X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff już po plażingu ;-) Obiadek zjedzony więc teraz relaksik w ogródku a jak się ochłodzi to muszę zająć się swoimi kwiatkami bo chwasty mi zaczynaja je przykrywać :D

Na plaży super, słoneczko, wiaterek wieje to nie odczuwa się tak gorąca a i woda boska - nawet się wykąpałam :D

Groszek lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wam dobrze....

Groszku dopiero zczaiłam, super że na USG wszystko ok, może się odkleiło od tego stresu? ale najwazniejsze ze nie ma plamien :)
    a w miarę się czuję dziękuję :) jeszcze opanowuje te mdłości choć momentami naprawdę jest ciężko, ale przeszlam na delikatniejszą dietę i chociaż żołądek mnie nie boli i nie mam bieguny ;/ chociaz tylek mi odpocznie ;/
    nienawidziałam nabiału a teraz wpieprzam jak głupia, jak to się smak zmienia :O

ciągle mam schizy ze dziecko zatrzyma sie na swoim etapie i jak bd 14sierpnia to już bd po fakcie. miesiąc czekać na wizytę to chyba dla mnie za długo... a byłam taka spokojna. ale jak wchodzę nawet tutaj na różową to ciągle w oczy mi się rzucają [*] 10tc, 9tc przeraża mnie to..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia ja też chce morze....

Mizzelko i z mdłościami i z tymi [*]mam tak samo...ja akurat w szpitalu miałam dwa razy więc mi zleciało,kolejne też pewnie będzie szybciej bo prenatarne itp. A pòźniej będę odliczać :p

Kto ma ochotę na kukurydzę z solą?;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to pakuj się i przyjeżdżaj ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, Przedszkolanko ! ja bym chciała kukurydze z solą :D poprosze dwie kolby ! :D

Ja wcinam grzanki z pomidorami i oregano teraz :d

Przytyłam 2 kg :D

Wyobrazcie sobie ze moj malz zaniósł L4 do pracy teraz, była ta wredna grupa z której poszłam po moim powrocie z podrozy poslubnej w zeszłym roku. Wiecie ze nawet sie nie zapytały o mnie? Ani słowem, nic a nic. Ale mam je gdzieś ! Co za znieczulica;/ "KOLEŻANKI" :]

Ja staram sie nie myslec o [*] niestety tez to widze... :(
    Jak miesiac sie dłuzy, to idz za 2 tygodnie na usg i sie nie stresuj:)
    ja mam kontrole 6 sierpnia i już się boję;/ prawdopodobnie chyba od stresu, no bo od czego to sie mogło stac.. moze ta kapiel w Wisle w niedziele, ale doktorek mowi ze to jest starsze...

Mizzelka, miałas biegunki? Co to sie działo?? Smaczki sa fajne, grunt ze sa;D ale zmieniaja sie diametralnie :-)

Przeleci nam szybko ten czas, obyśmy tylko były zdrowe i bobasy tez sie dobrze rozwijały, bez powikłań :)

Livia, ale super sie masz :D napalam się Twym opisem krajobrazu ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:23

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, dla tych co nie mogą być na plaży a cieszą się brzuszkami ;-)
    Tyle ludzi dzisiaj było :D

c6a9b33cd40aa282med.jpg

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja pier.... !!! nie byłam chyba nigdy na tak zaludnionej plazy... :O

ale w ubieglym tygodniu brat chcial mnie wyciagnac na tak zaludniony basen :O
    ręcznik koło ręcznika, żeby zjechac ze zjezdzalni kolejka pół godziny, ludzie wchodząc do basenu, wymieniali sie bo miejsca nie było :O

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam zdjęcie największemu skupisku, ja leżałam tam gdzie było luźniej :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jezusie..faktycznie ludzi full, jak ja tego nie lubie!
    u mnie usg genetyczne 5 sierpnia i mega sie denerwuje!
    powiem Wam ze jak chwilowo nie mam mdlosci to zaraz wpadam w szał ze coś nie tak! ale na szczescie mija troche czasu i zaczynam sciskać kibelek wiec chyba gra gitara!
    teraz czekam az brzuszek zacznie rosnąć choć jak sie tak fest najem to wygladam jak już z ciązowym brzuszkiem :D jeeeeeeeeeee

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kukurydza z solą boże boże ;D chodzi za mną już od paru dni jak tylko zobaczyłam ze pola kukurydzy zaczely wygladac okazale ;) nie moge sie juz doczekac

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam kukurydze z kfc :) niebo w gębie.....gorąca z masełkiem i solą, pycha!!!!!!! :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nawet nie wiedzialam ze maja w kfc ;D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pokarze wam jeszcze fotkę od mojego R. którą przed chwilą mi przysłał z pracy (przypomnę że jest na drugim końcu świata) :D
    Specjalnie dla was - tęcza z okolic Brazylii ;-)

923786342f15980emed.jpg

mizzelka, surykatka, Lena87 lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po pracy..
    Dopiero zaglądnęłam na wyniki, tak jak myślałam za dużo szczęścia na raz by mi się trafiło :P beta 0,100 więc nie mam już złudzeń :P przynajmniej wiem na czym stoję.
    Czekam na @ i zaczynam nowy cykl z CLO i dupkiem dalej, zobaczymy.
    Mam nadzieję, że przyjdzie bo jak nie to muszę wywołać dupkiem :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Dziewczynki, dla tych co nie mogą być na plaży a cieszą się brzuszkami ;-)
    Tyle ludzi dzisiaj było :D

c6a9b33cd40aa282med.jpg
    właśnie dlatego nie cierpię i nie chodzę na śródmiejską plażę ;P wolę chodzić za Baracudą.. choć może bywam 1-2 razy w roku. Ha ha.

A brazylijka tęcza piękna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 21:06

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia ale tam pięknie... chciałabym to zobaczyc na żywo... ale znając życie na statku bym dalej rzygała niż widziała :<
    ale naprawdę pięknie ..

Groszku na pewno, dlatego relaksuj się i wyluzować :) gdzieś czytałam blog facetki tak fajnie opisywała swoją ciąże tydzien po tyg i w 9 tyg odkleiło się jej coś, miała traumatyczne przejscie, dodatkowo dorobił się krwiak ale ma szczęśliwego synusia, oczywiscie musiałam zajrzeć dalej bo bym była chora :D ale odpoczywała i było wszystko w porządeczku i mężowi powiedz żeby spokojny był i cie nie denerwował :D bo moj to mnie wyjątkowo wkur.. :D
    ja postanowilam ze nie bd wchodzic na inne fora. koniec z tym... po co sie stresowac nie potrzebnie? jestem młoda... (ryzyko 15-20%) widziałam już serce ryzyko spada do 2%). wyluzować muszę dupę i tyle bo daleko tak nie zajdę.

a biegunka od tego że normalnie jadłam i pozwoliłam sobie na żarcie smażone i tłuste... i od razu żołądek się odwdzięczył i jelita. a teraz jak jem jogurciki, nabiał, krakersy, uwielbiam pomidora <3 i jabłka, do słodkiego jakoś mnie nie ciągnie i dobrze nie bd tłusta :D to jest o niebo lepiej. czuje odruch wymiotny ale to pewnie od pracy itp. ale wcinam miętusa i jadę dalej :)
    tak mam ochotę na kebaba.. ale ze sprawdzonej knajpki, zawsze mają tam dobre i świeże produkty :) mmmm albo pizza z kurczakiem i ananasem...
    jak dobrze że apetyt powoli wraca :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu sie ukrylyscie;) Rudasku? czemu nie zagladasz do lutowek?

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam 2 lata temu w Stegnie, ale fajnie bylo i spokojnie i jakoś ludu nie było :)
    a ponoc władysławowo? tak? nie myle sie? to że tam jakieś fajne są atrakcje zawsze ale za to plaża zarąbana, a ja jakos wole cisze i spokoj :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka - Katy Rybackie niedaleko Krynicy- ale plaze puste! powaznie malo ludzi tam jest

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i zapomnialam dopisać... takie koleżanki to nie koleżanki... a ja znow się denerwuje że u mnie znajome są aż za wścibskie i mnie to baaardzo ale to baaaardzo irytuje. :| z drugiej str ok, ale po co zaraz o ciążę pytać? zamiast o to jak sie czuje, jak jest teraz, jak po remoncie, są naprawde inne tematy :<

‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ