Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Mówię, wszystko nam rozwaliło to auto, ale na szczęście z mężem wszystko ok, bo auto wyglądało jak spod zgniatarki.Tył kończył się na plecach fotela kierowcy.
surykatka, la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja odstawiłam dopiero miesiąc temu tabsy i nawet nie pomyślałam, żeby zrobić, niby lekarz mi powiedział po badaniu, że u mnie wszystko wrócić powinno od razu do normy a że ja po kilku dniach zaczęłam mieć płodny śluz i ból jajników to uznałam, że pewnie faktycznie wszystko jest ok... ;?
-
mizzelka wrote:i to jest najważniejsze.... że mąz jest cały... Mam nadzieje że powoli będziecie wracać do tematu staran.. A może się uda bez wspomagaczy?
Popłakuję cały dzień, ale jest ok.
Livia, aż sama chyba hybrydy sobie zafunduję2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nie nie kochana, nie o to chodzi.. tylko jeszcze w krwi i w organizmie masz hormony... babka mi tłumaczyła że muszę odstawić tabsy i dopiero po 2 miesiącach zrobić hormony bo to bez sensu.. bo jeszcze organizm się z nich dobrze nie wyczyścił. Ja nie mówię że nie zajdzie sie w ciąże itp ... nawet lepiej sie ponoc zachodzi ale takie badania są niewiarygodne na kilka miesięcy po odstawieniu, jak się organizm oczysci i pokaze co jest nie tak lub jest wszystko w normie
-
nick nieaktualnywidzisz a mi lekarz powiedział, że nie muszę robić przerwy bo miałam te niby najnowszej generacji tabsy i że one niby nie zostawiają śladu w organizmie poza tym ja 2 dni po odstawieniu miałam takie czyszczenie że wylądowałam na chorobowym więc się pewnie oczyszczał organizm ale ile lekarzy tyle opinii
-
la wrote:Wątpię. z seksu nie rezygnujemy, ale z moim temperamentem w ostatnich miesiącach to szybciej oceany wyschną niż z tego będzie dziecko
Popłakuję cały dzień, ale jest ok.
Livia, aż sama chyba hybrydy sobie zafunduję
Może czas na jakiś inny cel i chwile wytchnienia..
Jesteś silna... i będziesz dalej. wierzę w to.
Najważniejsze żebyście się wspierali a na pewno tak jest.
I wszystko z czasem przyjdzie...
Ja wierzę w takie rzeczy bo moja kuzynka ma problem i jej maż tez.
nie leczyli sie bo juz 8 lat mineło... poddała się.. ale rzuciła palenie (zakład z mamą) bardziej dbali o siebie, rzuciła stresującą pracę.. i bach! jest w ciązy... mimo główkowania lekarzy..
-
surykatka wrote:widzisz a mi lekarz powiedział, że nie muszę robić przerwy bo miałam te niby najnowszej generacji tabsy i że one niby nie zostawiają śladu w organizmie poza tym ja 2 dni po odstawieniu miałam takie czyszczenie że wylądowałam na chorobowym więc się pewnie oczyszczał organizm ale ile lekarzy tyle opinii
ale daje przykład jak u mnie było
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że @ przyjdzie niedługo, bo te bóle są nie do wytrzymania. Aż noga mi drętwieje, wzięłam nospę max i czekam aż zadziała. Co robicie dziewczyny? Latam po kanałach bo dziś małż ma na noc i się nudzę.
To dobranoc tym co idą spać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 22:27
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja też idę do łózka, pogram na playstation
do jutra!
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Oglądam najdurniejszy film wszech czasów. Piranie w jeziorze zjadają do kości półnagie kobiety. To miał być horror erotyczny, czy co.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 00:29
surykatka lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.