Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosa ty to czarownica jestes:)
a ja to wogole masakra chyba koniec koncow zjebal mi się ciśnieniomierz wustraszylam się nie potrzebnie ... rano pokazywal mi 165/80 później 170/100 szczerze pojechalam do ośrodka i mówie kobiecie jaks sprawa i pilam sok z aronii na obniżenie .
w ośrodku ciśnienie spoko 130/70
wiec odwolalam wizyte kazala się obserwować no i po południu mierze i to samo 160/90 ale poszlam do babci mówie zeby mi dala zmierzyć na jej bo nie mozliwe że chce mi się tak spac itd a mam takie ciśnienie u niej 120/70 dwa razy mierzylam.. moj ciśnieniomierz chyba cjcial mnie porządnie na straszyć -
nick nieaktualnyukija powiem Ci ze piekne endo :* ♥♥
susanna ty napewno tez będziesz miała super ♥ Rosax kochana juz nie długo uslyszysz ten piekny dzwiek ♥♥♥♥♥♥♥
smerfetka u ciebie również będzie dobrze wszystko :* @ precz nie przylaz!
ja juz całkowicie spakowana do szpitala dla małego tex wszystko kupione teraz tylko czekac na atak :* te oliwki kremy , nie moge się doczekać tego zapachu bobaska w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 17:36
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:kurde ale przeboje a czemu by cie tak zmuliło?
-
rosax3 wrote:Ladna pogoda? Bu! Zimno wieje i szaro i popaduje.
Zaraz gin i podpatrzymy czy Nasze minimetry rosna dzis 5+5
I wieze ze do konca juz bedzie tylko dobrze.
Mdli mnie od kilku dni niemilosiernie!
Jesc nie moge.. Co zjem to bleeeee... dieta normalnie -
Haha zaraz was odwiedze. Spokojnie. haha
Ale zeby pozniej na mnie nie bylo ;p
A wiec. Beta dzis 7024. Srednie dwudniowe przyristy u mnie to +/-90% od samego poczatku. Byla to juz mam nadzieje ostatnia beta bo mi cisnienie pidskoczylo na maxa jak dzis zle dane wpisalam i wyszlo ponizej normy!!! ale szybko blad zobaczylam
Jeden wielki stres.
Wizyta w czwartek na 11:30. Serca pewnie nie bedzie jeszcze. Ale spokojnie mamy czas. Wazne ze rosnie.
Kurde. Wolno beta rosnie - zle bo moze to albo to..
Za szybko rosnie- zle! Bo moze zasniadowa..
Kurde sie nie dogodzi... ;/
Lepiej nic nie robic a sie zahibernowac od dwoch kresek do 8 tc! O!
Dzis zaczely bolec cycki. Tak wiec
Bola juz nie tylko suty a cale cyce!
Nie wspominajac o ciezszkosci i wielkosci
Mdli mnie jak chce jesc, ale slodycze wpierdalam tak dlugo az mnie nie zemdli od przejedzenia.. Nic nie rozumirm.. Obiad nie ale slodycze jak glupia zezarlam dzis 1 kanapke i prawie cala blaszke faleduunaju! Dupa rosnie. Teraz leze w salonie ogladam tv i pacze na ta miseczke z ciastkami.zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:Su nie żebym ci broniła ale czy ty nie za dużo spisz ostatnio.może warto zrobic kontrolne badania
A tak na poważnie to dziś to już z nudów zasnęłam
Może jak będę miała zajęcie (od przyszłego tygodnia) to nie będę taka rozleniwiona -
Susanna ja w tamtym cyklu piłam pół wytrawne i ochyda. W tym cyklu słodkie i pół słodkie ogólnie mnie wino nie telepie, ale miałam mały wypadek kilka lat temu że zwymiotowałam jak wytramboliłam całą butelkę na szybko
Rosa wyluzuj pośladeczki. Czy Ty wiesz że maleństwu nie służy niepotrzebny stres? Przestań myśleć za dużo :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ja pije carlo rossi sweet red kocham jego lekki kwaskowaty posmak a ogólnie różne bo to jak na weselu dali nam naprawde dużo różnych"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny
Susanna czekam na info z monitoriungu. Ma być conajmniej 11 endometrium! ❤Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Czesc laseczki
Przeciez sie juz nie zamartwiam.
Rosnie a to najwazniejsze
Ukija ja tez lubie to wino, zawsze w polsce je pijam
Su dzis monitoring?Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny