Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
No pogodę miałybyście super bo grzeje od jakiegoś czasu cały czas ale ja i tak wam zazdroszczę
Groszku mi to mleczko w tubce nie pasuje bo strasznie lejące się jest i długo wsiąka. Normalnie mokra wychodzę z łazienki i chwilę potrwa aż się wchłonie. Nie to co kremik - raz dwa i po wszystkim
-
nick nieaktualnyAga wiesz coś za coś - wakacje za dziecko to chyba całkiem niezły układ
Pirelko, kurcze przykro mi, że beta negatywna...
Groszku ok od dziś jesteś Pieniak hihi ^^
Livia ja się piszę na takie zdjęcia jak już mi się uda zafasolkować
Mizzelko być może, że to stres wpłynął na moją tempkę... Czort wie ;P Zobaczymy co ten cykl przyniesie... Spadek miałam niby przedwczoraj a trzecia wyższa po spadku jest rozumiana jako owulacja tak? dobrze wyczytałam z tego poradnika owu???? Niby pokazuje mi, że wahania temperatury są w normie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:08
Groszek, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzecie z niższych temperatur to owu a po niej skok (u mnie dziś zaznaczyło owulację 3 dni temu tak jak wskazywało usg i ból ból jajka)
Kremik fioletowy z J&J "Kojący krem n dobranoc"W okragłym pudełeczku.
Zabiłam szerszenia kapciemlatał mi tu nad głową to odbiłam go jak piłeczkę, ale poleciał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:12
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja już nic nie wiem
zobaczymy poczekamy...
na spokojnie podchodzę , jakieś mam takie silne przeczucia, że zajdę w ciążę jesienią ;P a zazwyczaj moje przeczucia się sprawdzają, więc zacznę panikować w listopadzie ;P
a właśnie zaczął mnie boleć brzuch takie mini-skurcze, zaznaczyłam ból @ bo to chyba najbardziej do niego zbliżone uczucie
wiecie co? srał to wszystko piesco ma być to i tak będzie
jeśli tam na górze Ktoś chce, żebym była matką to nią będę, a jeśli nie to choćbym na rzęsach stawała i nie wiadomo co robiła to mi się nie uda i już
-
czesc Dziewczynki?
jak tam u Was?
U mnie od wczoraj ulewa, leje non stop...kurde jest tak paskudnie ze nawet skutecznie mnie odstraszyło od buszowania po ciucholandach, choć wczoraj widziałam taki piekny płaszczyk ze stwierdziłam ze dziś bede pierwsza w kolejce...no ale niestety, deszcz wygrał z moją ochotą na płaszczyk:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:37
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
U mnie dzisiaj 31 dc, a @ dalej nie ma choć wciąż mam "wilgotno" jakby zaraz miało mnie zalać. Boli troche brzuch jak na @, a piersi coraz mniej.
Wściekła jestem na siebie, że zaczęłam cudować z tym dupkiem, mogłam go normalnie brać i nie wymyślać, wszystko nadal miałabym jak w zegarku i nie martwiłabym się tym opóźnieniem. Teraz z moim szczęściem wszystko się rozreguluje i zwariuje cały cykl w przyszłym miesiącua chciałam wprowadzać CLO, nawet nie wiem kiedy będę mieć owulkę. Na badanie zapisać się nie mogę, krwi wykonać nie mogę bo nie ma @
Mam ochotę udusić siebie
Wybaczcie, że tak negatywnie dzisiaj ode mnie bije, ale musiałam przelać emocje na kompaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 13:09
-
Rudasek, wpadam do Ciebie...
Pirelka, co to kombinujesz z tym dupkiem? co to sie porobiło?
Livia, dobrych wyników i za tydzień po meza, bedzie sie działo
wlasnie kremikiem sie posmarowałam- jest cudowny
ja go w Realu kupiłam, chyba wszedzie sa w sumie.. tam gdzie produkty dzieciece z J&J
Surykatko, bedziesz mamusia... spokojniena pewno
ja bym poszła na zakupy, jakiegos drobnego ciuszka kupic, a nie moge
ale namieszałam przed chwila: maslanka, arbuz, kiełbacha, kapusta kiszona i ciasteczkamamusia tez o mnie dba
-
Aga trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze
Pirelka organizm robi Ci psikusa. Ja nie raz manewrowałam dupkiem i większych opóźnień nie było nigdy, zawsze w granicach normy moich cyklu, max do 34 dni. Biorę czy nie biore go zawsze jest tak samo. Sprobuj się wyluzować
Ja juz po obiadku, ukrop straszny ale zaraz coś porobię w domu bo jutrp plażę obiecałam znowu córce.
I odebrałam swoje wyniki, AMH 6,51 - czyli nie zbliżam się do menopauzy jeszczePo raz kolejny wychodzi na to, ze wszystko ze mną w porządku a ciąży jak nie było tak nie ma
W sierpniu HSG i inseminacja
surykatka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
groszku nie dziwie ci sie... babsko chyba wszystkie rozumy pozjadała, już na Marcówkach jest spokojniej i fajniej.
Pirelko ale teraz mialas brac dupka przez 10 dni co nie? czy mi sie cos myli? czy teraz na sucho czekasz na @?
Livia pewnie tak więc czemu nie, ale córa by byla sama na 5 tyg
przedszkolanko trzymam kciuki
a ja zdycham.... uciekłam po obiedzie, nawet dobrze sie nie najadłam, głowa mnie boli, bełty krążą.. chyba dziz przytule kibelstrasznie sie czuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:00
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej co tutaj u was slychac ?
jakies nowosci?
Livia skoro wszystkie badania ok to moze trzeba odpuscic, dzialac i wreszcie bedzie maluszek
Przedszkolanko jak Twoje samopoczucie? Mdlosci minely?
My jutro wracamy do Polski juz, szybko zlecialo.
Pisalam do was kilka dni temu ale zescie mnie olaly