Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Groszku
Szkoda ze TY tak daleko bo bym wpadła na bajerke
ja dzis sama do poznego wieczora, tatus na meczu
u mnie tez starszny gorąc, nie ruszam sie z domku dziś
jutro idziemy rodzinnie na basenik
własnie wcinam koktajl z ananasa, arbuza i banana z lodempychaaaaaa
a to moj brzuchol
http://wrzucaj.net/images/2014/08/09/105967508154711484870641400736517o.jpgmizzelka lubi tę wiadomość
-
he Rudasek, ale ladny brusio..tez mam cos podobnego.. taki pagorek:)
mmm pychota ten koktalik
ja bede robic leczo za chwile...
co zjem, to normalnie głodna jestem za kazdym razem ;p
przyszły mi leginsy wczoraj, takie troche duzawe, myslalam ze juz w nie wejde...a tu klops. chyba bedzie na jesien i zime dopiero.. -
ja robiłam fasolke po bretonsku
kurde ja mam troche luznych rzeczy, jeszcze typowo ciazowych ni ekupuje ale juz czuje ze obecny jeansy trzeba wymienić
ide w poniedzialek na szmatki, pobuszuje troche, moze cosik wygrzebie fajnego -
nick nieaktualnyA my dzisiaj już po plaży, po spacerku i po basenie. Właśnie zjedliśmy obiadek i wybieram się jeszcze dzisiaj do galerii połazić
Rudasku słodki brzusio rośnie
Coś mnie jeszcze pobolewają jajniki, a od dzisiaj już biorę dupka.
U nas ładnie, ale nie ma skwaruprzyjemnie ciepło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a co tu taka cisza? Wszystkie z Livią wyjechały?
Mnie od wczoraj dalej kłuje podbrzusze..i humorek jakiś słabszy, zastanawiam się nad żelem Conceive Plus, mała pojemność.. znalazłam tutaj - http://www.przedciaza.pl/zel-intymny/134-conceive-plus-30-ml.html?search_query=Conceive+Plus&results=9, chciałabym zamienić tego durexa.. może któraś z Was ma do odsprzedania ? -
heeej
Pirelko na feminium zamień, on jest niedrogi i bezpieczny , dostępny w aptecemy go używaliśmy
ja dzisiaj próbuję do kościoła iść i wysiedzieć, trzymajcie kciuki!
A ja dorzucę swój bębenek po wczorajszym grillu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dfb454ff4c6.jpgmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja po kosciolku i obiadku:-)
Bylo mi slabo w kosciele, mroczki przed oczami... w pewnym momencie nic nie widzialam;-/ ale dotrwalam do konca...
Nie uzywalam zadnego zelu ale polecam Feminium.
Eh dzis znowu tesc z babka przyjezdza. Nie wiem po co, zastanawiam sie czy nie za czesto;-/ az powoli irytacja mnie lapie... w tygodniu tez byli:-/
Napewno takie wchodzenie w tylek mnie nie przekona. O ciazy dalej nie wiedza i sie nie dowiedza.A w dupie to mam! Bez przesady z tymi przyjazdami. Napewno dziecka nie dotkna i ono tam jezdzic nie bedzie. Bo sobie nie zycze zeby przebywalo w takim chamstwie. Dlatego tez chce zmienic prace na 8h zeby miec wszystko pod kontrola. A szwagierka napewno chrzestna nie bedzie. Nigdy w zyciu. Wybiore jakas kolezanke. Lepszy obcy niz rodzina. Mysleli, ze mnie ustawia po swojemu? Trzeba bylo wtedy myslec, ze mi robia krzywde. Dla mnie to sa obcy ludzie i tacy pozostana. Chcialam ich traktowac jak rodzine ale na to nie zasluguja.
Niech tylko Malenstwo urodzi sie urodzi cale i zdrowe, nic wiecej nie chce...no i troche spokoju do rozwiazania.
Pirelka tule, postaraj sie nie myslec o tym.. jeszcze troszke wytrzymaj;-* kiedy testowanko bedziesz robic? Kochana mocno trzymam kciuki i nie smutaj sie;-*
Bluberry, owulacja przerywana linia jest chyba wtedy gdy ovu nie jest pewne ze w tym czasie, a linia ciagla ze owu bylo raczej na 100%.pirelka lubi tę wiadomość
-
Pirelko zajmij sobie czas i nie myśl :* idź na mc flurry ja mojego dziś wyciągam na takiego z czeeeekoladą :d
Groszku u mnie inaczej jest...babcia w rodzinie wygadała i siedzi cicho i myśli że nie wiema ja po złości nic nikomu nie będę mòwić bo po co? Skoro wszyscy wiedzą...ehh..
Mi dzisiaj niedobrze i leże z książką przy wiatraczku;)pirelka lubi tę wiadomość
-
Wróciłam do cywilizacji
Ale tu gorąco... tam tak fajnie wiał wiaterek, było jeziorko, grill i ognicho. A potem dla rozrywki - kłótnia z R., dawno tego nie robiliśmy aż ciężko było mi się odnaleźć w tej sytuacjiNa razie jeszcze troszkę udaję, że jestem zła, dopóki mnie nie przeprosi
Drugi dzień na CLO obecnie, o jutro wprowadzam Estrofem. @ już polazła sobie w cholerę więc dziś poćwiczę czy pamiętam jeszcze jak się robi dzieci (niech tylko R. z tymi przeprosinami się pospieszy bo nie wytrzymie)
-
Przedszkolanko odpoczywaj
o kurcze... wiesz, ja tez sie boje ze babcia meza wygadala juz dawno, bo on jej powiedział... nie wiem czemu... ja jej nie ufam:/ jak sie kapną, to brzuch mi moze zacznie rosnac..no chyba ze juz wiedza;/ wrrr... jak ja nie lubie takich akcji! ale dzis przyjezdza z inna babcia, przyjechała z Żyrardowa..jego mama.
To dlatego przedszkolanko tez miałas w piatek smutny dzien? bo tez cos pisałas ze sie zdenerwowałas....
dobrze Livka ze jestes;) i nie popuszczaj swiezemu mezusiowi;p czasem trzeba sie pokłócić
Szybkie masz te @tylko pozazdroscic... u mnie się ciągneły na tydzień, dobrze ze teraz troche wytchnienia od nich
ćwiczcie, ćwiczcie
beda wyniki
-
Kochane czy pomimo spadku temp moge byc w ciazy? Fatalnie sie dzis czuje czasem pobolewa mnie brzuch jak bym miala zaraz dostac @ jednak czysto nawet plamki ciagle jestem spuaca boli mnie glowa i strasznie mnie mdli. Co o tym myslicie?2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualnyA My po baseniku i jakoś mi lepiej
dopadający dołek poszedł sobie
Groszku i przedszkolanko, dziękuję za wsparcie i miłe słowaa testuję w 26 dc, zrobię betę po 10 dniach duphastonu. Choć dzisiaj dla pokrzepienia oglądałam wykresy innych zaciążonych i niektórym wyszła beta już w 23 dc a w 25-17 dc już była ok. 10-20 więc zobaczymy.. oczywiście kusi mnie test albo beta wcześniej ale muszę się wstrzymać
A jutro chyba wejdę sobie do MC, bo jedziemy z koleżanką w odwiedziny do jednej znajomej i czekając na nią chyba wstąpimy na lody do MC albo shake
Groszku Ty spokojnie, nic się gośćmi nie przejmuj, staraj się nie wkurzać, ani nie denerwować dla dobra Maleństwa :*
Jak ja się cieszę, że mam fajne relacje z rodzinami z obu stron..
Livka, wyjazd udany? -
Udany, udany - po sprzeczce już tez śladu nie ma. Przeprosił ładnie i teraz taka przylepa z niego aż strach
O 19 umówieni jeszcze jesteśmy ze znajomymi na piwko nad morzem a tak mi się nie chcę ale niech będzie, dawno z nimi się nie widzieliśmy bo zawsze coś wypadało...
dzastina2005 jak już 2 tempka idzie w dół to raczej idzie @...
Faktycznie ja @ mam króciutkie - 3-4 dni i po wszystkimPo porodzie tak mi się zrobiło, wcześniej to tydzień mogłam mieć
Jaka oszczędność na podpaskach i tamponach - na trzy cykle mam jedno opakowanie
Pirelko nie spinaj się, co było do zrobienia zrobiliście i co ma być to będzieChociaz przydaloby się zaciążyć w tym cyklu - i Ty i ja
A widzialam dziś 3 bociany jak wacaliśmy z wiochy!
Mogę Ci jednego odstąpić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 16:50