Pomorskie - łączmy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla lili9000!!!
Oby i nam. Czy ktoś testuje 13 grudnia?
Moje cykle są nierówne, na podstawie ostatniego wtedy niby jest termin @. To 14 dpo. Dziewczyny, czy to dobry termin na betę? Czy nie za wcześnie?
Oglądałam wykresy ciążowe innych dziewczyn, niektóre już w 12 dpo zaznaczały pozytywny test z krwi...
Swoją drogą, przez chwilę poczułam się jak świr czytając wnikliwie o śluzie, szyjce, bulących piersiach i serduchowaniu obcych kobiet..
O swoich przyjaciółkach tyle nie wiem
Oczywiście nie mogę się doczekać, sikańce negatywne, owulacyjny na plusie - czyli niby miał wykryć wczesną ciążę, najpierw się ucieszyłam, potem doczytałam, ze przy pco przez cały cykl wychodzą pozytywne...
i to tyle w temacie nieświrowania i podchodzenia do tematu z dystansem )))
ściskam Pomorzanki!
-
nick nieaktualnyaaaaga wrote:Jak fajnie że nas coraz więcej u nas teraz czas czekanie do 18 grudnia wtedy będę testować no chyba że małpa przyjdzie wcześniej najgorsze są te rozczarowania
Kochana, ja czekam do 20-21, wiec wie co czujesz:)
Ale nie poddajemy się, walczymy!!!! -
nick nieaktualny
-
Ja powinnam miec 15 @, ale pobolewa mnie brzuch od tygodnia , piersi tez od tygodnia... jutro chyba zrobie sikanca , chociaz to pewnie za wczesnieBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Agm, no własnie ja się zastanawiam nad zmianą lekarza, a Twój jest raczej polecany. Nie wiem czy nie tracę czasu u obecnej pani doktor...
Lucy, u mnie temp spadła, ale jeszcze @ nie przyszła, nie mogłaś zaczekać jeden dzień na mnie? W grupie raźniej )
Tak jak wyżaliłam się w innym poście, mnie chyba te codzienne zapisy na ovufriend nie robią dobrze na głowę...Temp, objawy, analiza, eh...
Aaaaga, ja też się zastanawiałam, i to chyba jest tak, że jak dotykasz, lub stanik przylega i odczuwasz dyskomfort to wrażliwość, a jak już jest ból, taki, że je czujesz nawet bez dotykania, to bolące..
Tak to sobie wymyśliłam, coś trzeba przyjąć