Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Surykatko wiem co czujesz ja jakies 6 m-ce temu miałam wykres super, (wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy o wynikach nasienia męża i moim problemie)..
iersi bolały, wszystko ciągło jajniki i wogóle.. zapachy mi przeszkadzały- byłam niemal pewna, że jestem w ciąży...
mąz co chwile głaskał mnie o brzuchu i mówił do "fasolki".. byliśmy szczęśliwi , ale następnego dnia tem spadła i przyszła @- bolało- strasznie bolała psychika...
Znam to... Miesiąc temu przeszłam ciążę biochemiczną ;( na teście II kreski druga ledwie widoczna ale jednak, no i nie zdążyłam powtórzyć testu bo przyszła spóźniona @.. ;( ale może to lepiej bo to była dzidzia z tabsów, widocznie jakieś wady miała.... ;( -
nick nieaktualnytabsów nie biorę miesiąc niecały (w pon minie) no wiesz pewne w 100% to nie jest, ale miałam wszystkie możliwe objawy do tego testu jeszcze więc... ;/ a jeśli nie to tylko się cieszyć, bo przeżyliśmy to troszkę... ;P u lekarza jak byłam 3 czerwca to po badaniu nic nie mówił, że coś tam było czy coś... nie wiem, może i test wadliwy chociaż w tą stronę to raczej rzadko się mylą ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje, z moich wieści to tyle że kropek ma się dobrze,serducho bije jedyne co to pokazuje 5mm i 6t i 2 dni troche do tyłu i od pon tylko o jeden dzień się przesunął i 0,3mm lekarz mòwi ze wszystko jest dobrze choc ja sie martwie bo jutro 8t zaczynam a to 6 wychodzi...
Mocz jutro do sprawdzenia ale wiecie co? Moja głupota ale tez nikt nie powiedział a ja źle się czułam i nasikalam bez podmycia i cały a nie środek tylko ;o to ma jakis wpływ nie?
Livia kiedy tesciowa bedzie?
Marta gdzie bedziesz pracowac??
Niecierpliwa ja wczoraj tez mialam bóle i skurcze ale zaczelo sie od tego ze nospe mi ciagle daja juz dzisiaj nie bralam;p
Rudasku co tam?
Korzystajcie z pogody kochane;*surykatka lubi tę wiadomość
-
surykatka wrote:Jedź niecierpliwa nie czekaj, na wszelki wypadek niech Cię obejrzą! Nie martw się na pewno wszystko jest ok, może stresowałaś się ostatnio czymś bardziej niż zwykle?
Nie jade bo przeszło wzięłam nospe i czopek z paracetamolu, myśle że to macica się rozciąga. Ale ból tak niesamowity przez chwile myślałam że rodzę
Konrad kopie wiec ma się dobrze, a dziś mamy połówkowe więc lekarz go przebada dokładnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieee....jak pokaże 10 miesięcy za nami to każdy zrozumie ;P a też tak na niego patrzę i sobie myślę "kurde, każdy pomyśli, że się udało" ale co tam, podoba mi się a nie znalazłam innych odnoście ile czasu minęło od podjęcia decyzji ;P aaa tam niech myślą co chcą ;P
-
nick nieaktualny