Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez pomyslalam o tym ze to wloskie imiona...
Mialam kiedys Vincenza w zlobku, Vicek na niego wolalysmy: -) sliczny chlopczyk. Ciemna karnacja, ciemne wloski i oczka..amant
Mizzy pierwszy belt? Biedakuuu...po czym Cie tak zebralo?
Ja tylko kurze scieram...z reszta nie dam rady:-/ -
no ja też myslałam ze Włoch lub hiszpan
a to anglik
ojjjj Mizzi no to już poznałaś smak ciązy
Dziewczyny macie gdzieś liste tą co musimy kupić dziecku, sobie itd!
bo gdzieś mialam ale zagubiłam, a dziś pewnie coś kupie...musze zacząc bo poźniej sie nie wyrobie ze wszystkim -
nick nieaktualnynie obserwuje śluzu , ale podczas serduszkowania zauważyłam... stosuje też żel concecive plus, ale on chyba nie daje efektów takich ;p ... no nie wiem .. ide dziś na dopochwowe usg zobaczyć czy mam pęcherzyki ...
w sumie to bóle owulacyjne miałam juz zaraz po okresie ;/ więc nie wiem co z tym cyklem się podziało ;/ -
Groszek wrote:A tak z innej beki, lezalam wczoraj przed mym ginem z golym tylkiem... czulam, ze to takie uwlaczajace i ponizajace kobiete
I tylko teraz sie tak czuje, wczesniej mi to nie przeszkadzalo....
No to Cie wzieły przemyślenia Groszku
hahahah
pomyśl ze teraz bedzie takich wizyt troche nie mówiąc o porodzie gdzie "tam" bedzie nam zaglądać kilka osób
hahaha -
Rudasek, zapodaj stronke... powaznie tyle tego, no nie stresuj mnie...;-p
Brzuch mnie boli kolo pepka mego aktualnie
Wlasnie, jak ja zagladalam, to nie mialam zadnych wyrzutow sumienia...
A teraz mnie beda zagladac..a jeszcze jak studenci beda jacys, to dopieroooo:-pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:25
-
No troche tego jest...jak sie popatrzy na ceny to zakupić to wszystko to na prawde jedna wypłata..
masz na górze strony pdf-y
http://abc-bobasa.pl/content/7-wyprawka-dla-noworodkaGroszek lubi tę wiadomość
-
Ale Aga nas trzyma w niepewności no
Ja już po obiadku, domek w miarę ogarniety, zostało tylko spakowanie się na jutrzejszy wyjazd na wieśI jutro zaczynam brać CLO
Dzwoniłam umowić się na monitoring na czwartek a tu psikus - w czwartek mojego doktorka nie ma, piątek wolny i już sie zestresowałam ale okazało się, że w sobotę jest a to będzie moj 10dc więc OK
Ale te listy rzeczy dla maluchów długie... ja tam tyle tego na poczatek nie miałamAle świat poszedł do przodu
W spzitalu to miałam ich koszulę żeby moja sie nie poplamiła, dopiero w drugiej dobie założyłam swoją i jedna w zupełności wystarczyła. Ręczniczek tez miałam jeden dla córy tak jak jeden komplet pościeli
Ale kto wie czy teraz mi nie odbije i nie będe chciala miec więcej
Co do jednego nie zmienilam zdania - pierwszy miesiąc pieluchy tetrowe, pampersy tylko na jakieś wyjścia. Chyba staromodna jestem
Groszku ja też ostatnio jak szłam do nowego gina to spinę miałam, R. nie rozumiał na co ja go spytałam czy fajnie by mu było rozkraczać się przed obcym facetem, który jeszcze grzebie mu przy jajkach to zrozumiałJak chodziłam do baby to nie czułam takiego dyskomfortu no ale co zrobić - jak mus to mus
Staram się w spódnicach lub sukienkach zawsze chodzić bo jakoś lepiej się z tym czuję
-
Kochane u nas wszystko dobrze
dzidziuś zdrowo rośnie,ma prawie 5cm., serce bije jak dzwon a nawet dostałam skierowanie na darmowe testy pappa
Cieszę się że dzidziuś ma sie dobrze;)
Po drodze z siostrą mandat dostałyśmy i oczywiście znowu się wkurzyłam na teściową,po kupiłam ok.6kg.warzyw i oberwało mi się że tyle dźwigałam i się wkurzyłam
Następna wizyta 3 września i może już płeć poznamyGroszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Pirat drogowy Aga jesteś
Ja jeszcze nigdy mandatu nie dostałam az mi wstyd trochę z tego powodu bo grzecznie raczej nie jeżdżę
Super, że dzidzia ma się dobrze. Niech taka tendencja dobrych nowin się utrzymuje bo chcę też wam dobrą przekazać na początku września
-
E za parkometr to się nie liczy
W tamtym roku mój R. dwa dni pod rząd dostał za brak biletu po 60zł, do dziś się z niego nabijam
Mi jak zwykle jeszcze się upiekło a czasem też zostawiam bez biletu jak szybko lecę coś tylko załatwić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:27
-
AALE NAPRODUKOWALYSCIE!
CO DO KLOTNI- TO chyba nei klotni ale fakt ze neigrzecznie tak podczytywac kogos- tym bardziej ze nei jest tam wpisana na liste! i watek prowadzi pare dziewczyn
a co do wypryskow- to pasta cynkowa! pasta nei masc- pasta podobno lepiej wysusza- ktos dzis lub wczoraj pisal o tym na lutowkach:)
przedszkolanko teraz odetchniesz:
MIzzelko pierwszy belt?oby jutro nei bylo! u mnie dzis 2 z rana!Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ale jesteście aktywne.. Ledwo nadążam żeby nadrobić czytanie
my to chyba ten cykl zmarnowaliśmy bo w środę rano na teście owu dwie porządne kreski, wieczorem już ta druga była jaśniejsza. wieczorem było serduszkowanie. Chciałam jeszcze męża pomęczyć wczoraj, ale podrapał się po sprzęcie i mówił, że go boli więc chyba nic z tego nie będzie bo za mało przytulanka. Ale od przyszłego miesiąca działamy bez wytchnienia
Jakże ja Wam zazdroszczę tych mdłości, wymiotów, odrzucenia od niektórych produktów.. czekam na to z niecierpliwością.
A u mnie wczoraj spadek temp a dzisiaj troszkę w górę. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać.
nie bardzo się jeszcze orientuje, może któraś z Was mi pomoże- po jakim czasie ovu wyznaczy mi podstawową temp ciała? A kiedy zaznaczy mi owulacje? Bo tak jak pisałam, test w środę pozytywny a ovu nawet przerywaną linia nie zaznaczył... -
Przedszkolanko, jak super ze super;-)
Dzidzia sie pewnie sie chciala popisac:-) temu szalalaa moze dopalacz w czekoladzie byl?
Mojej tez ostatnio nkc nie mogl zmierzyc ;-p
Dosc dlugo czekalismy...
Ja tez nie mam mandatu ani jednego, za to maz ma 6 mandatow na koncie...;-p
A ja wiele razy dmuchalam, nie wiem czy wygladam na jakas alkoholiczke ;p
Sloneczna, dzieki za ta pasteWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 20:18