Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:A u mnie gorąco dzis
I martwie się coraz bardziej bo...nie mdli mnie! Tak nagle...
Lena jutro po wizycie się uspokoje;)
Groszku u Ciebie napewno będzie dobrze;) to już za kilka godzin a pomyśl jak ja...
Pirelko nie masz za mało magnezu? Moja mama też tak ma i okazało sie że to od kręgosłupa:/
ja dopiero po pracy, a jutro na 10masakra..
-
nick nieaktualny
-
Livia ile kasy ;/ ale co się nie robi dla kruszyny....
pirelko a może to od przeciążenia mięśni?
słyszałam że jak organizm nie jest dobrze nawodniony to mają prawo skurcze łapać.
ja np na nocne skurcze nocne w nogach piłam magnez caly czas
i tam nic nie dawalo,
dopiero kiedys oglądałam Galileo i tam opowiadali wlasnie skąd są skurcze jakie mogą być przyczyny... i kazali wypić przed snem szklankę wody chociaż
-
a dziś znów mnóstwo pracy, ale będę doglądać do was w miarę możliwości...
jutro wielki dzien.. jeny jak ten czas leci..
no i bd w cholerę odmawiania od alkoholu i glupie pytania typu: jesteś w ciązy? ale jesteś? no jestes?
zero prywatności.
Powiem że mam grypę żołądkową i nie pije, kieruje.. -
nick nieaktualny
-
hejka, ja wstalam tez o 8
jakos dziwne to jest
Boze, jak mi w nocy goraco;/ yhh...
Mizzy powiedz, ze mialas angine i bierzesz antybiotyk:P i dlatego nie pijesz;p
jeju... jak te pytania drazace tez mnie denerwuja, na szczescie ja sie ukrywam jeszcze i nikt nie pytahih;p ja ogolnie tak nie pijam alkoholu, wiec to nikogo nie dziwi
pirelka, a moze jakies witaminki i przejda te prady wszelkie?
jade jutro na Jasna Gore
wiec dzis trzeba sie brac powoli za sprzatanie.. yhhskonczylo sie slodkie lenistwo ! ;p
-
ale Ci fajnie Groszku, my też sie wybieramy ale pojedziemy chyba po sezonie piłkarskim czyli gdzies w listopadzie bo moj R w weekendy na meczach
ehhhhhhhh. Zresztą do Bielska też ie wybieramy, wiec poinformuje CIe, może uda sie spotkać na jakaś szybką kawke
pomódl sie za mnieszepnij tam coś do góry
-
Mam nadzieje, ze wypali nam plan
pomodle sie za wszystkie
bardzo chetnie, jak tylko bedziesz w poblizu to postaram sie podjechac;)
ja wole jechac teraz, bo potem to bede ciezki wieloryb ;p
Przedszkolanko, Ty chyba dzis wizytujesz? Trzymam kciuki jamizzelka lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
tak, tak! przyszedł piątek i wizyta za 2h !! aaaaaaaa!! dobrze,że siostra ze mną będzie...
jeju co za durni sąsiedzi, wyobrażacie sobie,że od północy do rana remontowali??? Zbijali tynki czy coś! Tak mnie głowa teraz boli,bo mało spałam ;/
Pirelko masz racje, moja mama ma problemy z drętwieniem rąk i nóg w nocy,ale taki skurcze że aż krzyczy i okazało się wczoraj że od kręgosłupa a dokładnie karku
Dziękuję dziewczyny za wsparcie :*
załatwiajcie dzisiaj, bo widzę że zalatana większośc
Mizzy to jutro już to wesele?? Wow! A kiecką się nie pochwaliłaś!
Rudasku jak samopoczucie?
Groszku wymódl nam zdrowe i silne dziecibędziemy myślami z Tobą :*
Groszek lubi tę wiadomość
-
Agusia w miare oki, czuje teraz bardzo delikatne mdlości ale to dlatego ze jeszcze nic nie zjadłam, od razu wpadłam tuuuuuuuu
oprócz tego oki:) wczoraj wieczorem mnie już nie męczyło mimo tego ze o 22 sie najadłam carbonarymyslalam z noc z głowy ale pokrecilam sie troche i zasnełam:) także nie jest źle, mam nadzieje ze juz z górki
w czwartek ide do lekarza po kontynuacje L4ale znów do innego bo moj ma urlop także poznam chyba wszystkich ginekologów w całym miescie:)
wiec ja sie wakacjuje chyba przez całą ciąze bo nie mam zamiaru do pracy wracać, tylko musze isc z L4 do szefowej co mnie troche stresuje -
Zarzucilam go pytaniami;-p
Ale mam zrobic morfologie, mocz,glukoze i odczyn Coombsa, bo mam minusowa grupe krwi czy jakies przeciwciala sie nie wydzielily.
Na nastepnej wizycie bede miec cytologie i czystosc sprawdzana...
Toxo mam nie powtarzac, toksokarozy nie robic.
Ale to takie moje pytania ;-p
Boje sie obciazenia glukoza ok 25 tygodnia;-( nie wiem czy to wypije... duzo kobiet po tym wymiotuje, ale chyba sobie wezme cala cytryne zeby lemoniadke z tego zrobic... -
ee bym sie pochwaliła ale były inne bajery na forum
heheh
no ale wybrałam takie.. żeby brzuszka nie było widać.. bo jest dość znaczny.. ale luźne bluzki mnie ratująi legginsy
Trzymam mocno kciuki za USG, ale bd dobrze
a co do alko ja mało pije, prawie wcale..
ale są wścibscy ludzie co swojego nosa nie pilnują
echh troszkę się powkur. ale nie bd zaprzeczać i zetnę rozmowę krótko
że nie mam się czym chwalić i proste.
zresztą nie bd mieć czasu na pogaduchytroszkę trzeba się wyhasać jak antylopka na safari
i mam nadzieje ze nic nie zaszkodzi ale się okaże w czwartek
a modlitwa zawsze się przyda
fajnie wam że sobie pojedziecieja jak na razie zablokowana