Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niestety Aga, inaczej euthyroxu brać nie da rady bo się nie wchłania. Nie wiem jak z innymi lekami na tarczycę. Szkoda, ze wcześniej nie brałaś już go to może organizm już by był przyzwyczajony a tak nie dość, że hormony Ci buzują przez ciążę to jeszcze nowy lek. A może dawka źle dobrana? Cholera wie... Ja się po nim czuję wyśmienicie.
-
ja mam najmniejszą dawkę... wiesz, przypuszczam że to dlatego że więcej jem teraz no i po nocy jestem potwornie głodna a tu jeszcze tabletka i odczekać 30min. i ja już biegam do lazienki bo mi niedobrze...w ogóle zamiast wymiotowac, to biegunki mam i widzisz, wszystko na odwrót,ale jutro zapytam na wizycie co myśli i zobaczymy... a mówią,że w ciąży kobieta pięknieje, promienieje i ma podwójne siły
a ja czuję się przeżuta i wymięta
chociaż T się śmieje że będzie syn bo wyładniałam , haha ciekawe z której strony:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde jak znajdę ten artykuł to wam podeśle co mnie zmylił ;/
dzięki wamto może w środę coś zobaczę
bo coś czuje że gin zaraz mnie wyśle na USG a jak
i znow bd sie sprzeczał że w 27dc nie mogłam mieć owulacjito bd miał nowy przypadek hahah
u mnie psy inaczej nie patrzą itp ale mąż inaczej patrzy hahahah
teraz mu libido wzrosło no niech go... juz nie napisze co
ale uważam
i już nie chce mnie do pracy za mocno.. chyba powoli wierzy w to co się dzieje
a wczoraj nic kompletnie teść nie pytał przy tym piwie.. już się skapował o co chodzi :<
livia Gratulujęaby czekać jak będziesz strzelać super fotki
-
Wiecie co, głupia jestem, ale zrobiłam test i jest negatyw. Ech pewnie to wszystko to tylko pomyłka2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
25 pinka, ide sie zdrzemnął bo mnie zmusiło.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Wróciłam z zakupów i padam na pysk
cholera, stara już jestem.
Idę się glebnąć na kanapie i może zdrzemnąć... Niemożliwe to jest aż już mnie to wkurza bo kolejny dzień jestem taka flakowata.
La no proszę Cię, nie nakręcaj się negatywnie. Beta nie mogła kłamać
-
Jutro się wszystko wyjaśni. Idę się zdrzemnę bo coś od paru dni padam na twarz po 16. Męża nią ma, więc mogę spać2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Witam was serdecznie.Pisałam na innym wątku i nic więc może ktoś mi tu odpowie
Dziewczyny mam pytanie czy jest sens jutro zrobić betę?Według ovuf będzie to 9dpo ale miałam monitoring 9 dc(16,15,11mm) i 14dc w południe było już po owulacji(był widoczny płyn).Proszę o radę. -
nick nieaktualny