Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka kobietki ! wstałam godzine temu
jak ja sie strasznie boje..nie wiem czy o własnych nogach do gabinetu wejde;/
wizyta na 17.00 chyba juz tak pozno sie umawiac nie bede, bo mozna umrzec z tej niepewności i czekaniaoby tylko serducho i biło i kosmówka sie przykleiła, a krwiak zniknął...nie za duzo mam zyczeń na dziś?
u nas deszczowo...i ja tez mam jakiś taki melancholijny nastrój...
sen miałam okropny... jakas facetka podwalała sie do mojego małż przy mnie, widzac ze ja jestem w ciazy... jakies teksty rózne leciały... okropny sen !!
już któryś raz sni mi sie ta laska;/
odnosnie brzucha, to moj juz widac... temu nie jezdze do tescia ;p choc byl ostatnio u nas i nie zauwazyl bo mialam luzne rzeczy... ;p
a dzisiaj tez mnie jakos boli w dole, oby to było rozciąganie...i niewygodnie sie zrobiło, juz musze spac na boku, Livka tak jak mowiłaś...
w nocy spac nie moge..z boku na bok sie odwracam bo niewygodnie ;p
a co u Was lasencje?
Witam kolezanke Blueberry:)wczoraj wpadałam dosłownie na chwile nie miałam czasu nawet sie przywitac, wybacz..
wybaczcie, ze ostatnio pisze tylko o tych moich problemach..;/ tak troche egoistycznie, obiecuje ze sie to zmieni...
hej Lenajak u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:31
-
nick nieaktualny
-
groszku u mnie to samo....wczoraj zasnełam przed 3 nad ranem, w zaden sposob nie mogłam sobie miejsca znależć, spanie na brzuchu juz odpada bo gniecie, niewygodnie itd! takze zostaje bok i to lewy bo na prawym mnie jakoś brzuch boli...takze zaczynaja sie kolejne uroki ciazy!
Badania sie nie bój, bedzie wszystko gites zobaczyszja CI to mówie
-
nick nieaktualnyJa w ciąży nie jestem, a też jakieś mam ciężkie noce ostatnio. Ciągle się budzę, przewracam, nie mogę się ułożyć i chce mi się siku.. no i cierpną mi ręce
Jeszcze od 2 dniach przechodzi mnie jakiś prąd w udzie od wewnętrznej strony, czasem tak miałam w czasie @, ale nigdy przed i nigdy tak jakoś intensywnieMam nadzieję, że niedługo minie.
Zbieram się do pracy. Przyjemnego dnia :* -
A u mnie gorąco dzis
I martwie się coraz bardziej bo...nie mdli mnie! Tak nagle...
Lena jutro po wizycie się uspokoje;)
Groszku u Ciebie napewno będzie dobrze;) to już za kilka godzin a pomyśl jak ja...
Pirelko nie masz za mało magnezu? Moja mama też tak ma i okazało sie że to od kręgosłupa:/ -
a ja wkoncu ogarnełam chałupe
i ide na zakupy, obiecałam mojemu R fasolke szparagową z masełkiem no i musze isc kupić
Przedszkolanko mnie tez juz prawie nie mdli, zobaczymy co bedzie jutro...moze juz przeszłaś swoje Bidulo, niczym sie nie martw -
Dziewczyny ja tak z innej beczki
od jakiś 2 tyg non stop mi sie zatyka prawe ucho, jest czyste, non stop myje cieplą wodą, nigdy mnie nie bolało i nie mialam problemów z uszami! mysle nad tym zeby w aptece kupić tzw "gruszke" lub widzialam ze jest taki srodek do rozpuszczania tej wydzieliny w uchach, jeśli sie tam gdzies głeboko nagromadziła! strasznie mnie to dendrwuje, non stop mam zatkane i mam wrazenie ze mnie mdli przez to bo słysze sie podwójnie, z takim niby echem..kurde nie wiem jak to dokladnie wytłumaczyć...pomoze ktoraś ?? -
Rudasku nalej sobie wody utlenionej do ucha, poleż chwilę (będzie fajnie bulgotać i łaskotać), potem na chusteczką wylej. Powinno pomóc jak masz zapchane. Ja czasem sobie robię taka kurację "oczyszczającą"
Mam nadzieję, że to nic powaznego bo kiedyś mi tez tak przytkało się na dlugi czas, męczyłam się az w koncu poszłam do laryngologa. Robił jakies wymazy, kije na patyku i skończyło się antybiotykiem. Też nie miałam zadnego problemu, nie wiem co to się przyplatało ale po antybiotyku przeszło... Właściwie to po dwóch róznych chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 13:57
-
sa te preparaty do rozpuszczania woskowiny teraz- moze warto kupic
ja mialam tak kiedys- glowa mnie az bolala i mama probowala mi zagladaci czyscic i nic nei widziala
poszlam do laryngologa i wziela mi taka strzykawa wielka wyplukala i wylecial korek-
takze czasem ucho wydaje sie czyste a gdzies to sie tam upcha i jest problem
jak masz na NFZ laryngologa to ja bym poszla
to i drugie Ci wyplucze:)