Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam Furaginę w pierwszej ciąży na samym początku i nic się nie działo a zapalenie pęcherza minęło jak ręką odjął
Witaj Rudasku - ja idę zaraz się ubrać bo w szlafroku siedzę jeszcze i popijam kawkę. Wstałam rano, żeby zapisać się do kliniki coby miejsc nie zabrakło i tak zasiedziałam się jak zwykle z wami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Solenizatce spełnienia marzeń
Przedszkolanko współczuje sytuacji, ale nie stresuj sie, wyluzuj, będzie dobrze..
Szczerze ? jakbym teraz miała iść do szpitala to nie wiedziałabym gdzie- wszędzie syf i mają pacjenta w d**ie
Groszku życzę Ci ułożenia sytuacji życiowej na jak najlepszą, trzymam kciuki i dziękuje za dobre słowo
Surykatka głowa do góry - też byłam rozczarowana jak robiłam pierwszy test w życiu
ale to dopiero pierwszy cykl i jeszcze po tabsach więc wszystko niebawem wróci do normy i będziesz w ciąży prędzej niż myślisz
Wszystkie koleżanki które ominęłam pozdrawiam -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Solenizatce spełnienia marzeń
Przedszkolanko współczuje sytuacji, ale nie stresuj sie, wyluzuj, będzie dobrze..
Szczerze ? jakbym teraz miała iść do szpitala to nie wiedziałabym gdzie- wszędzie syf i mają pacjenta w d**ie
Groszku życzę Ci ułożenia sytuacji życiowej na jak najlepszą, trzymam kciuki i dziękuje za dobre słowo
Surykatka głowa do góry - też byłam rozczarowana jak robiłam pierwszy test w życiu
ale to dopiero pierwszy cykl i jeszcze po tabsach więc wszystko niebawem wróci do normy i będziesz w ciąży prędzej niż myślisz
Wszystkie koleżanki które ominęłam pozdrawiam
dziękuję Monia ;* szkoda mi tylko męża bo już zaczął się przyzwyczajać do tej opcji, że będzie tatą a do mnie od tygodnia mówił "mamuśka"cóż jeszcze musimy zaczekać na naszego fasolinka ^^
-
nick nieaktualny
-
Surykatko wiem co czujesz ja jakies 6 m-ce temu miałam wykres super, (wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy o wynikach nasienia męża i moim problemie)..
iersi bolały, wszystko ciągło jajniki i wogóle.. zapachy mi przeszkadzały- byłam niemal pewna, że jestem w ciąży...
mąz co chwile głaskał mnie o brzuchu i mówił do "fasolki".. byliśmy szczęśliwi , ale następnego dnia tem spadła i przyszła @- bolało- strasznie bolała psychika...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 11:24