Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jutro wolne wybieram sie na badania krwi.planuje zrobic kontrolne tsh po zmianie dawki leku z 75 na 88,morfologie,żelazo ,cukier,nprogesteron i stad pytanie jutro bedzie 9dpo i czy wynik progesteronu bedzie sugerował jego rzeczywisty stan i czy była owulka czy lepiej darowac sobie to badanie.jakie badania zrobiłybyście przy obniżonym libido.bede wdzęczna za wskazówki.kiedy robiłyscie 1 bety po owulce
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróżka Rosax prawdę Ci powie i przyszłość wywróży Rosa piękna beta Widać, że maleństwo rośnie tak jak powinno
Ukija i Susanna dziewczyny szalejecie w tym cyklu Wasze pęcherzyki, endometrium to nie może pójść na marne Trzymam za Was bardzo, bardzo mocno kciuki W końcu rok 2016 dobiega ku końcowi więc trzeba spiąć pośladki i płodzić dziedzica
anusiak ja robiłam w 9 dc bądź w 11 ( zalecenia lekarza) wiec możesz spokojnie zrobić
Magduullina Ty wiesz, że jak czytam teraz Twoje wiadomości to przeżywam stres razem z Tobą?? Normalnie aż mnie w środku skręca A poza tym spokojnie możesz pisać o Twoim stanie chętnie się dowiem co mnie czeka w przyszłości muszę sobie w Google wyszukać co to jest ten czop
A ja za 4 dni kończę tabletki później @ i w końcu po dłuższej przerwie wracam do starań ihaaaaa i wpadam w przymusowy alkoholizm siłą będę piła te wino choćbym miała je zwracać Migdały tez zjem, a pewnie co mam sobie żałować
Miłego wieczoru Wam życzęMagduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niestety robie 9dpo bo predzej nie miałam kiedy bo wpracy od 8-14.a jutro mamy wolne bo zakład ma kontrole i musimy sciemniac że szefostwo samo pracuje bo pracownicy na czarno robia.wiec chce ten dzien wykorzystac na załatwienia bo do swiat bedzie ciezko o wolne.a czy poziom progesteronu może sugerowac ciaze czy nie bo ostatnio koleżanka wspominała mi że niby tak jak jest dośc wysoki.a wy co o tym sadzicie
-
Su ❤ kocham Twoje pęchrzyki i endometrium a którego dnia Ty masz owu? Wybacz ale jakoś nie mogę sobie przypomnić ja też mam 1 raz takie endo więc zapatruje sie na nas obie bardzo pozytywnie
Magduullina już jesteś bardzo blisko. Widzę prezent dla rodziny na mikołajki
Anusiak kochana padaj sie. Zawsze warto sprawdzic co tam w trawie piszczy wracasz do gry!
Ja w ogóle dzis byłam u lekarza. Dostałam żelazo i krople na podniesienie ciśnienia. Jutro zamierzam skonsultować to z ginkiemMagduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny a kiedy ten progesteron się bada bo zapomniałam a dostałam skierowanie
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"