Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natu na zaciążenie to jeszcze za wcześnie w ogóle
a czemu masz ciągle ignorowane? bo jeżeli ta 7dc była ok
to nie chce cie martwić ale mały skok od 6 poprzednich tempek.. Może zrób badania jaki masz progesteron w następnym cyklu... i ogólne badania hormonów. -
Wróciłam z miasta, a kupiłam sobie torebkę na poprawę humoru
Po drodze spotkałam koleżankę i ściągnęłam ją na kawę - trochę mi lepiej
La powiem Ci, że ja na Twoim miejscu to napiłabym się tego piwa a co, jedno to nie zbrodnia. Pamiętam, ze jak byłam w ciąży to miałam taką ochotę na białe wino, ze dwa czy trzy razy napiłam się kieliszek i nic nie było - dziecko udane skromnie przyznamSama mam ochotę dzisiaj strzelić sobie drina i pewni to zrobię chociaż tez nie wiem na czym stoję...
-
perełeczka:
dioda4427
Początkujący
Ranking: 29
[zaproś mnie]
Data dodania: 01-07-2014, 16:38
zgłoś do moderacjicytuj
witam tak jak w temacie to oznacza biały śluz to są dni płodne czy niepłodne?
i czym może być spowodowane ból jajników po lewej stronie. Czy to może oznaczać ciąże ? Kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą -
Martuś96
Początkujący
[zaproś mnie]
Data dodania: 26-06-2014, 16:16
zgłoś do moderacjicytuj
Witam.
Mam mały kłopot. 18 Maja uprawiałam z chłopakiem stosunek przerywany. 27 Mają miałam okres, trwał on 5 dni i był obfity tak jak zawsze. 3 dni po okresie zrobiłam test NEGATYWNY. I teraz do setna sprawy : spóźnia mi się kolejny okres o 2 dni powinnam mieć 24 Czerwca, nie mam żadnych bólów, kolejny test - negatywny. Czy mogę być w ciąży ?? Dodam ze ten koniec miesiąca może być dla mnie bardzo stresujący. Dzisiaj rano jeszcze czułam lekki ale długi ból w lewym jajniku i już myślałam ze to @ ale jednak nie...
a i cykl trwa 28 dni -
dioda4427
Początkujący
Ranking: 29
[zaproś mnie]
Data dodania: 20-06-2014, 14:11
zgłoś do moderacjicytuj
Witam wczoraj kochałem się z dziewczyną z rana mi mówiła że dostała okresu a zaczęliśmy kochać się wieczorem po ognisku bez prezerwatyw ale to było tylko kilka razy tzn "10 tak włożyć i wyciągnąć " później jednak wystraszyliśmy się że zajdzie w ciąże i pojechaliśmy po gumki. Dziś rano się dowiedziałem że miała okres i zmieniała podpaskę lecz po południu pisała, że tylko jakieś drobne krople krwi nic więcej tak jak by zahamowało. Podczas stosunku nie doszło do wytrysku i penis był suchy nie było także tego śluzu u mnie. Moje pytania brzmią :
1.Czy możliwe jest zahamowanie okresu po stosunku i to po 1 dniu miesiączkowania
2. Czy jest możliwość że doszło do zapłodnienia
3. Czy okres wypłukuje plemniki ?
PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ Z GÓRY DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI! -
mizzelka - myślę, że Cie pobiję teraz:
Drogie Bravo!
Mam na imie Kasia i mam 14 lat. Piszę do Was bo mam duży problem. Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda. Pomóżcie!
!!!!!!!!!!!!!!!!! I co Ty na to?mizzelka, surykatka lubią tę wiadomość
-
buahahha świeczka jest git
ale tu ma też coś ciekawego
cbbba
Początkująca
[zaproś mnie]
Data dodania: 24-06-2014, 16:09
zgłoś do moderacjicytuj
Witam. W niedziele uprawialismy z chlopakiem peeting (byl to 12 dzien cyklu, 6 dzien po zakonczeniu kiesiaczki). Chlopak ocieral swoim czlonkiem o moja lechtaczke i cala reszte okolic intymnych, po czym nastapil wytrysk na dole podbrzusza, dosc nisko. Sperma splynela na dol, tak jakby na boki zew warg sromowych (miedzy wargami a udami). Chlopak szybko powycieral sie recznikiem ze spermy po czym zrobilam to ja, jednak obawiam sie ze moglam ominac jakies miejsce. Jakie sa szanse na ciaze jesli jakims cudem troszke spermy dostalo sie do tej "wilgotnej" czesci okolic intymnych? Dzisiaj, ok 46h po calym zajsciu zazylam tabletke po stosunku, escapelle czy jakos tak. Blagam o pomoc frown jeszcze edno pyt.. czy mozna zaplodnic plynem preejkukatem, zaschnieta sperma na palcu albo sperma mokra znajdujaca sie na reczniku ktorym wycieraam sie pozniej ja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 17:21