Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Na dole masz zgłoś problem, napisz co i jak i powinni wymoderować jej wypowiedzi. Swoją drogą ona jest lekarzem jakiej specjalizacji?2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
pirelka wrote:Na razie biorę na włosy skórę i paznokcie, on ma witaminy, a jak czuję że coś mnie bierze to biorę witaminę c
zobaczymy kolejny miesiąc z dupkiem.
A wysiłek to mam aż nadto w pracywczoraj był taki zapierdol, że miałam nadzieję, że pomoże i przyjdzie @, może dzisiaj zawita. Dodam, że praca fizyczna więc w domu czasem nie mam siły już sprzątać .. wysiłku więc mam sporo.
A cisza nocna trwa tylko do 6, więc mogą nawet od 6 robićrozluźnia i @ może się obudzi
też slyszalam ze dziala
-
OvuFriend
-
Ale ona może być lekarzem, ale stomatologiem albo kardiologiem. Lekarz nie zna się na niczym oprócz swojej specjalizacji. Nie raz mi się zdarzyło, że mój nefrolog nie wiedział jakie jest dawkowanie danego antybiotyku i leciałam tego samego dnia do swojej rodzinnej, która mi wypisywała, bo to nie jego specjalizacja, więc on nie wie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nic nie pisałam, choc jak sie pojawilam dwa dni temu, weszła specjalnie i juz podburzała...
nie zna mnie a nazywała pieniakiem i gówniarą po studiach !
Co za babsztyl.
Chyba tak sie lekarz nie zachowuje?
Mysle ze nawet podstawowki nie skonczyła;/ sory ale brak kultury totalny.
nie oceniam ludzi pod wzgledem wykształcenia i ukończonych szkół ale w tym momencie nóż w kieszeni sie otwiera.
Az wybuchnełam!
Zreszta przeczytajcie sobie co jej napisałam.
niepotrzebnie w ogole pisałam i obnażałam się jaki mam zawód;/ po co to komu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 14:29
-
Czytałam! bardzo dobrze napisałaś, niech jej w piąty pójdzie!
to tak jak ja bym sie miała wypowiadać o profesji Groszka a Ona o mojej, o której pewnie nie ma zielonego pojęcia a ja o tym co Ona robi i wie!
takie pierdzielenie, masakra...nienawidze czegoś takiego, jakby wszystkie rozumy pozjadała! no co za wstretna baba!
i tak jak Gorszek pisze nie mierzy sie czlowieka wykształeceniem ale Ona sie zachowuje jakby nawet zawodówki nie skończyła, nic sobą nie prezentuje- DNO! -
Ja czytałam całość i pieniaczem to ona jest. Ty wyraziłaś swoją opinię jako osoba z doświadczeniem, a ona poleciała jakbyś ją obraziła.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
dokladnie i wielki foch i wypisywanie hahah
ma prawie 40 na karku a się zachowuje jak dzieciak
dajcie spokój, rozumiem hormony ale bez przesady, chyba swój rozum ma?
nie ma po co włazić, niech sobie same tam siedzą i dyskutują aż w koncu na każdą po kolei wsiądą i złe i nie dobre i same z sobą zostaną. Powodzenia życzę, szkoda nerwów serio. -
Moze Ona po rpstu jest niedoceniania, ma kompeksy itd i dlatego ma problem ze soba, tym bardziej jak ma już 40 lat! myslała ze zabłyśnie swoimi pomysłami itd a tu niestety trafiła na mądre,wykształcone i obyte w temacie Kobiety które podważyły jej zdanie itd..no i nie byla już najmądrzejsza dlatego obudzila sie w niej agresja! mi sie wydaje ze to własnie tak wygląda..a potem brnęla w to dalej zeby tylko udowodnić ze Ona wie lepiej, no a tak nie jest...
-
myśli że jak młodsza to się nie zna, no ludzie..
myślenie jak za wojny ;/ starszy wszystko wie, a że ci pół pola wypali to huk z tym ale on jest najmądrzejszy
no wiesz, nadepnęłaś jej na piętę Achillesa, a niech se kupuje ten dedektor, ja nie kupuje na cholere mi potrzebny kolejny stres.. -
prawda, ale wiele kobiet przechodzi różne cierpienia i nie ma co zwalczać wszystkiego agresją, bo zamiast dać się polubić to zraża aby..
to że jej sie tak zdarzylo to nie musi drugi raz... niestety nie mamy na to wpływu, widocznie tak musiało być, ja też dużo w swoim życiu przeszłam mimo młodego wieku, ale zawsze mówię:co ma byc to będzie i czy ja bd stawać na palcu to i tak to nic nie da.
a mocne te plamienie? eeetak jak nie ma żywej krwi to nie ma co sie martwic, boli cie mocno podbrzusze?
-
A ja myślę, że ona jest już w takim stopniu przewrażliwiona, że traci kontakt z tym co się dzieje u ludzi z mniejszymi problemami. Śmierć córeczki w 39 tygodniu jest straszna i bardzo jej współczuję, ale ona zachowuje się jakby przez to, że przeżyła swoje, wszyscy powinni jej się słuchać, bo głupio im będzie się przeciwstawić.
My się staramy, ale nie prowadzę wykresu, ani żadnych obserwacji. Testować będę za 5 dni. Właśnie wyjazd do Augustowa poszedł się kochać. Nie mamy gdzie się zatrzymać na noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 14:51
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Mizzelka, nie mamy na to kasy
nasze starania pochłaniają prawie połowę naszego miesięcznego budżetu, więc po odliczeniu koniecznego paliwa i opłat za dom zostaje nam kasa na jedzenie. Co poradzić, wyjedziemy kiedy się dziecko pojawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 15:03
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.