Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:No na razie nie widać śladów deszczu ale zobaczę co będzie pod słońce. Zawiesiłam swoją nowiutką firankę i muszę makarony dokupić.
ja muszę dokupić do kuchni bo mam taką rzadką i na dodatek ma pejsy po bokach w środku krótka ;/ sąsiedzi wszystko widzą a są baaaaaardzo wścibscy -
Surykatka to kiedy testujesz:)??
Z szyjką pobawię się może w przyszłym cyklu, bo zaintrygował mnie tematPewnie mojego M też by zaciekawił
Dziewczynki, a jak to jest z próchnicą w ciąży? Szkodzi dziecku? Myślicie, że można w pierwszym trymestrze leczyć, czy wstrzymać się do drugiego? Pytała się może któraś z Was może dentysty, tak profilaktycznie?
mizzelka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
Zastanawiam się, bo mam 3 małe dziurki. Teraz mam 15dc...pewnie owulka tuż tuż. Wizytę mam na 21 i 28 lipca umówioną...i teoretycznie gdyby coś zaskoczyło...hmmm, sama nie wiem. @ może przyjść max. do 27 lipca.
Ale w sumie lepiej iść wcześniej i zrobić, niż potem odchorować.
Jak sądzicie?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Oj pirelko nie zazdroszczę ;/ choć w te upały przydałaby się chociaż letnia woda..
nie ma to jak mama przyjedzieod razu się humorek poprawi
ale jakoś odpuściłam, nie zależy mi aż tak strasznie jak niedawno.. nie wiem skąd to się wzięło, chyba nie chce mi się już czekać i dlatego
-
pirelka wrote:humorek mimo to jakoś dopisuje, choć są cięższe dni
ale jakoś odpuściłam, nie zależy mi aż tak strasznie jak niedawno.. nie wiem skąd to się wzięło, chyba nie chce mi się już czekać i dlatego
-
czesc Dziewczynki
co u WAs?
doczytałam jakies info o dentysie
własnie jestem umówiona na 31go lipca i nie wiem czy moge wziac znieczulenie..a chce wyrwać zeba, czy On coś mi wogole zrobi..a po drugie mam problem bo nie wiem jak otworze buzie, od razu mam odrcuh wymiotny, nie jestem w stanie nawet zebów wymyć zeby mnie nie pociagneło!
kupiłam cos takiego na chrzest, moze byc ??
http://allegro.pl/show_item.php?item=4386307313Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 11:02
-
magdassa
Początkująca
Ranking: 78
[zaproś mnie]
Data dodania: 08-07-2014, 18:23
zgłoś do moderacjicytuj
Witajci Forumowicze !
Uprawiałam z chłopakiem peting a dokładnie 69, po skończeniu poszłam do wc umyć dłonie bo były troszkę w spermie, dłonie umywał oraz wytarłam, pozniej wziełam troszkę wody, aby obmyć się wokół pochwy powierzchownie, czy mogę od tego zajść w ciąże ?
ona71
Ekspert
[zaproś mnie]
Data dodania: 08-07-2014, 19:49
zgłoś do moderacjicytuj
Witam
W sytuacji jaka opisałaś absolutnie nie mogło dojść do zapłodnienia więc możesz spać spokojnie.
B. SUROWIEC - POŁOŻNA
magdassa
Początkująca
[zaproś mnie]
Data dodania: 08-07-2014, 20:09
zgłoś do moderacjicytuj
Tak, myślałam, dziękuje za odpowiedz. Mam pytanie, czy naprzykład jak odkręcałam kran, tą dłoni w spermie, pozniej umyłam dłonie i zakręciłam kran wytarłam dłonie w ręcznik. I pozniej znów odkreciłam i nabrał na dłonie wody i wtedy obmyłam pochwę powierzchownię to czy na tym kurku od kranu mogły być plemniki ?
michaelis
Ekspert
[zaproś mnie]
Data dodania: 08-07-2014, 20:55
zgłoś do moderacjicytuj
Teoretycznie, jeśli miała Pani na rękach spermę, odkręcała kurek z wodą, to na kurku od kranu mogą być pozostawione plemniki śladowo, natomiast wydaje mi się, że tego typu dywagacje to trochę dzielenie włosa na czworo.
magdassa
Początkująca
[zaproś mnie]
Data dodania: 08-07-2014, 21:07
zgłoś do moderacjicytuj
Rozumiem, do tego chciałabym dodać że to był 7 dzień po moim okresie, cykl mam 32 dni, owulacja wysteupuje w połowie cyklu czyli tak 16 dzień, 5 dni przed owulacją są płodne więc, miałam dni niepłodne, ponieważ to był dopiero 7 dzień. Mam nadzieję że nie zajdę w ciążę, co Pan o tym sądzi ?