X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie olały, tylko z zazdrości nie odzywałyśmy się ;-) Cicho tu ostatnio jest strasznie...

Odpuścić nie odpuszczę bo w naszym przypadku to do 50 mogę się starać ;-) W sierpniu podejmiemy inne kroki, już nawet oswoiłam się z myślą o HSG, cholera wie może coś tam się zapchało i trzeba przepchać :D Mąż będzie przy mnie to mogę iść byle był obok to się nie boję ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie livia jest problem z tym że właśnie maż jak wyjedzie a tu taka zajebiaszcza owulka i kurde nici ;/ a tu to chyba masz możliwość zamrożenia materiału tak?
    nie myśl o przepychaniu :D a idź tam, córę masz to jest Ok :)

niecierpliwia bo my się kisimy w Polsce i zazdroszczę ci że masz smaki, mi już nic kompletnie nie smakuje.... mogłąbym i jesc papier i tak to by głano dało ;/

przedszkolanka gdzie jestes? chyba z tej euforii zapomniala o nas.

ja jakaś poddenerwowana chodzę, przyjechala sis męża z dzieckiem ponad półtora roku i chyba jesyt w cholerę rozpieszczone, robi co chce, bije po twarzy, nie da sobie nic wytłumaczyć, jeszcze spacjalnie coś zwali żeby tylko była jakakolwiek reakcja, a nie daj boże nie zrób coś po jego myśli to tupie nogami i drze się na całą okolice. No chyba ze w ciąży mam jakiś wstręt do dzieci ale takiemu to bym chyba pokazała gdzie jego miejsce......

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie mizzelko teraz przed wyjazdem R. do pracy pobiorę od niego materiał genetyczny i zamrożę i jak w sierpniu mu się nie uda to we wrześniu pójdę sama sie zapłodnić :D Noż kurde ile można? We wrześniu ja mam 30 urodziny a R. 40 więc to czas najwyższy :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja mam takiego chrześniaka R. normalnie tydzień ze mną i dzieciak wiedziałby gdzie jego miejsce i jak ma się zachowywać bo teraz to wstyd z nim wyjść NAPRAWDĘ! Ale jego mamusia uznaje bezstresowe wychowanie i dzieciak nią pomiata...

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, przeciez półtora roku to dobrze wie co robi, ale teściowa powiedziała córce wprost : tak to jest jak dziecko ma wszystko co chce.
    może pomyśli i coś z tym zrobi bo sobie nie wyobrazam zeby moje dziecko biło babcię.. jak mu bym dupę złoiła to zaraz by mu sie odechciało.

to teraz czaję bazę i rozumiem całkowicie, dobry plan :) bo jak wyjedzie na 5 tyg to też nie robota :) o to między wami 10? u mnie z mężem 6.. a zachowuje sie gorzej niż dzieciak... ughh juz 2 dzien z nim nie gadam :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzi a ten dzieciak ma juz 8 lat więc wyobraź sobie co wyczynia...

No 10 latek między nami ale jakoś tego nie czuję. Facet otworzyl się przy mnie i dzięki temu jego rodzinka mnie kocha :D A ja tylko go pokochałam, nic więcej ;-) Wraca 31 lipca a ja już 1 sierpnia na 9 rano na badanie nasienia go umówiłam powtórne, wredna baba ze mnie :D Nasz pierwszy raz po rozłące odbędzie się w pokoju męskim w klinice :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem!
    Wybaczcie, zapomniałam Wam powiedzieć że po musieliśmy na imieniny do szwagierki skoczyć a później zanim mąż zdjęcia dla Was porobił to same wiecie :)

otóż Kochane ciocie, oto mały Miś :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4bd95796d9a.jpg

mamy już 2,57 cm! I pięknie kręcił pupką :D no i oczywiście liczyliśmy paluszki bo słodko do noska przykładał ! :D jest taki kochany :)

wszystkie wyniki dobre, możemy nawet na basen chodzić :) kolejne prenatalne już 8.08! :)

a tutaj taki bączek, tylko paluszki już tak nie wyraźne jak na usg:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/badb7bcbff77.jpg

aaa i już tylko młodszy o 3 dni, więc rośnie szybko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:10

mizzelka, livia30, surykatka, Lena87 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga śliczny a to między nogami to nie tasiorek? synek? pewnie jeszcze nie wiadomo :D

jeeeeeeeeeju a ja dopiero 14 sierpnia wizyta, nie moge sie doczekac... oh :)
    ale fajnie a jak zapozował do zdjęć :D mam nadzieje ze potem tez bd wspolpracować :D

livka 8 lat to juz ma swój rozum i to konkretnie.. ehh najgorsze jest to że tylko mozemy patrzeć i nic więcej a potem dziecko buntowniś no bo nie zna swojego miejsca, nie ma to jak szacunek do rodziców i tego co dostanie itp.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wreszcie! :-) Super Aga!!!

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia nie mogę się na Cb napatrzeć, żałuję że wcześniej nie widziałam, ale przepięknie wyglądałaś, a jaka córa do Ciebie podobna, a maż z zarostem zajebiaszczo wygląda, kojarzy mi się z jakimś doktorkiem :P aż miło się ogląda was :) i ile w Tobie energii i ile świata zwiedziłaś, zazdroszczę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:22

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed wizytą się śmiałam że jak przyjdzie poznać płeć to do porodu dupkę będzie pokazywać a dzisiaj tak śmiesznie nią kręcił haha <3 a nie mówiłam że napewno po mamusi będzie złośliwy? :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    No 10 latek między nami ale jakoś tego nie czuję. Facet otworzyl się przy mnie i dzięki temu jego rodzinka mnie kocha :D A ja tylko go pokochałam, nic więcej ;-) Wraca 31 lipca a ja już 1 sierpnia na 9 rano na badanie nasienia go umówiłam powtórne, wredna baba ze mnie :D Nasz pierwszy raz po rozłące odbędzie się w pokoju męskim w klinice :P
    nie ważne ile ważne na ile się człowiek czuje :) ehh jak ja lubię jak się komuś układa :) pasujecie do siebie widać to nawet po zdjęciach :)

a pro po nie bd słabe nasienie jak taka dłuższa przerwa od <3?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    ja przed wizytą się śmiałam że jak przyjdzie poznać płeć to do porodu dupkę będzie pokazywać a dzisiaj tak śmiesznie nią kręcił haha <3 a nie mówiłam że napewno po mamusi będzie złośliwy? :P
    hehehhe... ale cudowne uczucie co? maaatko :D makarenę tańczyl skubany :D albo skubana :D ciekawe co się trafi :) ja mam przeczucie u siebie że bd syn ale chcialabym córę.. :<

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no micha to się cieszyła jak głupia :D

ja czuję córę- cała reszta syna :P ale ważne by zdrowe i grzeczne :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziwię ci się :) ale fajnie, sama się uśmiecham do monitora, jak mysz do świeżego sera :D
    ponoć jak są wymioty i mdłości to córa :D ale nie wiem :) w te przesądy ciężko uwierzyć :D moja mama ze mną miała piłeczkę itp i gadali ze chlopiec i chlopiec a tu córa :D

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama ze mną strasznie jak ja przechodziła i córa a w drugiej ani jednego objawu i byli pewni chłopaka a tu siostrę mam :D to takie tylko gdybanie trochę :P

Livia mam nadzieję,że jak w pierwszej miałaś łagodnie to teraz (żeby było sprawiedliwie) odczujesz tą ciąże :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh czyli z tymi objawami nic nie jest się pewnym.. ja sama nie wiem czy córa czy syn jest, ciężko mi powiedzieć, przeczuć.. tak na 60% chłopak. ciekawe czy jak będę w 10tyg+4d czy jakoś tak czy będzie już wiadomo? i ciekawe czy już USG brzuszne :)

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się że jeszcze nie... ktoś pisał że w 13t widział,ale to takie gdybanie jeszcze chyba :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne fotki przedszkolanko :) moj byl taki sam na tym etapie. Na kolejnym usg bedzie juz wielka roznica, raczki, nozki wszystko duze i wyrazne :)

Zamiast zazdroscic to wsiadac w auto/samolot i w droge :) wakacje wreszcie są

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:57

nxbhnwz.png

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spać kochane, bo już ledwo siedzę...dobranoc i do jutra :*

wiruski <3 <3 <3 <3

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 932 933 934 935 936 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ