Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)
    Ukija u mnie również pięknie slonko świeci ;)
    my dzisiaj spaliśmy w odnowionej sypialni i Danio niestety w nocy przyszedl do nss na lozko i w ogóle się nie wyspalam...

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słońce piękne :) u mnie temperatura spada stopniowo wiec juto pewnie @

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladna pogoda? Bu! Zimno wieje i szaro i popaduje.
    Zaraz gin i podpatrzymy czy Nasze minimetry rosna <3 dzis 5+5 <3
    I wieze ze do konca juz bedzie tylko dobrze.
    Mdli mnie od kilku dni niemilosiernie!
    Jesc nie moge.. Co zjem to bleeeee... :/ dieta normalnie ;D

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa dieta cud? A zachcianki, coś się powjawiło? :P czas leci a maleństwo coraz większe :D

Magduullina no widzisz tak to bywa. Danio czuje się przy Was bardzo bezpiecznie i dlatego przychodzi :)

Smerfetka Rosa też miała lekki spadeczek a co? Dziś już 5+5! Także nie ma co się załamywać! Wszystko się może zdarzyć! :P

Piękna pogoda. Chłodno ale nie jest źle te słońce wszystko wynagradza! :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ... rosax uroki :)
    a ja lece do piwnicy szukac soku z aronii ciśnienie mi posskoczylo mam nadzieje ze to tylko jednorazowe przez te zmiany pogody bo z danielem w ciąży mialam nadciśnienie (gestoza) i musze się tego strzec

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax jak sa mdłości to maluch ma sie dobrze :)

Ukija :* dziekuje tego potrzebowałam

Magduullina lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka siedzimy w tym razem. Nie ma co się zamartwiać i za dużo myśleć (o tak strasznie to ciężkie) :) trzeba optymistycznie spoglądać na wszystko nie tylko na pozytywne rzeczy. Masz jeszcze troszkę czasu do @ której zabraniam się pojawiać przez najbliższe 9 miesięcy więc spokojnie :*

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czesc ;) humor dopisuje widze ;) ja do jutra (monitoring) bede schizowac :) norma,nie?

A poza tym u mnie czy slonce czy deszcz to ja bym spac poszla

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak Ukija ciezko to znosić :) choć staram sie nie myśleć i luzowac :d ale do końca sie nie da

SU bedzie dobrze :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Cudowne wieści mnie w ten poniedziałek spotkały :D 12dc ok 5 dni do owu i pęcherzyk na prawym jajniku 14 mm, a endometrium 11mm. Uda się! ❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 mm ? Rosax chodź tu powróż i mnie !!! :**** Cudownie jakie grubaski z endo ! Ukija piłaś wino czy co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka_k wrote:
    Oj tak Ukija ciezko to znosić :) choć staram sie nie myśleć i luzowac :d ale do końca sie nie da

SU bedzie dobrze :)
    Ano oczekiwanie na to, na tamto...zawsze tak...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa właśnie Ty czarownico! Wykrakałaś mi! Teraz jeszcze bobaska wykracz! :*

Su nachlałam się winem w sobote i jeżeli mam być szczera to bezstresowe ❤ to jest to! A poza tym pije te zioła od znachora i jem migdały :D
    Zobaczymy jak urośnie oby nie za dużo bo to też nie za dobrze :P dostałam pbraz z usg pierwszy raz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa właśnie Ty czarownico! Wykrakałaś mi! Teraz jeszcze bobaska wykracz! :*

Su nachlałam się winem w sobote i jeżeli mam być szczera to bezstresowe ❤ to jest to! A poza tym pije te zioła od znachora i jem migdały :D
    Zobaczymy jak urośnie oby nie za dużo bo to też nie za dobrze :P dostałam pbraz z usg pierwszy raz :D
    Rewelacja, też piję wino i migdały, u mnie dziś 9 dc zobaczymy jutro ! Ale jaja :*

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az mnie kuzwa dech zaparlo!! 11 mm <3 ukija bedzie test pozytywny jak nic!
    Ale sie ciesze!
    U mnie dzis chujowo ale z Ciebie ogromnie sie ciesze! 11 mm no w morde! Napisalan do tulipanowej ze urodzi 7 i urodzila ;D ci ze 11 mm i jest 11 mm. Sobie ze bedzie dobrze i kutwa bedzie! A stojrotce napisalam ze urodzi 1.12 a wiec czekam ;D hihi

A po wizycue dupa. Mowi idz sciagnij dpodnie a zaraz. Nie nie idz. Pobiore Ci krew zadzwonie wieczorem i dam Ci nowy temin. Niech dziecko sobie spokoju rosnie i teraz czekam na nowy termin! A tak sie cieszylam. No nic poczekam dluzej <3 a moze i serduszko uslysze na kolejnej <3

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax zapomniałaś o powróżeniu mnie !!!

Hm no nic będą chociaż wyniki krwi A NASTĘPNYM RAZEM SERCE!!! <3

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su tobie juz dawno pisalam ze z tych twoich jajek cos bedzie i bedzie! Obie zrobicie pozytywne testy! bedziecue sierpniowymi mamusiami <3

No pobral na hcg chlamydie i kilka innych ale nie wiem jakich ;D wieczorem zadzwoni jak hcg bedzie wiedzial i umuwi na wizyte kolejna. Hmm mysle ze moze z 8000 bedzie jak w czwartek bylo 2000. ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Rosa,licze na te wrozby <3

Ooo na pewno bedzie spore juz ;)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina zbilas juz cisnienie?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa no powiem Ci że jak dziecko się cieszyłam u lekarza. W środe na kolejny :P musi się udać. To będzie mój szczęśliwy cykl. Zegar tyka i powinnam niedługo albo iść na l4 albo się zwolnić :P cudownie zaczęty tydzień :D ile tam w tych Niemczech hcg robia? U nas najlpiej jedna i tyle :P mówiłam Ci że usłyszysz swojego robaczka tylko musisz nieco poczekać ❤

Susanna Ty już jutro conajmniej tyle co ja będziesz miała :)

‹‹ 998 999 1000 1001 1002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ