Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Phi to mnie nawet do dmuchania nie zatrzymywali nigdy
Aga na pewno ta czekolada maluszka rozbrykałaś ale za to jakie widowisko miałaś
Ja zmykam się pakować i szykować, jutro o 9 rano wyjazd. Nie będzie mnie do niedzieli wieczór bo to prawdziwa wiocha
Trzymajcie się Babeczki
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Ja dopiero wróciłam do domu. Strasznie zmęczona jestem.
Podbrzsze bolało, uwierało, kuło z rana, ale przeszło. Czyżby już po owu? Od jutra znowu dupek.
Ale się rozpisałyście dzisiaj, ledwo nadrobiłam
Groszku witaminki biorę
Nowy strój na basen zamówiłam z wyprzedaży na allegro i wyszedł mnie 35 zł z wysyłkązamówiłam dzisiaj drugi na zapas, skoro tak szybko się psują
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Cześć Pirelko;) pracusiu nasz;)
No to teraz na efekty czekamy!
Mam pytanie ,chyba Groszku Ty zorientowana powiedz mi testy pappa to te z krwi? I czy trzeba być na czczo?
Agusia pappa to z krwi i teraz zalecają na czczo, mnie pytała babka w analityce czy jestem na czczoskłamałam bo zjadłam kanapeczke ale powinno sie być na czczo
-
Groszek wrote:Tez pomyslalam o tym ze to wloskie imiona...
Mialam kiedys Vincenza w zlobku, Vicek na niego wolalysmy: -) sliczny chlopczyk. Ciemna karnacja, ciemne wloski i oczka..amant
Mizzy pierwszy belt? Biedakuuu...po czym Cie tak zebralo?
Ja tylko kurze scieram...z reszta nie dam rady:-/
a bo mnie podkorciło na pseudo eko żarcie w rossmanie i były tam takie krążki jabłkowe, myślałam że to chipsy czy cos suche.. a to takie siuju muju.. miękkie.. zjadłam poszłam poprasować ubrania i aby odruch ostrzegawczy i lece na drugi koniec domu... miodzio :< -
Rudasek wrote:no ja też myslałam ze Włoch lub hiszpan
a to anglik
ojjjj Mizzi no to już poznałaś smak ciązy
Dziewczyny macie gdzieś liste tą co musimy kupić dziecku, sobie itd!
bo gdzieś mialam ale zagubiłam, a dziś pewnie coś kupie...musze zacząc bo poźniej sie nie wyrobie ze wszystkim -
Nelly1507 wrote:nie obserwuje śluzu , ale podczas serduszkowania zauważyłam... stosuje też żel concecive plus, ale on chyba nie daje efektów takich ;p ... no nie wiem .. ide dziś na dopochwowe usg zobaczyć czy mam pęcherzyki ...
w sumie to bóle owulacyjne miałam juz zaraz po okresie ;/ więc nie wiem co z tym cyklem się podziało ;/ -
Pirelko pewnie już
oby owocnie
Aga super że wizyta się udała, no niestety ja tez za parkometr kiedys zaplacilam ;<
i nie raz mnie zatrzymaliale zawsze sie obgadam i jakoś łagodnie potraktuja np ostatnio za gaśnice
a co do czekolady to czytalam ze trzeba zjeść żeby dziecko sie obudziło
ponoć taki trik żeby zobaczyć jak sie rusza na USG
Livia udanego wyjazdu
Trzymajcie kciuki żebym nie rzygnęła ani się nie rozpłakała
Miłego weekendu :* -
jeszcze ksiądz mnie wkurzył, wcisnął mi wieczorem wczoraj czytanie a ja nie chce czytać. i tak się stresuje, nie wiem jak bd się czuć jeszcze z tymi bełtami a on mi wciska list ;/ wkurzona bylam na maksa odmawialam ale tłumok nie rozumie..
dziś pójdę do niego i go opier... i powtórzę że NIE I KONIEC. nie nawidzę takich sytuacji ;/ -
nick nieaktualny
-
heka, nigdzie dzis nie pojechałam z malżem, chyba bym sie upiekla w tym goracu... yhh..
ale mam nadzieje ze niedługo to zrealizuje... pomyslalam o święcie piatkowym ale pewnie bedzie tam "cała Polska"
ja o testach papaa wiem ze nie trzeba byc na czczo, bo przeciez to hormony..nie sa zalezne od jedzenia..no ale jak widac rozne wymogi maja, nie wiadomo czemu..
mizzy chyba sie bawi na weselkubiedna z tym czytaniem, nie powinien wciskac jak nie chcesz tego robic...
pirelka trzymamy kciuki
a mnie wczora tez ciągneło wieczorem, lezalam juz, miałam zamiar zasnąc a tu... ale na szczescie opanowałam sytuacje
ale gorac... u Was tez??padam
mizzelka lubi tę wiadomość