Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Surykatka, pewnie, że zostanę,
Fajnie tu u Was. I wygadać się można:)
Pirelka, Livia, dzięki, że nie jestem osamotniona w tej mojej "psychozie"
livia30 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Oj u mnie w sklepie wciąż jakieś ciężarówki, albo małe bobo
Zadziwiające jest to, że wcześniej aż tyle się tego nie widziało...
Hmmm, jak nic "psychoza"Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
livia30 wrote:To nie psychoza tylko teraz zwracamy na to uwagę
Wcześniej nas to nie dotyczyło więc brzydko mówiąc "zwisało nam" a ciężarnych i małych dzieci ciągle tyle samo w naszym pobliżu
Livia, coś w tym jest co piszesz:)
Chyba każda z nas podświadomie wyszukuje ciężarówek.
Spokojnej nocy :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Miłego dnia
Otóż zrobiłam dziś test (24dc) bo chciałam mężowi niespodziankę zrobić a tam... I kreska ;(....
Czekam na małpiszona jak nie przyjdzie jeszcze przez tydzień to powtórzę test, chociaż wiem, że nie ma sensu
A z miłych rzeczy to: przenoszą mnie na inny dział w pracy, zaczynam w poniedziałekCieszę i stresuję, trzymajcie kciuki za mnie ;P
-
nick nieaktualnysurykatka szkoda, że test nie sprawił Wam miłej niespodzianki
ale cóż, to dopiero początek Waszej drogie więc nie załamuj się
Ja też w czerwcu miałam nadzieję na najpiękniejszy prezent urodzinowy i nic.. cóż..
Gratuluję przeniesienia, na pewno dasz sobie rade ! Jak ja marzę by mnie przenieśli, ale to chyba nigdy nie nastąpi ;P
Miłego dnia Dziewczynyja cały dzień spędzę w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 07:50
-
nick nieaktualnyDzięki Pirelka
O dziwo myślałam, że gorzej to zniosę, ale jest ok
Mam jakieś wewnętrzne przeczucie, że uda mi się w październiku o_O coś mi tak mówi ;P
Póki co po @ idę zrobić badania hormonalne, za tydzień mam usg, zobaczymy co tam mi powyłazi ;P
Miłego dnia -
Witam nowe dziewczyny
Pirelko wszystkiego najlepszego! dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń, a szczególnie o dziecku, bo zasługujesz na niego bardzo bardzoi żeby libido wzrosło do samego sufitu hehehe
i sto latżebyś się uśmiechała codziennie i miała dobry humorek :*
Przedszkolanko jak się czujesz?
Monia miłego dnia :*
Zajsonku trzymam kciuki za zabiegWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 08:57
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki :-*
Przyszlam sie przywitac i w sumie pozegnac... troche nie mam sily tu siedziec. Problemy mnie dobily. Z malzem ok. Ale jak musimy pilnowac mego tescia zeby nie pil to teraz problem z moim tata. Wywinal mamie i nam wszystkim w rodzinie taka akcje ze wstyd ze to dorosly czlowiek. I powiedzcie ze z dziecmi sa problemyod poczatku malzenstwa razem z malzem borykamy sie z problemami, nie mamy spokoju ani jednego dnia...
moj ojciec ma chorobe duszy. Oj bywa bardzo ciezki. A teraz zniknal....15 lat choroby. Boje sie ze ja tez oszaleje niedlugo! Jestem bezsilna
ja musze na jakis czas opuscic to forum. Pewnie bede Was podgladac tutaj i bardzo tesknic :-*
Musze poukladac swoje zycie, odpoczac psychicznie... mam nadzieje ze przez to wszystko Dzidzia nie bedzie znerwicowanabardzo duzo mnie to wszystko kosztuje....
Pirelka 100 lat! Wszystkiego naj i spelnienia marzen :-*
Surykatka trzymam kciuki
Przedszkolanko zdrowiej
Lenka witaj
Monia 3mam kciuki; duzo sil i optymizmu zycze :-*
A staraczkom wytrwania w staraniach... kibicuje mocno :-*
przyszlym mamusiom niech dzidzie rosna zdrowe i Wy razem z nimi
Wierze ze niedlugo znowu bede mogla byc z Wami :-* milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 09:17
Kamelia, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:Hej dziewczyny! Miłego dnia
Otóż zrobiłam dziś test (24dc) bo chciałam mężowi niespodziankę zrobić a tam... I kreska ;(....
Czekam na małpiszona jak nie przyjdzie jeszcze przez tydzień to powtórzę test, chociaż wiem, że nie ma sensu
A z miłych rzeczy to: przenoszą mnie na inny dział w pracy, zaczynam w poniedziałekCieszę i stresuję, trzymajcie kciuki za mnie ;P
testem się nie przejmuj ponieważ może on wyjsć dodatni ( jak coś jest) w dniu @, też zrobiłam test w 24 dc i był ujemny, powtórzyłam dzień po dniu w który wg ovu miała wypadać @ i wyszła blada ( bardzo blada) kreska. beta potwierdziła : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 09:30
surykatka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pirelko wszystkiego naj naj (nie wymieniam dokładnie bo sama najlepiej wiesz czego pragniesz)
Surykatka głowa do góry, cyce do przodu i do boju. Walczymy dalej
U mnie też test negatywny ale ja mimo wszystko mam dziś dobry humor. 7 sierpnia mam wizytę w klinice niepłodności i bierzemy się ostro do roboty. Nie chce dzidzia po dobroci? To weźmiemy ją sposobem
Aga melduj co u Ciebie!
Groszku trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie się u Ciebie poukładałosurykatka, pirelka lubią tę wiadomość