Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj nie olały, tylko z zazdrości nie odzywałyśmy się
Cicho tu ostatnio jest strasznie...
Odpuścić nie odpuszczę bo w naszym przypadku to do 50 mogę się staraćW sierpniu podejmiemy inne kroki, już nawet oswoiłam się z myślą o HSG, cholera wie może coś tam się zapchało i trzeba przepchać
Mąż będzie przy mnie to mogę iść byle był obok to się nie boję
-
w sumie livia jest problem z tym że właśnie maż jak wyjedzie a tu taka zajebiaszcza owulka i kurde nici ;/ a tu to chyba masz możliwość zamrożenia materiału tak?
nie myśl o przepychaniua idź tam, córę masz to jest Ok
niecierpliwia bo my się kisimy w Polsce i zazdroszczę ci że masz smaki, mi już nic kompletnie nie smakuje.... mogłąbym i jesc papier i tak to by głano dało ;/
przedszkolanka gdzie jestes? chyba z tej euforii zapomniala o nas.
ja jakaś poddenerwowana chodzę, przyjechala sis męża z dzieckiem ponad półtora roku i chyba jesyt w cholerę rozpieszczone, robi co chce, bije po twarzy, nie da sobie nic wytłumaczyć, jeszcze spacjalnie coś zwali żeby tylko była jakakolwiek reakcja, a nie daj boże nie zrób coś po jego myśli to tupie nogami i drze się na całą okolice. No chyba ze w ciąży mam jakiś wstręt do dzieci ale takiemu to bym chyba pokazała gdzie jego miejsce...... -
własnie mizzelko teraz przed wyjazdem R. do pracy pobiorę od niego materiał genetyczny i zamrożę i jak w sierpniu mu się nie uda to we wrześniu pójdę sama sie zapłodnić
Noż kurde ile można? We wrześniu ja mam 30 urodziny a R. 40 więc to czas najwyższy
-
dokladnie, przeciez półtora roku to dobrze wie co robi, ale teściowa powiedziała córce wprost : tak to jest jak dziecko ma wszystko co chce.
może pomyśli i coś z tym zrobi bo sobie nie wyobrazam zeby moje dziecko biło babcię.. jak mu bym dupę złoiła to zaraz by mu sie odechciało.
to teraz czaję bazę i rozumiem całkowicie, dobry planbo jak wyjedzie na 5 tyg to też nie robota
o to między wami 10? u mnie z mężem 6.. a zachowuje sie gorzej niż dzieciak... ughh juz 2 dzien z nim nie gadam
-
mizzi a ten dzieciak ma juz 8 lat więc wyobraź sobie co wyczynia...
No 10 latek między nami ale jakoś tego nie czuję. Facet otworzyl się przy mnie i dzięki temu jego rodzinka mnie kochaA ja tylko go pokochałam, nic więcej
Wraca 31 lipca a ja już 1 sierpnia na 9 rano na badanie nasienia go umówiłam powtórne, wredna baba ze mnie
Nasz pierwszy raz po rozłące odbędzie się w pokoju męskim w klinice
-
jestem!
Wybaczcie, zapomniałam Wam powiedzieć że po musieliśmy na imieniny do szwagierki skoczyć a później zanim mąż zdjęcia dla Was porobił to same wiecie
otóż Kochane ciocie, oto mały Miś :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4bd95796d9a.jpg
mamy już 2,57 cm! I pięknie kręcił pupkąno i oczywiście liczyliśmy paluszki bo słodko do noska przykładał !
jest taki kochany
wszystkie wyniki dobre, możemy nawet na basen chodzićkolejne prenatalne już 8.08!
a tutaj taki bączek, tylko paluszki już tak nie wyraźne jak na usg:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/badb7bcbff77.jpg
aaa i już tylko młodszy o 3 dni, więc rośnie szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:10
mizzelka, livia30, surykatka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Aga śliczny a to między nogami to nie tasiorek? synek? pewnie jeszcze nie wiadomo
jeeeeeeeeeju a ja dopiero 14 sierpnia wizyta, nie moge sie doczekac... oh
ale fajnie a jak zapozował do zdjęćmam nadzieje ze potem tez bd wspolpracować
livka 8 lat to juz ma swój rozum i to konkretnie.. ehh najgorsze jest to że tylko mozemy patrzeć i nic więcej a potem dziecko buntowniś no bo nie zna swojego miejsca, nie ma to jak szacunek do rodziców i tego co dostanie itp.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livia nie mogę się na Cb napatrzeć, żałuję że wcześniej nie widziałam, ale przepięknie wyglądałaś, a jaka córa do Ciebie podobna, a maż z zarostem zajebiaszczo wygląda, kojarzy mi się z jakimś doktorkiem
aż miło się ogląda was
i ile w Tobie energii i ile świata zwiedziłaś, zazdroszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:22
-
livia30 wrote:No 10 latek między nami ale jakoś tego nie czuję. Facet otworzyl się przy mnie i dzięki temu jego rodzinka mnie kocha
A ja tylko go pokochałam, nic więcej
Wraca 31 lipca a ja już 1 sierpnia na 9 rano na badanie nasienia go umówiłam powtórne, wredna baba ze mnie
Nasz pierwszy raz po rozłące odbędzie się w pokoju męskim w klinice
ehh jak ja lubię jak się komuś układa
pasujecie do siebie widać to nawet po zdjęciach
a pro po nie bd słabe nasienie jak taka dłuższa przerwa od?
-
przedszkolanka:) wrote:ja przed wizytą się śmiałam że jak przyjdzie poznać płeć to do porodu dupkę będzie pokazywać a dzisiaj tak śmiesznie nią kręcił haha
a nie mówiłam że napewno po mamusi będzie złośliwy?
makarenę tańczyl skubany
albo skubana
ciekawe co się trafi
ja mam przeczucie u siebie że bd syn ale chcialabym córę.. :<
-
moja mama ze mną strasznie jak ja przechodziła i córa a w drugiej ani jednego objawu i byli pewni chłopaka a tu siostrę mam
to takie tylko gdybanie trochę
Livia mam nadzieję,że jak w pierwszej miałaś łagodnie to teraz (żeby było sprawiedliwie) odczujesz tą ciąże -
Ale fajne fotki przedszkolanko
moj byl taki sam na tym etapie. Na kolejnym usg bedzie juz wielka roznica, raczki, nozki wszystko duze i wyrazne
Zamiast zazdroscic to wsiadac w auto/samolot i w drogewakacje wreszcie są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:57
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość