Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
oj ciężko masz, mój T. ma tak że do jazdy ma mocne a do pracy lżejsze i teraz był u optyka i doradzili mu progresywne, one się dostosowują, wzrok się nie męczy a przy tym nie pogarsza, mają dużo zalet, jedna wada: cholernie drogie... same szkła kosztują od 700-1000 zł..
hm,nie stresuję ale juz doczekać sie nie możemy żeby serduszko zobaczyć i uspokoić że wszystko jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 21:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:hehe, jeju to niesamowite wszystko
a brzuszek już widać?
Średnio, jak sie objem to tak, rano delikatnie zaokrąglony jest.
Ale za to Konradek tak kopie, ze jak leze to widać wypychającą się stópkę albo główkę. Jarek wciska mu 2 palce a potem on wypycha nóżke -
nick nieaktualny
-
Surykatka ja mam astygmatyzm krótkowzroczny i nie używam żadnych kropli - tylko okulary, czasami szkła kontaktowe. Też ich się bałam na początku ale okazało się, że nie było czego. Jednak jak oczy Ci się szybko męczą to szkiełka u Ciebie nie zdadzą egzaminu. Mimo, że są super cienkie, nawilżane to i tak wysuszają oko.
Niecierpliwa a czkawkę już synuś miał? Ja pamiętam jak w nocy szczególnie Majka mi czkała i spać nie dawała
-
nick nieaktualnywłaśnie ja też mam astygmatyzm, do tego u mnie dochodzi alergia na większość (jakieś 90%) kosmetyków takich jak cienie, tusze, pudry, kredki itp i w sumie bez kropli zawsze jak się budzę to mam mega uczucie piachu pod powiekami aż bolą, strasznie czerwone oczy mam rano nawet jeśli dzień wcześniej się nie malowałam a wieczorem to kropelki po całym dniu ulgę przynoszą
-
livia30 wrote:
Niecierpliwa a czkawkę już synuś miał? Ja pamiętam jak w nocy szczególnie Majka mi czkała i spać nie dawała
Livia pojecia nie mamw ogole mialam problem z wyczuciem czy to ruchy małego czy moje wnętrzności
wcześniej myliłam z gazami... Teraz już nie mam wątpliwości, bo widać na brzuchu gdzie nóżki wyskakują.
Ale tą czkawką to mnie zagięłas, chyba jeszcze nie bylo. -
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:jestem
ehhh niech ktoś jutro pójdzie za mnie do pracy...
dziewczyny mam pytanie z innej beczki: macie może wadę wzroku? czy męczą Wam się szybko oczy? używacie jakichś kropli do oczu? ja mam lewe oko: -2 soczewka i w tym -2 cylinder (a więc liczone jako -4) a prawe oko: +0,5 i oczy męczą mi się mega szybko już nie wiem co robić a kropli używam regularnie rano i wieczorem
Aga zestresowana jutrem? -
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:niecierpliwa a jakie to uczucie? i kiedy pierwszy raz poczułaś ruchy?
Ciężko opisać słowami, ja odczuwam jak takiego malego bąbelka w środku wypełnionego powietrzem ktory szybko pokonuje opór wody i delikatnie smyra
Ja czułam je ok 17tyg. , ale nie wiedzialam czy to czasem nie jelita. a na dloni polozonej na brzuchu pierwszy raz w Dzień Ojca
17tc + 5 dni -
nick nieaktualny