Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusiak ja ci powiem ze z 5na 6 listopada nie zle popilam a 7 wyszedl test pozytywny. Nie musimy sie tego bac. Dziecjo z nas jeszcze nie czerpie.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka no kochana musi być dobrze :* ♥
ja urodze a wy tutaj wszystkie mi zaciazycie nie ma innej opcji !!!
u nas poprostu wiosna się robi dzis się wybiorę na dluzszy spacer z malym juz jak tylko wstal pokazuje mi okno ze pięknie słonko swieci i trzeba isc na polko -
Magduullina wrote:dzis rozpoczął się 37 tydzień teraz już tylko czekac.... zaczynam się powoli szczęrze (bac) - może dlatego że wiem co mnie czeka...
rosax a ty jak tam się czujesz? ♥
Odprowadzilam syna i leze w lozku. Nic dzis nie robie. A i w kolko latam do wc siku. Zmora jakas! Malo juz pije a sikam jak glupia
Jutro wizyte mam. Wiec mysle zobaczyc cos wiecej. Moze nie serduszko bo pewnie jeszcze nie bedzie ale juz chociaz pecherzyk z woreczkiem.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyoj kochana to odpoczywaj :*
jutro zapewne zobaczysz kruszynke ! ♥
a ja sprzątam jak narazie musze sobie w sypialni domyc framugi w oknach od farby i przetre od domu tylko bo nie mam zamiaru swirowac i później choroba przez mycie okien.. a to chyba ostatnie czego bym chciała .... podłogi wymyc aaa i w kuchni muszr ogarnąć porządnie bo haos na kolkach . .
powolutku musze do konca po trochu bo później nie będzie czasu na takie sprzątanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane!
Rosax piekna beta. Dzidzi się pięknie wgryzła.
Ukija co za endometeium! Jakie winko pijesz? Moje endo zdecydowanie teraz potrzebuje wspomagaczy.
Ja mam zwolnienie do końca miesiąca. Mój mąź miał urlop w poniedziałek i wtorek. Chciał być ze mną. Jest taki kochany. Tez cierpi ale stara się mnie wspierać na kaźdym kroku. 5.12 idę do gin na kontrolę i mam nadzieje, źe ułoźymy plan działania. Mam nadzieje, źe nie będziemy mieli długiej przerwy w staraniach. Pociesza mnie historia mojej przyjaciółi, która juź po 2 cyklach po zabiegu mogła rozpocząć starania i udało im się za pierwszym razem i teraz mają 20 miesiecznego brzdąca.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Makowa i tobie sie uda!!
napisz koniecznie co powie gin. A do tego czasu odpoczywaj i mysl tyljo pozytywnie na przyszlosc! bedzie dobrze, bedziecie rodzicamiMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej kochane!
Rosax piekna beta. Dzidzi się pięknie wgryzła.
Ukija co za endometeium! Jakie winko pijesz? Moje endo zdecydowanie teraz potrzebuje wspomagaczy.
Ja mam zwolnienie do końca miesiąca. Mój mąź miał urlop w poniedziałek i wtorek. Chciał być ze mną. Jest taki kochany. Tez cierpi ale stara się mnie wspierać na kaźdym kroku. 5.12 idę do gin na kontrolę i mam nadzieje, źe ułoźymy plan działania. Mam nadzieje, źe nie będziemy mieli długiej przerwy w staraniach. Pociesza mnie historia mojej przyjaciółi, która juź po 2 cyklach po zabiegu mogła rozpocząć starania i udało im się za pierwszym razem i teraz mają 20 miesiecznego brzdąca.
Ej ale mnie zakłuło aż w tyłku...kiedyś miałam taki ból przy owulacji ale to chyba nie to...... za małe pęcherzyki wiec pewnie rosnąąąąMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmerfetka trza byc dobrej mysli :*
susanna alez oczywiście i takie nastawienie się mi podoba ♥
Makowa super ze masz wsparcie w mezu!♥
kochana na pewno będzie wszystko dobrze !♥
teraz musi być dobrze! duzo odpoczywaj ja trzymam kciuki za Was !!! ♥♥♥
-
Susanna badania immunologiczne miałam robione. Wszystko ok. Teraz czas na genetyczne: kariotyp, trombofilia.
Rosax my juz jesteśmy rodzicami takich malenkich okruszków, które odeszły o całe źycie za wcześnie.
Polecam Wam ksiązkę Aniołkowe mamy. Przeczytałam w jeden dzień.Magduullina lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Anusiak ja ci powiem ze z 5na 6 listopada nie zle popilam a 7 wyszedl test pozytywny. Nie musimy sie tego bac. Dziecjo z nas jeszcze nie czerpie.
Rosax ja nawet nie pomysłałam o tym że moge byc w ciąży.u mnie nie ma na to szans a z 2 strony wiem że dziecko przez pierwsze pare tygodni jest chrononeMagduullina lubi tę wiadomość
-
co tam u was.ja dzis byłam ulac krwi.poszły 2 próbki tsh cukier żelazo morfologia i progesteron,czekam na maila z wynikami.normalnie odbiór był15-16 to zobaczymy o której będzie mailowo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:co tam u was.ja dzis byłam ulac krwi.poszły 2 próbki tsh cukier żelazo morfologia i progesteron,czekam na maila z wynikami.normalnie odbiór był15-16 to zobaczymy o której będzie mailowo
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Susanna badania immunologiczne miałam robione. Wszystko ok. Teraz czas na genetyczne: kariotyp, trombofilia.
Rosax my juz jesteśmy rodzicami takich malenkich okruszków, które odeszły o całe źycie za wcześnie.
Polecam Wam ksiązkę Aniołkowe mamy. Przeczytałam w jeden dzień.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Susanna a Ty miłaś zabieg czy natura sama dała sobie radę? Przepraszam, ze pytam ale się zastanawiam jak dlugo po zabiegu trzeba czekać ze współźyciem? Rosax jak było u Was? Nie ukrywam, źe i takiej bliskosci potrzebuje. Czekamy na razie co powie gin. To bedzie juz 2,5 tyg po zabiegu.