Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka chyba Ci się nudzi
Takie kwiatki wyszukujesz
Swoją droga dziewczyna chyba chce po prostu zeby jej napisać że zaszła w ciążę po tym wszystkim
Nie rozumiem dzieci które biorą się za seks w wieku 12 lat a potem takie pytania zadają
-
Sana wrote:Lenka, Arabella oczywiście trzymam za Was obie kciuki
Za nas wszystkie ovuleczki trzymam
Lenka z tego co czytałam to test owu jest pozytywny wtedy, kiedy obie kreski są identyczne.
U mnie jak u Ciebie, z badaniem sobie szyjki to wyższa szkoła jazdy
surykatka oooczyżby? Kciukam!
robilam test ,negatywny a @ nie ma ,co prawda spoznia sie dwa dni dopiero ,zobaczymy
-
Lenka@ wrote:86 rocznik, czyli jeszcze przed 30stką.
Kiedyś sobie obiecałam, że urodzę pierwsze dziecko w wieku 28 lat. Ale wtedy nie zakładałam, że będą problemy z zaskoczeniem.
Cóż, już raczej tego nie zrobię
Bo to tak jest jak sie bardzo chce to problemy sa a jak nie to zaskakuje sie za pierwszym razem.Moja kolezanka ma juz dorosle dzieci ,obecnie jest w ciazy nieplanowanejja planuje i nic mi z tego nie wychodzi,cholera by to wszystko wziela..
-
mizzelka wrote:no niestety, nie ma tak łatwo ;/
ale mam nadzieje że szybko was to spotka i nie bd się zamartwiać o malenstwo, żeby zdrowo rosło i nie przybyło nowych problemów
dziś bym kibel elegancko cmoknęła, ale opanowałam sytuacje.
ha ha ha ja tez non stop mysle ze bede sie przytulać do muszli ale jakoś przechodzi
-
Rudasek wrote:ha ha ha ja tez non stop mysle ze bede sie przytulać do muszli ale jakoś przechodzi
a dzis normalnie sie zachowywalam przespałam się i w ogole.. i nagle przy obedzie hop... poszłam na górę poleżałam i dopiero wróciłam. -
Poszłam po dywan bo na czas remontu schowałam w piwnicy żeby nie przeszkadzały i ujechałam na trawie i kostka w bandaż poszła na szczęście tyle wystarczy i jutro powinno być ok. Już nic nie robię dopiero po niedzieli jak pech minie.