Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz wróżka Salomea leci, ona jest straszna. Nie wierzę żeby ktokolwiek zdrowy dzwonił do niej, szczególnie, że ona nawet nie ukrywa, że nie zna się na tym i tak na prawdę ma głęboko dzwoniących
A film ma swoją kontynuacjęPirania 3DD
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dzień doberek
mnie to powiem szczerze że wkurzają takie filmy..
ich logika.. albo nienawidze takich tragicznych wypadkowych...
te napięcie.. że aż się spać chce albo właśnie przerysowane ;/
się gorzej przy tym denerwuje niz to warto, a mąz lubi takie
ohoho ja nie śpię od 6a położyłam się spać o 2 w nocy
gorąco ciągle mi było, nie mogłam zasnąć
no i mdłości z rana jak śmietana ;/
no by to grom ;/
ahh szkoda ze jeszcze tv nie kupilismy juz by bylo ciekawej a tak to pusto jest ;/
ale dobrze ze jest internet i lapek
przejrzę sobie co jest w home&you.. może coś dokupię do sypialni albo do kuchni... -
nick nieaktualnyDzień dobry kochane!
Mnie dziś obudził ból @ ale @ nadal brak... Tylko dużo śluzu białego gęstego i meeeega wrażliwe sutki, szczypią i mrowią ;( Ból @ pojawia się co kilkadziesiąt minut na parę sekund i puszcza... ehhhh ;/
a dziś w pracy do 16.30... ;( -
ja tez mialam bóle na @ ale nie nakręcam
bo to najgorsze co może być
potem rozczarowanie
spokojnie take it easy
nie zazdroszczę... dobrze że ja mam aby kilka h w ciągu dnia. cięzko bo ciężko ale chociaz chwila odpoczynku, gorzej w żniwa.. zajeb uhuhu... :< -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:Mnie usypia tykanie
w ogòle usypiają mnie brzęczące lodówki, zmywarki, wiatraki i betoniarki o_O
Maluszek u mnie też jeździ ale co zrobieMaluszek 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki !
mizzy, la, livia, surykatka i maluszek witajcie
co tu słychac? Jakoś cicho.....
jest tu kto?
jutro ide na wizyte kolejną....
boje sie mojego spadku wagi, az o 5 kgnie wiem w jaki sposob to nadrobić...zawsze miałam z tym problem
ehh..... doradzicie cos?
czuje ze bedzie z tym wielki problem, z pryrostem wagi w ciazynie mam jakos specjalnego apetytu..tylko od czasu do czasu sie zwieksza ale to ciagle za mało, waga stoi w miejscu
jak na złość. juz zastanawiałam sie czy nie kupić sobie nutridrinków ;/ zeby diete wzbogacic o dodatkowe kalorie...
ten zegar super mizzelkauwielbiam takie roznosci ..
my mamy zegar ktory tak glosno tyka, ze na poczatku przyprawiał mnie o zawał
ale pozniej sie przyzwyczailismy z małżem...
Surykatka, wierze ze te skurcze to dobry znak... ja bym sie tam nastawiła na @, a potem wolała miło rozczarować niż odwrotnie... bo to jednak boli:/ zycze Ci zeby było jak najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 12:19
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż groszku kochany ja właśnie w sobotę na @ się nastawiam...
test to pewnie tylko formalność będzie...
dziś kupuję termometr owulacyjny i od następnego cyklu pełna obserwacja :0
a może jednak się uda? ale jak wczoraj test robiłam w 20dc to negatyw aż w oczy bolało ;( -
Ja powtórzyłam betę i czekam na wyniki jak spadła do końca to dziś spokojnie napiję się piwka z mężem. Nie spałam dziś całą noc, padłam dopiero po 6 rano i wstałam o 10, jestem niewyspana, przez co rozdrażniona. Idę zaraz robić obiad.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja się zbieram i zaraz idę do urzędu załatwić sprawę z dowodem rejestracyjnym i odebrac prawo jazdy bo już jest - mój pierwszy dokument z nowym nazwiskiem
Ja jestem dziś zła, smutna, wkur... i zdołowana wiec wybaczcie ale mam wrażenie, ze znowu się nie udało i wnerwia mnie to. Mój spokój ducha poszedł w pizdu... Nie, nie robiłam testu tak jakoś mnie dopadło. Jakies tam objawy mam i to mnie najbardziej wkurza bo już nie raz tak było. Co za życie... Ciągle tylko trzeba się podnosić z upadków...
Trzeba zacząć działaś. Wrócę z miasta i dzwonię do kliniki niepłodności. Nawet zrobię to cholerne badanie drożności jajowodów jak trzeba bedzie - mam już dość tego zawieszenia i ciagłej huśtawki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 12:41