Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:Mizzelka, nie mamy na to kasy
nasze starania pochłaniają prawie połowę naszego miesięcznego budżetu, więc po odliczeniu koniecznego paliwa i opłat za dom zostaje nam kasa na jedzenie. Co poradzić, wyjedziemy kiedy się dziecko pojawi
ja tez nigdzie nie wyjezdzam, nie czuje jakoś takiej potrzeby
a jak się odłoży pieniążki to zawsze się na coś przydadzą
-
Swoją drogą idę zrobić jakieś zakupy, bo w lodówce to tylko światło zostało. Nie kupowaliśmy bo mieliśmy jechać, a, że wyszło jak wyszło to trzeba na zakupy2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja usiadłam na chwilę w salonie bo na dworze nie da się wysiedzieć a jeszcze gorzej jest w kuchni. Zrobiłam farsz na pierogi, posiedzę chwilkę i lecę lepić. Jutro dzień na plaży to obiadek będzie od razu jak wrócimy
Później może jeszcze skoczę do sklepu, widziałam w Tesco fajna lodóweczke turystyczną - na piwko na plażęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 17:08
-
ja też bym chętnie wpadła na te ruskie
właśnie patrze na oferte wczasów nad polskim morzem:)
ale pewnie wybedziemy gdzies dalej bo cena ta sama a przynajmniej pogoda bedzie zapewniona!
ale mam dziś dzowne samopoczucie, brzuch niby pełny a głodny! masakra! -
no własnie! a tym bardziej ze moj R ma urlop dopiero pod koniec wrzesnia poczatkiem pazdziernika wiec Polska odpada niestety!
i pewnie ostatni raz we dwójke (powiedzmy) pojedziemy gdziesik zagranice
beda już mniejsze upały itd wiec jakoś dam radea juz sie nie moge doczekac, tak mi sie chce odpoczynku gdzieś....ehhhhhhhhhh