Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:oj tam, jakoś przeżyję
Potforku widzę,że clo jaja sobie u Ciebie robi ;/
wy to się naimprezujecie -
surykatka wrote:potforzasta masz o wiele mniejszą wadę ode mnie więc spokojnie
mi od 7 roku życia systematycznie się wzrok pogarsza mimo szkieł, ale u mnie w rodzinie większość z podwójnymi oczami chodzi ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:JA mam ale - 0,25 mało ale oczka szybko padają bez okularów niestety. A jak mi przyjdzie bez nich przed kompem czy tv to zaraz wyglądam jakbym tydzień płakała bez przerwy. Już widzę że mało ale jeszcze daję radę.
-
mizzelko ja bez jak już pisałam nie dam rady bo oczka bolą i są czerwone. Ja jedynie z gospodarki co zostało to 3 kozy teścia
Ja mu koło nich nie chodzę chciał mieć to niech ma ja mam jarzynki a za rok robię ogródek i teściowa ma kurki.
-
potforzasta wrote:mizzelko ja bez jak już pisałam nie dam rady bo oczka bolą i są czerwone. Ja jedynie z gospodarki co zostało to 3 kozy teścia
Ja mu koło nich nie chodzę chciał mieć to niech ma ja mam jarzynki a za rok robię ogródek i teściowa ma kurki.
kózki ponoć śmieszne są
ja jak daleko albo coś czytać to lipa i się przepraszam z okularamiw szkole to musialam miec ze sobą bo bym nie dała rady
a na gospodarce no nie da sie w nich robić.. bo nie raz mućka cie uderzy.. a to sypnie ci coś.. a to się ufajdasz. norma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 22:18
-
potforku z tą kotką to musze przyznac ze pewnie owulkę wyczuwa.. że się tak kręci...
bo za kazdym razem kobieta inne feromony zapodaje
mnie to znów chciała mućka oblizać feee ale nie dała mi normalnie przejść.. każda jedna bleee... dobrze że miałam szczotkę i zlałambo bym nie przeszła koło ich stanowisk i korytarzu "pokarmowym"
-
mizzelka wrote:oo kurki dobra rzecz, my tez mamy ale aby na tydzien czy dwa i idą na rosół.. mniam
kózki ponoć śmieszne są
ja jak daleko albo coś czytać to lipa i się przepraszam z okularamiw szkole to musialam miec ze sobą bo bym nie dała rady
a na gospodarce no nie da sie w nich robić.. bo nie raz mućka cie uderzy.. a to sypnie ci coś.. a to się ufajdasz. norma...aaaa i mamy kaczki nawet jedna 10 wysiedziała małych. A kózki to zależy nie da się ich puścić bo pchają mi się do domu i tylko przed drzwiami by siedziały. Bo mamy jedną dużą i 2 małe.
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:potforku z tą kotką to musze przyznac ze pewnie owulkę wyczuwa.. że się tak kręci...
bo za kazdym razem kobieta inne feromony zapodaje
mnie to znów chciała mućka oblizać feee ale nie dała mi normalnie przejść.. każda jedna bleee... dobrze że miałam szczotkę i zlałambo bym nie przeszła koło ich stanowisk i korytarzu "pokarmowym"
-
potforzasta wrote:My chowamy takie na rosołek i na jajeczka więc te na jaja długo są
aaaa i mamy kaczki nawet jedna 10 wysiedziała małych. A kózki to zależy nie da się ich puścić bo pchają mi się do domu i tylko przed drzwiami by siedziały. Bo mamy jedną dużą i 2 małe.
a ponoc one jak psy są hahah :DD