Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, wpadłam szybko się przywitać i zaraz uciekam.
Wczoraj zasnęłam po 21i o 1 w nocy oczy jak 5 zł i wyspana jestem
no kurcze blade... Zmuszałam się żeby spać dalej, ostatni godziną jaką zarejestrowałam na zegarku była 2:20. Muszę chyba jednak wprowadzić tryb popołudniowej drzemki i spać wieczorem chodzić normalnie.
Deszcz leje u mnie - piękna wakacyjna pogoda
Ale pochwalę wam się jeszcze, że mój kochany mąż napisał mi maila "kup sobie ten obiektyw jak chcesz" hi hi zatkało mnie, jak tak po prostu? Bez błagania i proszenia?
Uciekam Babeczki, do później :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:27
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam, ja dziś w stresie, jutro powtarzam betę i boję się, że spadnie poniżej normy, bo taka niska była. Dobra już nie jęczę.Idę do kościoła, a później obiad u rodziców. Mąż został rano obudzony przez telefon z pracy, gdzie on jest. Źle zapisał i zamiast nocki ma dziś dzień.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Ja dzisiaj u babci mojego K się zdziwiłam bo kotka która w ogóle nie zwracała na mnie uwagi dzisiaj nie odchodziła na krok i po nogach mnie lizała. Mam nadzieję że nic złego nie przeczuwała bo wiem że koty potrafią.
potwierdzono naukowonp zły przykład ale przykład... psy bardziej asekurują swoich właścicieli jak są przed stanem zawałowym lub też mają raka... właśnie pracują nad maszyną która by była choć odrobinę podobna do psiego nosa i wyczuwała takie rzeczy
ach i pamiętam jak kiedyś Anutka pisała na majówkach że chyba kotka(nie chce sklamac bo dobrze nie pamietam) ma na nią fochaże chyba przeczuwa co sie dzieje
no ja nie mam zwierzaka wiec nie mam porównania
aby mućki mam ale one zawsze patrzą na mnie jakby miały mnie zjeść hahah
-
Witam się i ja. wczoraj się objadłam jak nie wiem co........
uhhh dwie kiełbaski dwa razy dokładałam sobie słodką kapustę... kotlet... i ciastoi truskawki...
no i cholera teść podszedł z piwem do mnie... a ja: nie dziękuję.
a on oczy wytrzeszczył jak 8zł i aby się uśmiechnął.
kurka go mać wiedziałam że tak będzie ;/
w nocy tez nie spałam ;/ pić mi się ciągle chciało i byla sis męża z małym a on darł się o 4 nad ranem oni nic nie wstawali.. i tak z godzine ;/ potem im alarm dzwonil i znow nie slyszeli.. kurna dobry sen mają :< -
livka, ohohoho mąż dobry
tez bym tak chciała
chociaz moj nic nie marudzi ze jadę na weekend do Torunia..
aż dziwne.. bo zaraz by mi mamrtotał po co itp a on: rób jak chcesz... SZOK
La nie stresuj siebędzie dobrze
tempka piękna więc po co by beta nie miala rosnąć?
ja nie robię jej i też dobrze
co ma być to będzie.
i co tam u was jeszcze słychać?
Potforku odpoczywasz?
dziewczyny ogarniacie te tygodnie ciąży? bo wlaśnie 4+6 to 5 tydzien czy 4 tydzien + 6 dni po prostu i jest to jednak 4 tydzień? wtf? bo byłam na innej stronce i czytalam jak sie rozwija dziecko itp.. i weszłam na 5 tydzien z przekonaniem że mnie teraz to dotyczy a tam pisze 5 tydz +1 5tydz +3... wtf. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
Livia korzystaj jak pozwala
Mizzelko co się nimi przejmujesz, jak zapytają to zaprzecz, na piwo nie masz ochoty i tyle
i masz 5 tydz. bo ja 7 zaczęłam
my bylismy w kościele , ale po kazaniu musiałam wyjść , nie dałam rady więcej...
później w auchan herbatkę imbirową kupiliśmy, zaraz próbuję bo imbiru nie było;/
miłej niedzielimizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś w kościele ledwo wysoedziałam, straszna duchota była. Przestanę się denerwować po wynikach,
Mizzelka jesteś w 5 tygodniu ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 14:24
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.