Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o tarczycę to TSH miałam 3,69 - zaczęłam od euthyroxu 25, po tygodniu 37,5 i spadło do 1,90. Po kontroli u edno mam zwiększoną dawkę euthyroxu do 50, żeby "dopieścić moje TSH"
Co do prolaktyny to miałam ok 18 ale po obciążeniu ponad 150 i biorę dostinex 1/4 tabletki na tydzieńLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Livia, czyli faktycznie podobnie jak u mnie. Widzę w suwaczku, że Ty świeżo upieczoną żoną jesteśGRATULUJĘ!
Jak długo się staracie dziewczyny o fasolkę?
Też tak macie, że widzicie same kobiety w ciąży...wózki...i bociany???)
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka22 wrote:a czy stosuje sie go jako suplement diety czy to lek który się przyjmuje od określonego dc ?
Nie wnikałam dokładnie bo ja na prolaktyne biorę co innego ale chyba bierze się cały cykl i żeby było skuteczne to 3 cykle pod rząd, potem 3 cykle odpoczynku i od nowa - jeśli jest konieczność oczywiścieCLOnówka22 lubi tę wiadomość
-
hejka kochane moje
dawno mnie tu nie było
przyszłam poinformować o tym, że 30 lipca idę do szpitala, a 31 będę miała usuwaną torbiel laparoskopowo
jest to prawdopodobnie torbiel endometrialna i mam podejrzenie endometriozy
ale może uda się zajść w tym cyklu
ciąża usypia endometrioze -
livia30 wrote:Nie wnikałam dokładnie bo ja na prolaktyne biorę co innego ale chyba bierze się cały cykl i żeby było skuteczne to 3 cykle pod rząd, potem 3 cykle odpoczynku i od nowa - jeśli jest konieczność oczywiście
bierze się go przez 90dni bez przerwy później miesiąc przerwy i znów 90 dni
też biorę, to mój pierwszy cykl z castangusemCLOnówka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka@ wrote:Livia, czyli faktycznie podobnie jak u mnie. Widzę w suwaczku, że Ty świeżo upieczoną żoną jesteś
GRATULUJĘ!
Jak długo się staracie dziewczyny o fasolkę?
Też tak macie, że widzicie same kobiety w ciąży...wózki...i bociany???)
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek, 3mam zatem kciuki:))!
To ja Wam powiem, że chyba czas na jakieś hobby, skoro mam takiego fioła, że widzę bociany i brzuszki...Zajsonek lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...