Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie @ ma przyjść 15.07, mam nadzieję że jednak jej nie będzie, choć nie bardzo w to wierzę, w końcu to dopiero pierwszy cykl starań.
W czwartek muszę iść zrobić betę, ginekolog mnie prosiła, chce wiedzieć jaką mam, ciąży mi jeszcze niestety nie wykaże pewnie, troszkę za wcześnie.
Julia07.2015
-
Arabella, ściskam mocno. A który to cykl starań?
Tylko nie zajedź męża;)
Dziewczyny, możecie mi tak w skrócie objaśnić jak się ma temperatura do owulki? Kiedy powinna wzrosnąć i o ile?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Arabella, ściskam mocno. A który to cykl starań?
Tylko nie zajedź męża;)
Dziewczyny, możecie mi tak w skrócie objaśnić jak się ma temperatura do owulki? Kiedy powinna wzrosnąć i o ile?
U mie to juz trzeci cykl
Niestety co do temp to nie mam pojecia bo nie mierze
M wysportowany ,kondycje ma ,da rade chlopak
-
nick nieaktualnyHej kobiety! Co tam u Was? :)U mnie dużo się dzieje, w pracy -pracowicie
w domu przygotowania bo przyjeżdża moja rodzinka
Pochodzę z woj. kujawsko-pomorskiego, dzieli nas ponad 400 km więc rzadko się widujemy
a teraz przyjadą na cały weekend!
Dziś mój 28dc a @ nadal nie ma, śluzu białego mnóstwo, cycki bolą, brzuch też ale lekko. Zobaczymy -
86 rocznik, czyli jeszcze przed 30stką.
Kiedyś sobie obiecałam, że urodzę pierwsze dziecko w wieku 28 lat. Ale wtedy nie zakładałam, że będą problemy z zaskoczeniem.
Cóż, już raczej tego nie zrobię
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Arabella, ściskam mocno. A który to cykl starań?
Tylko nie zajedź męża;)
a co do tempki konkretnie to może spaść przed samą owulką ale nie musiwłasnie jest w tym problem że ciężko przewidziec kiedy bd owulka... bo dopiero na następny dzien temp wzrasta, i dopiero 4dni po owulce musi być różnica o 0,2 stopnia. Może i szybciej może i wolniej
każda ma inaczej
ale dużo ci powie szyjka, jeżeli wczesniej obserwowałaś to bd w dotyku ten guziczek jak usta, a po owulacji w dotyku jak czubek nosa
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Mizzelka, z szyjką to dla mnie wyższa szkoła jazdy:) Obecnie testuje temperaturę, śluz i testy owulacyjne
A właśnie, dziś na teście owu wyszły mi dwie kreski. Obie równie wyraźne, z tym że jedna ciut bledsza... Czy muszą być identyczne??
-
nick nieaktualny
-
Lenka, Arabella oczywiście trzymam za Was obie kciuki
Za nas wszystkie ovuleczki trzymam
Lenka z tego co czytałam to test owu jest pozytywny wtedy, kiedy obie kreski są identyczne.
U mnie jak u Ciebie, z badaniem sobie szyjki to wyższa szkoła jazdy
surykatka oooczyżby? Kciukam!
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:wniosek kolejny, nie myj okien
same się umyją