Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Babeczki
Czy ja się dzisiaj już witałam? Jakaś zakręcona jestem
Wzięłam się za sprzątanie bo jutro teściowa zjeżdża. Chwila odpoczynku teraz i zaraz dalej zasuwam.
Monia będzie dobrze, zobaczysz. Na forum już jest kilka dziewczyn, u których CLO zdziałało cuda w pierwszym cyklu
Ja do niech nie należę akurat ale u nas to już inna historia. Wyciągamy najmocniejsze działo w walce o dzidzię więc od rana najpierw miałam doła a teraz mam już dobry humor
Z Pirelką wczoraj rozmawiałam, wszystko OK u niej ale odpoczywa sobie troszkę od forum, czasem podczytuje nas mały szpieg
Aga trzymam kciuki - wychodź szybko z tego szpitala!Angelabd lubi tę wiadomość
-
Monika ja po odstawieniu tabletek hormonalnych nie miałam @ przez 4 miesiące!
potem cykle ponad 60 dniowe... dopiero to byl moj 3 cykl kiedy odczuwałam owulacje... jedną miałam potwierdzoną w 44dc a fl była 11... potem mialam 2 USG i sprzeczał się gin że za późno na owulkę w 25 dc (a 2 cykle miałam 39-40dniowe) i jak widać... można zajść nawet w 27dc.. mimo przeciwności losu..
nie załamuj się.. Clo obudzi jak brakmoże potrzebujesz lekkiego obudzenia
u mnie dużo pomogła praca na zewnątrz... nie siedziałam zamknięta w środku.. nie zamatrwiałam się.. jedynie teraz troche sie stresowalam co ta owulka mnie w konia robi -
jedno wiem , że tego świństwa nigdy do ust juz nie wezme i mimo ze nie wiem czy to z tego ale chociażby zpowodu takiego rozregulowanego cyklu. od miesiące biore Cyclodynon- niepokalanek , mam nadzieje ze cos poradzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 14:33
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Chwilkę nie pisałam, ale przyznam się, że faktycznie troszkę Was podczytuję
Aga, jako tak żyję sobie. Wszystko ok.
Życzę Ci dużo zdrówka i wychodź szybko ze szpitala !
U mnie 10 dc i pasowałby zacząć intensywniej się starać, a jakoś nie mam to tego zapałuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane !!
Udało mi się pójść na urlop, ale nie mogłam nie napisać - czasem przeczytam, ale jak się tu z Wami nie jest to już nie to samooooo
Wszystkim życzę owocnego Lipca !! I dużo, dużo zdrowia !
Jestem z Wami myślami ! :*:*livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe, pewnie mizzelka jest tak jak mówisz, że już znużyło mnie to staranie się i zabieganie o dziecko
nie przestałam chcieć, ale chyba przestałam wierzyć, że kiedyś się uda więc pewnie dlatego już mi się nawet starać specjalnie w określonych dniach nie chce
A co do pragnienia i żądzy to wstyd się przyznać, ale rzadko ją mamczasem sobie myślę czy by jakiś pobudzających tabletek nie brać. Ha ha
-
nick nieaktualny