Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:Ja mam wielkie bomby po szczepieniu.. chyba na odre?
Okropne sa:-p
Ospe mialam w gimnazjum..ale swedzialo:-/ -
a dziękuję dziękuję, poczułam się wyróżniona
groszku też ci się należy puchar za wytrwałość, siłę i wiedzę
dla każdej z nas taki puchar, za entuzjazm, przyjaźń i poradę, wsparcie i szczerośći by wymieniał i wymieniał
fajnie że mamy takie swoje forum i oczywiście nie zamknięte
zawsze ktoś dołączy do naszej kompanii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:38
-
a dokladnie, ja tak samo, drapię sie po plecach niemiłosiernie a potem ich jest coraz więcej z tych nerwow ;/
rozsypują się jak śnieg na zimę :<
właśnie mam maseczkę na buzi z zieloną glinką i czymś tam, wyglądam jak shrekale skóra mi schodzi z nosa ;/ zawsze z tym problem, chyba sie dziś przywitam z szorstką gąbką
-
Dziewczynki podrzucam Wam kilka fotek maleństwa u którego byłam na chrzcinach 3 tyg temu
to ta mała której kupowałam ten wózek z pampersów
a to w czerownych włosach to moja Sis
ja sie niestety nie załapałam na fotki
http://www.moments4ever.com.pl/ -
Hihi ja tak wczoraj robilam... i mam wlasnie sucha skore a jeszcze sie pryszcze robia... starlam pod prysznicem wsio. Najlepszy peeling forever:-)
Na plecach tez mam taka kaszke...uroki ciazy..
A musze sie pochwllic, od miesiaca szukalam oliwki fur mama z babydream i w koncu w jednym z Rossmanow zlapalam:-)
Aa..i dostalam karte Rossne, mozna sie zarejestrowac w ciazy i juz jest rabat 3% tylko trzeba dwa razy w miesiacu robic zakupy, co kwartal jeden procencik rosnie, tak ze moze byc maks 10% na kosmetyki dla mam, dziecka, pieluszki..bardzo mila Pani, chociaz w Rossmanie czekala mnie mila niespodzianka;-) -
Groszku ja dostałam ta karte jak test ciązowy kupowałam
mówie do Pani ze ja nie wiem czy jestem w ciązy a Ona do mnie " to nic, przyda sie "..i mi dała..ale oczywiscie do dziś sie nie zarejestrowałambuahahhaha
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ale twoja sis ma zajebiaszczy kolor włosów! wow
podoba mi się i nie kazdemu tak pasuje jak jej
z charakterem pewnie dziewczyna
No włosy ma supera do tego mega mega gęste i mocne, bo wogole sie nie niszcza od farb i prostownicy- zazdroszcze jej
ooo a charakterek to Ona ma....wspołczuje jej facetowi/przyszłemu męzowi/tesciom itd!
cały tatuś -
Rudasek wrote:No włosy ma super
a do tego mega mega gęste i mocne, bo wogole sie nie niszcza od farb i prostownicy- zazdroszcze jej
ooo a charakterek to Ona ma....wspołczuje jej facetowi/przyszłemu męzowi/tesciom itd!
cały tatuśi dobrze, do odważnych świat należy
ale widać że kondycję włosów ma bardzo dobrąja juz bym nie mogła sobie na to pozwolić.. ehh jak tęsknię nawet za blond włosami ;/ ale tragedia bd
susza.
a pro po zauwazylam ostatnio ze włosy w ogóle mi sie nie przetłuszczają... mogłabym ich nie myć nawet 4 dni... coś tak czuje.. a są miękkie nie suche.. -
aaa Mizzi ja tez to zauwazyłam, baaaa moj R to zauwazyl...i mowi do mnie wczoraj "TY masz jakies inne wlosy"...
podobno tak w ciazy jest ze sie kondycja poprawiai bardzo sie z tego ciesze bo ja mam włosów mało i cienkie..takie siano! a jeszcze zniszczone przez rozjasniające farby...buuuuuuuu....na szczescie tak sie juz zapusciłam ze do polowy mam naturalne
\
no i mam dylemt..zapuszczać czy sciąc...