Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja!
Przedszkolanko swietnie ze juz wyszlas! Super ze bakterii nie ma, czasem za dlugo trzymaja probke moczu zanim ją zbadaja i wtedy wychodza takie dziwactwa
Ale ukrop na dworze.
Pojechalismy na obiadek do zaprzyjaznionej knajpki bo w taka pogode nie mam nawet sily nic upichcic.
Pozniej castorama bo moje surfinie przez weekend gdy nas nie bylo i upaly troszke podupadly na zdrowiu wiec kupilam im nawoz i preparat na mszyce.
A i stalam sie szczesliwa posiadaczką dwoch ksiazek, tak na upalne dni coby sie nie nudzić w domku.
"Pierwszy rok zycia dziecka " - Heidi Murkoff
"Położna 3550 cudów narodzin" - Jeannette Kalyta
Jak przeczytamy to na pewno powiem Wam czy warto
Synek tez jakis dzis ospały, ale jak już zaserwuje kopniaka to tak mocno ze az sie zwijam.mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobiety!
aleeee burzaaaaa! o_O pierwszy dzień na nowym stanowisku był super nie potrzebnie się stresowałam
@ nadal nie ma i oby nie było
przyszedł dziś do mnie Pasek św. Dominika mam nadzieję, że dzięki niemu i modlitwie wkròtce zobaczmy 2 kreseczki
-
Przedszkolanka, fajnie, że już wyszłaś. Teraz życzę zdrówka i odpoczynku:)
Humor dziś całkiem dobry:) Wyściskałam się z moją psiapsiółą, o której wcześniej pisałam, że zaszła w ciąże...i poryczałyśmy sięAle tak pozytywnie
Mizzelka, dzięki:) Ostatnio byłam u endo i mam w górnej granicy TSH i prolaktyne, więc przyjmuje małe dawki bromergonu i euthyroxu na zbicie ich poziomu. Może dzięki temu zaskoczy:) Wyluzować, hmmm...to tak się da
Ohooo, u mnie się na burzę ostrą zbiera.
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka to super
a ja ci proponuje ten cykl z książkamiżebyś się w jakąś wciągnęła
żeby myśli pouciekały... ja w tym cyklu miałam mnóstwo pracy i teraz znow mam ale w koncu przyszedł deszcz wielce spodziewany i będzie kilka dni odpoczynku i nie spale sie na buraka -
mizzelko ja też mam teraz mnóstwo pracy ale kończę i będę musiała znaleźć jakieś zajęcie sobie. A deszcz przydałby się ale z drugiej strony szkoda mi okien
Aga współczuję oby jak najszybciej przeszły Ci te mdłości i wymioty bidulko. -
Cześć Charlie:)
Ja tuż przed dniami płodnymi. Z pobolewań wynika, że chyba owulka nastąpi... i oby @ nie przyszła do 27 lipca i zrobiła sobie dłuższe wolne
3mam kciuki, żeby i Twoja urlop wzięła
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnyWitajcie wieczorową porą
Ale jestem zmęczona dzisiejszą pracą, a do tego tak parno, że nie ma czym dychnąć... niech będzie burza !!!
Padam na pyszczek, w tym cyklu chyba ze starań marne szansewięc odpuszczę sobie chyba dupka i sprawdzę stan progesteronu w 21 dc
i wtedy porównam go z tym przed kuracją z dupkiem.
Skoro i tak nici będą z tego cyklu, to mogę sobie odpuścić na maksa.
Aga, cieszę się, że u Ciebie lepiej i że jesteś w domku :*
Dobranoc Dziewuszki! -
witam się z rana jak śmietana
witam nowe forumowiczki, życzę mocno powodzenia
potforfku a jednakmoże kranik nie był odkręcony? ja tak kiedyś zrobiłam hahah
oj w te gorączki to nie robota;/ cięzko się oddycha... aby w głowie się kręci...
a u mnie jeszcze goręcej.. aj tam...
pirelko nie znam sie na tych hormonach ale ciekawe co wyjdzie... czy moze badanko nie bd oszukane.. ciekawe..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:35