Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo dziś mam monitoring o 17:30.. Cóż z tego będzie się dowiem
To muszę się za jakimś przystępniejszym winem rozejrzeć...zobaczymy jak tam endo dziś, jak ładne to przejdę na słodkie winko
Magdullina i jak ciśnienie?
Rosax, fajnie, ze dziś spokojna jesteś :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to super Susan na tylko się nie stresuj za bardzo!
a ja w miarę to ciśnienie.....
wiem że to nie tutaj powinnam wam mowic ale chyba zaczyna mi odchodzic czop :-o
w nocy okropnie stawial się brzuchol ...
no mam nadzieje że do piątkowej wizyty będzie ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ah przezroczyste nawet i 2 tyg przed potrafia odejsc. Pilnuj sie jak zobaczysz rozowy lub krwisty bo po takim to raz dwa juz
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina już blisko jest 37 tydzień to bardzo dobry wynik także nie masz się czym przejmować. Jednak jak zaczeka to będzie też dobrze
Moja znajoma miała cc w 30 przez zagrożenie życia. Mała na intensywnej leży bo zaraziła sie jakąś bakterią jako wcześniak
Susanna jak carlo rossi to z filotelową etykietą. Ono jest cudowne ❤ a może już nie będzie Ci potrzebne. Czekam na Twoj monitoring jak na swój
A ja dziś do kolejnego lekarza idę... Odpiczam po cichu dni do owu. Mój zaczyna chorowac i trzeba się zmieścić przed ewentualnymi antybiotykamiMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyTo jak coś takie kupię lub Mogen Davida, bo dobry też :* Ciekawa jestem dziś 10 dc jak tam sprawa pęcherzyków i endo...
Podłączenie kuchenki 150 zł.... masakra. No ale mamy teraz starą dziwnie zrobioną po poprzednich właścicielach i musimyMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia mysle ze mnie uczucie myli ale zdaje mi sie ze do konca tygodnia sie rozpakujesz max do srody nastepnego tygodnia od wczoraj tak mi sie wydaje i normalnie czekam az napiszezsz ze urodzilas
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny