Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a nie pamiętam na co dokładnie to było szczerze mowiąc, ale są dwie blzny zawsze i ja się u innych dopatrywałam a u siebie nie.. i znow siostra ma to, a ja nieGroszek wrote:Ja mam wielkie bomby po szczepieniu.. chyba na odre?
Okropne sa:-p
Ospe mialam w gimnazjum..ale swedzialo:-/
-
a dziękuję dziękuję, poczułam się wyróżniona

groszku też ci się należy puchar za wytrwałość, siłę i wiedzę
dla każdej z nas taki puchar, za entuzjazm, przyjaźń i poradę, wsparcie i szczerość
i by wymieniał i wymieniał
fajnie że mamy takie swoje forum i oczywiście nie zamknięte
zawsze ktoś dołączy do naszej kompanii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:38
-
a dokladnie, ja tak samo, drapię sie po plecach niemiłosiernie a potem ich jest coraz więcej z tych nerwow ;/
rozsypują się jak śnieg na zimę :<
właśnie mam maseczkę na buzi z zieloną glinką i czymś tam, wyglądam jak shrek
ale skóra mi schodzi z nosa ;/ zawsze z tym problem, chyba sie dziś przywitam z szorstką gąbką
-
Dziewczynki podrzucam Wam kilka fotek maleństwa u którego byłam na chrzcinach 3 tyg temu

to ta mała której kupowałam ten wózek z pampersów
a to w czerownych włosach to moja Sis
ja sie niestety nie załapałam na fotki
http://www.moments4ever.com.pl/ -
Hihi ja tak wczoraj robilam... i mam wlasnie sucha skore a jeszcze sie pryszcze robia... starlam pod prysznicem wsio. Najlepszy peeling forever:-)
Na plecach tez mam taka kaszke...
uroki ciazy..
A musze sie pochwllic, od miesiaca szukalam oliwki fur mama z babydream i w koncu w jednym z Rossmanow zlapalam:-)
Aa..i dostalam karte Rossne, mozna sie zarejestrowac w ciazy i juz jest rabat 3% tylko trzeba dwa razy w miesiacu robic zakupy, co kwartal jeden procencik rosnie, tak ze moze byc maks 10% na kosmetyki dla mam, dziecka, pieluszki..bardzo mila Pani, chociaz w Rossmanie czekala mnie mila niespodzianka;-) -
Groszku ja dostałam ta karte jak test ciązowy kupowałam

mówie do Pani ze ja nie wiem czy jestem w ciązy a Ona do mnie " to nic, przyda sie "..i mi dała..ale oczywiscie do dziś sie nie zarejestrowałam
buahahhaha
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ale twoja sis ma zajebiaszczy kolor włosów! wow

podoba mi się i nie kazdemu tak pasuje jak jej
z charakterem pewnie dziewczyna
No włosy ma super
a do tego mega mega gęste i mocne, bo wogole sie nie niszcza od farb i prostownicy- zazdroszcze jej 
ooo a charakterek to Ona ma....wspołczuje jej facetowi/przyszłemu męzowi/tesciom itd!
cały tatuś
-
hahahahRudasek wrote:No włosy ma super
a do tego mega mega gęste i mocne, bo wogole sie nie niszcza od farb i prostownicy- zazdroszcze jej 
ooo a charakterek to Ona ma....wspołczuje jej facetowi/przyszłemu męzowi/tesciom itd!
cały tatuś

i dobrze, do odważnych świat należy 
ale widać że kondycję włosów ma bardzo dobrą
ja juz bym nie mogła sobie na to pozwolić.. ehh jak tęsknię nawet za blond włosami ;/ ale tragedia bd
susza.
a pro po zauwazylam ostatnio ze włosy w ogóle mi sie nie przetłuszczają... mogłabym ich nie myć nawet 4 dni... coś tak czuje.. a są miękkie nie suche.. -
aaa Mizzi ja tez to zauwazyłam, baaaa moj R to zauwazyl...i mowi do mnie wczoraj "TY masz jakies inne wlosy"...
podobno tak w ciazy jest ze sie kondycja poprawia
i bardzo sie z tego ciesze bo ja mam włosów mało i cienkie..takie siano! a jeszcze zniszczone przez rozjasniające farby...buuuuuuuu....na szczescie tak sie juz zapusciłam ze do polowy mam naturalne
\
no i mam dylemt..zapuszczać czy sciąc...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH