Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W rzucaniu palenia to ja jestem specjalistką - tyle razy rzucałam
Pierwsze trzy tygodnie są najgorsze, później już z górki
Ale to jak alkoholizm, nigdy się z tego całkowicie nie wyleczysz dlatego ja nawet co jakiś czas popalam sobie
A z teściowa to będzie wesoło a jakPrzywiezie swoją nalewkę to się zasiądzie jutro wieczorkiem
A przyjeżdża ze swoją przyjaciólką, taka jajcarą że szczena mi opadła jak ją poznałam - zdecydowanie będzie wesoło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 19:49
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już wiem czemu Livia sprząta cały dom:p teściowa na test białej rękawiczki przyjeżdża :p
Pirelko,mizzelko,Livia,Marta,Monia dziękuję za wsparcie:*
Leże dalej i zostaje na noc ,cały dzień nic mi nie zrobiono,wiem tylko że prawdopodobnie wyniki ok wyszły i tyle... Wszyscy zostali zbadani prócz mnie...
Mam nadzieję że rano wyjdę już...
Ogólnie 36h nie spałam więc zaraz może padne -
Ja jej zrobię test białej rękawiczki
Aga to po co Cię tam trzymają skoro nawet kroplówki nie dostałaś? Jejku, ja nie cierpię szpitali - w ciąży kilka razy wylądowałam z bólami i wysokim ciśnieniem to po dwóch dniach płakałam mojej doktor prowadzącej żeby pozwoliła mi iść do domu, że będę leżeć, nie przemęczać się i w ogóleWypuściła mnie hi hi Na mnie sam szpital źle działa i tam od razu czułam się gorzej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAh wróciłam, bilet miesięczny doładowany mogę jeździć do pracy ;P aparaty oblukaliśmy, ale chyba weźmiemy na razie od Mamy i zaoszczędzimy trochę
Aga trzymam kciuki, mam nadzieję, że rano wyjdziesz. Dobrze, że wszystko ok, ale z drugiej strony chyba niepotrzebnie Cię tak trzymają jak wyniki dobre, leżeć po prosto mogłabyś w spokoju w domku.
Śpij Kochana i szybciej do rana Ci zleci! -
Cześć dziewczyny,
Dołączam, jeśli mogę
Powoli staję się uzależniona od ovufriend:)A dopiero tydzień za mną.
Sama mam za sobą 7 nieudanych cykli.
Dziś czuję się średnio. Ostatnio odwiedzam mnóstwo lekarzy i robię mnóstwo badań.
Niby w miarę ok, ale gdzieś nie chce zaskoczyć,ehh
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
Już mi się tu u Was podoba:)
Ostatnie badania jakie robiłam: prolaktyna,, TSH, ft3, ft4, anty-TPO, anty-TG, USG tarczycy, androsatendion, estradiol, CRP, chlamydia, wit. D3...
Ehh, trochę tego jest:) Mój endo powiedział, że prolaktynę mam w normie, ale w górnej granicy (22,03 ng/ml) to samo z TSH (2,700), i że dla staraczek dobrze by było troszkę obniżyć ich poziom (dostałam bromergon i euthyrox N25).
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka witaj w naszych skromnych progach
O widzę, ze obniżasz to samo co ja
Pirelka, ja tam z biegiem czasu dalej jestem uzależniona tak samo mocnoNie ma dnia żebym tu nie weszła, nawet w podróży poślubnej zaglądałam
hi hi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 21:21