Pomorskie - łączmy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nową koleżankę.
Ja jestem obecnie zajęta swoimi sprawami zawodowymi, ale oczywiscie testowalam - raz testem owulacyjnym (wykrywa wczesną ciażę ) i raz ciążowym. Potem powiedziałam NIE i słusznie - w niedziele przyszła @...
Wiedziałam,z e tak będzie (na usg za małe endometrium) a jednak lekkie ukłucie...
A z innej beczki - czy wy tez macie po luteinie taką obfitą @? Mnie normalnie zalewa.
I jeszcze postanowiłam zmienić lekarza na Śliwińskiego (o ile uda mi sie dostać
Wiecie, ostatnio zdałam sobie sprawę, ze zmarnowałam już 4 lata kiedy można by coś zrobić, a lekarze ..., eh...
Może ten, tak chwalony wreszcie skieruje mnie na jakieś właściwe tory
Lucy, idziemy "łeb w łeb" ja w tym miesiącu na cyklu naturalnym (brak możliwości dostania się do lekarza) - obiecujemy sobie testować dopiero po dniu @? )))) -
Zdarzyły mi się bardzo obfite krwawienia po luteinie. Co chwilę latałam do łazienki, a w nocy w ogóle masakra. I choć koleżanka mówiła mi, że po luteinie nie miała bólu miesiączkowego, to ja miałam. Ale takie bardzo obfite trwało 1, góra 2 dni, potem już luz.
-
Aaaaga, trzymam kciuki, od razu spojrzałam na wykres, ta beta to tylko dla pewności ,bo nie brałaś chyba żadnych leków, które mogłyby zafałszować wynik...
Tak się cieszę.
Niech się nam wszystkim udaje, ojczyzna czeka na nowych obywateli..
a my to już w ogóle...))
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Przejrzałam trochę wątków, szukałam odpowiedzi na nurtujące mnie wątpliwości. Fajnie jest czytać posty dziewczyn, że się starają, np w listopadzie, a pod spodem aktualny suwaczek pokazuje, że się udało.Chyba wiecie o czym mówię Ale po raz pierwszy poczułam w tym miesiącu zazdrość - nie zawiść oczywiście, za każdą trzymam kciuki, ale taką zazdrość i bezsilność - co ja robię źle?
Obecnie czekam na wizytę w Gamecie, biorę tylko leki na tarczycę, dostinex i zioła ojca Sroki. Czyli dwa cykle zmarnowane bo pewnie się nie uda bez leków z owulacją... i to tyle w temacie, musiałam się wyżalić. Lucy, a jakie Ty masz przeczucie na ten cykl?Lucy91 lubi tę wiadomość
-
Elfik moja przeciucia na ten cykl sa zerowe bo nie mam najmniejszej ochoty na seks w tym miesiacu
A co tam u Was ?
Aga jak sie czujesz ?Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.