widzę, a leża w aucie
Marta tylko u nas problem ze wstawaniem rano, poza tym jak ja teraz leżę albo śpię bo niedobrze to T. miałby więcej obowiązków a i tak wszytko robi
niecierpliwa no kuzynka też mówiła że lubiła być w ciążyja też, tylko mdłości niech miną
cześć Potforkuco słychać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz potforzasta podobno zwierzęta wyczuwają ciążę, bo zmieniają się feromony kobiety i podobno nawet zapach kobiety się wtedy zmienia a zwierzaki na zapach wyczulone ;)nie wiem jak z owulacją ale zwierzaki ogólnie wiele czują
no niecierpliwa kosztów szczególnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 21:44
-
Aga a leci gości mieliśmy przez caały dzień i kolejne zaproszenie na wesele.
Surykatka ja mam nadzieję ze nie będzie potrzeby i że się poprawi ale póki co pewnie będę musiała zmienić na 0,5
-
surykatka wrote:wiesz potforzasta podobno zwierzęta wyczuwają ciążę, bo zmieniają się feromony kobiety i podobno nawet zapach kobiety się wtedy zmienia a zwierzaki na zapach wyczulone ;)nie wiem jak z owulacją ale zwierzaki ogólnie wiele czują
no niecierpliwa kosztów szczególniesurykatka, mizzelka lubią tę wiadomość