Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:To chyba jakieś dzieciaki bo nie wierzę, że można być tak nieświadomym
A swoją drogą - biorą się dzieciaki za seks a zielonego pojecia o nim nie mają, to jest straszne. -
Poległam...
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza, że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi. Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział, że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów Hrm Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCYprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Drogie Bravo!
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza, że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi. Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział, że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów Hrm Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY
popłakałam się! hahahha -
Kaszanka to klasyk
a czytałyście o grocie nestle? http://patrz.pl/zdjecia/grota-nestle-i-zareczyny
Jeżeli w ciągu tygodnia nie przyjdzie @, mam zrobić betę, jak negatywna to na USG i lutka, jak pozytywna, to padam na zawał.mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Aktualnie wcinam ziemniaki
takie młode z koperkiem, no pyszota!
http://f.kafeteria.pl/temat/do-czego-byscie-sie-nikomu-nigdy-nie-przyznaly-p_3594538 ciekawy temat na kafeteriimizzelka lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Aktualnie wcinam ziemniaki
takie młode z koperkiem, no pyszota!
http://f.kafeteria.pl/temat/do-czego-byscie-sie-nikomu-nigdy-nie-przyznaly-p_3594538 ciekawy temat na kafeterii
A czytałam to kiedyś też płakałam ze śmiechu
Ja też uwielbiam młode ziemniaczki z koperkiem - moglabym je jeść same i to cały czasmizzelka lubi tę wiadomość
-
Pies mi zrobił wykopki na balkonie. Połamało mi sie jedno takie trzymadełko od doniczki wiszącej na balkonie i musiałam postawić donicę na ziemię. Wyszłam do innego pokoju, a pies wykopał mi pelargonie i w najlepsze zjadał ziemię.
surykatka lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Jeden z moich kotów zrobił sobie kuwetę w doniczce z palmą w domu... Tak coś waliło a nie mogłam zlokalizować co i gdzie aż wkopał się bo nos uwalony ziemia miał i do dopadłam
Musiałam kamyczkami ziemię zasypać i jest spokój
mizzelka lubi tę wiadomość