Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia dacie rade! synek dotrwa a ty lez wiecej! Powinnas lezec i miec cala reszte w dupie! no tylko Dania nie miej hihi znajdz z nim jakies zajecie na lezaco. Np bajki
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:cześć kochane ale wam fajnie ;*
hihi a ja juz nie wiem co mam robić młody naprawdę pcha się jak szalony co dzień jest gorzej masakra... mam nadzieje ze dotrwamy do piatkowej wizyty..........
A szyjka jest ok? Ja nie wiem czy bym nie poszla wczesniej ze sprawdzili szyjke czy sie nie skraca. LEZ!Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosa Ty to najlepiej kup sobie takie urządzenie do USG Kiedy będziesz chciała wtedy sobie pyk na fotelik i Alexander będzie Cię przeswietlał
Magduullina może faktycznie zrób tak jak napisała zFolwarku albo przynajmniej zadzwoń do swojego lekarza. Może On coś doradzi? Nie mam doświadczenia wiec i brak pomysłu. Widzę, że co byś nie zrobiła to i tak jest oczuwalny ból i dyskomfort.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:jutro pojade do doktorki chyba ale na pewno zadzwonię.... bede dużo siedziec bo nie ma żartów kurde chociaż do tej środy niech siedzi spokojnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 12:38
-
I już 1000 strona
Miłego wieczoru :*Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
sua wrote:Rosa Ty to najlepiej kup sobie takie urządzenie do USG Kiedy będziesz chciała wtedy sobie pyk na fotelik i Alexander będzie Cię przeswietlał
Magduullina może faktycznie zrób tak jak napisała zFolwarku albo przynajmniej zadzwoń do swojego lekarza. Może On coś doradzi? Nie mam doświadczenia wiec i brak pomysłu. Widzę, że co byś nie zrobiła to i tak jest oczuwalny ból i dyskomfort.
Usg to nie kupimy ale detektor na pewno by sluchac tetnaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:śpicie? :*
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Poniedziałek i piękna pogoda aż chce się żyć!
Jak się mają moje mamuśki i moje staraczki?
Ja dziś ginMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"