X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Haha ;D ja i tak kiedys na kawe przyjade obiecana :p

OCZYWIŚCIE!!!!♥ hihi no szczerze mówiąc nie ukrywam że bym się cieszyla jakby to było już :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na tą chwilę właśnie jest to całe oczekiwanie :D

Magduullina lubi tę wiadomość

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co daje picie tego wina ile trzeba go pić i w jakim momencie? (u mnie rozkręca sie ból wiec pewnie jeszcze dziś @)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wino pogrubia endometrium

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej juz przy koncu @ zaczac i sobie pic z 10 dni
    ;) jade na usg

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dołączę to do mojego menu :d su powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    su trzymam kciuki :)
    smerfetka a może to tylko bole :) poki nie ma @ ja zaciskam mocno kciuki!!!!!!♥

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 pecherzyk 16 mm na lewym i 1 pecherzyk prawie 16 mm na prawym, endometrium 11.4

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    su no pięknie!!!! ♥

SusannaDean lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    su zajebiscie

SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jutro wolne wybieram sie na badania krwi.planuje zrobic kontrolne tsh po zmianie dawki leku z 75 na 88,morfologie,żelazo ,cukier,nprogesteron i stad pytanie jutro bedzie 9dpo i czy wynik progesteronu bedzie sugerował jego rzeczywisty stan i czy była owulka czy lepiej darowac sobie to badanie.jakie badania zrobiłybyście przy obniżonym libido.bede wdzęczna za wskazówki.kiedy robiłyscie 1 bety po owulce

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde w cyklu gdzie bylam w ciazy w 16 dc mialam endo 9 mm...woooow wino i wooow migdaly

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak 9 dpo ok moze byc na proga kaza 7-8 a ja kiedys mialam 7 i 9 i byl taki sam wiec jakis obraz sytuacji bedziesz miec. Co do libido to nie wiem kurde..

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su swietne wiadomosci!

Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka Rosax prawdę Ci powie i przyszłość wywróży :) Rosa piękna beta :) Widać, że maleństwo rośnie tak jak powinno :)

Ukija i Susanna dziewczyny szalejecie w tym cyklu :) Wasze pęcherzyki, endometrium to nie może pójść na marne :) Trzymam za Was bardzo, bardzo mocno kciuki :) W końcu rok 2016 dobiega ku końcowi więc trzeba spiąć pośladki i płodzić dziedzica :):)

anusiak ja robiłam w 9 dc bądź w 11 ( zalecenia lekarza) wiec możesz spokojnie zrobić :)

Magduullina Ty wiesz, że jak czytam teraz Twoje wiadomości to przeżywam stres razem z Tobą?? Normalnie aż mnie w środku skręca :) A poza tym spokojnie możesz pisać o Twoim stanie chętnie się dowiem co mnie czeka w przyszłości :) muszę sobie w Google wyszukać co to jest ten czop :)

A ja za 4 dni kończę tabletki później @ i w końcu po dłuższej przerwie wracam do starań :) ihaaaaa :):) i wpadam w przymusowy alkoholizm :) siłą będę piła te wino choćbym miała je zwracać :) Migdały tez zjem, a pewnie co mam sobie żałować :)

Miłego wieczoru Wam życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pij wino Sua bo jak wodac daje efekty ;) juhu oby nam sie nie zmarnowalo takie endo! Takie pecherzyki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua dobrxe mówisz ;)
    no kochana czeka was czeka :*
    bole się nasilaja tzn dol brzucha coraz bardziej daje o sobie znać .... i to stawianie masakra... mam nadzieje że przespie te noc

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety robie 9dpo bo predzej nie miałam kiedy bo wpracy od 8-14.a jutro mamy wolne bo zakład ma kontrole i musimy sciemniac że szefostwo samo pracuje bo pracownicy na czarno robia.wiec chce ten dzien wykorzystac na załatwienia bo do swiat bedzie ciezko o wolne.a czy poziom progesteronu może sugerowac ciaze czy nie bo ostatnio koleżanka wspominała mi że niby tak jak jest dośc wysoki.a wy co o tym sadzicie

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su ❤ kocham Twoje pęchrzyki i endometrium :) a którego dnia Ty masz owu? Wybacz ale jakoś nie mogę sobie przypomnić :P ja też mam 1 raz takie endo więc zapatruje sie na nas obie bardzo pozytywnie :P

Magduullina już jesteś bardzo blisko. Widzę prezent dla rodziny na mikołajki :)

Anusiak kochana padaj sie. Zawsze warto sprawdzic co tam w trawie piszczy :P wracasz do gry! :D

Ja w ogóle dzis byłam u lekarza. Dostałam żelazo i krople na podniesienie ciśnienia. Jutro zamierzam skonsultować to z ginkiem :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kiedy ten progesteron się bada bo zapomniałam a dostałam skierowanie :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
‹‹ 1001 1002 1003 1004 1005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ