Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki co tu takie pustki , chciałam nadrabiać a tu tak malutko naskrobałyście.
Potforzasta uważaj z tą nóżką, bo skrecony staw skokowy to nic przyjemnego, boli, puchnie a gips na lato tez nieciekawie...
Ja znów mam zapalenie pęcherza, biorę Furaginum i po pierwszej tabletce już poprawa... -
Sana wrote:Aaa o to chodzi potforzasta haha
zarejestrowałam się tam ale jakoś żadne forum mi tak do gustu nie przypadło jak to.
U mnie @ ma być za 5 dni i coś czuję, że niestety będzieA zaraz po nim ovu ale ja tam zaczęłam starania i dlatego tak sądzę.
-
potforzasta wrote:Arabella szkoda ale nowy cykl...
Zapraszamy na MZBo tam niedługo nie będzie miał się kto starać.
Szkoda... wlasnie zakomunikowalam M,ze ma 5 dni na zebranie sil i do dziela
Probowalam sie zarejestrowac ale cos nie wchodza moje dane
-
Witam dziewczynki wieczorową porą...
Arabella, przytulam. Nowy cykl, nowe nadzieje:)
Niecierpliwa, ja dziś też czuję lekki dyskomfort podczas siusiania.
Staram się zapobiec dalszemu rozwojowi sprawy: dużo piję wody z cytryną, do tego żurawinka...i nawet pomaga. Jak nie to czekają mnie leki ;/
U mnie chyba owulka pełną parą. W tym miesiącu nie idę na USG...liczę, że pęcherzyk będzie w pełni wartościowy...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnyHej !
Co u Was?
Ja już zmęczona jestem tym tygodniem, jeszcze 2 dni i wolny weekend !
Kurcze, miałam brać tego dupka jednak, ale zagapiłam się i byłam pewna, że dziś mam 16dc, a jednak minął wczorajteraz nie wiem czy mieszać czy miesiąc zrobić sobie przerwę i zbadam w pon. progesteron, zobaczę ile mam bez dupka.
-
Hej
już mnie to wkurza. !!! rano byłam pewna że pójde do wc i zobacze @ bo dosłownie czułam jak coś w środku mi spływa.(sorki za dosadnośc) ide do kibelka a tu niccccccc.... nie bede kupować testów ciążowych bo dosłowie nic mnie nie boli , nie rozciąga sie , nie pulsuje itp (nawet nie mogę sobie wmówić żadnego objawu bo nie ma co
).
Moj organizm najwyraźniej nie chce tego CLO zacząc brać ;/
ale ja chce
w sklepie niedaleko mnie firmy Textil Market są boskie body dla niemowlaczków za chyba 5,99 100% bawełna .. rewelacyjne... już mnie kusiło wczoraj zakupić, ale myśle sobie "po co Ty głupia bys je kupiła jak nawet nie wiemy czy nam sie uda kiedyś.. "