Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis mi sie snilo ze bylam na usg i slyszalam bicie serca takie glosne
A teraz mam caly czas w glowie ze sny to przwciwienstwo...
Ale tak mozliwe bo we wtorek nie bedzie jeszcze pewnie a dopiero za tydz lub dwaSusannaDean lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Dzis mi sie snilo ze bylam na usg i slyszalam bicie serca takie glosne
A teraz mam caly czas w glowie ze sny to przwciwienstwo...
Ale tak mozliwe bo we wtorek nie bedzie jeszcze pewnie a dopiero za tydz lub dwa
Ukija, ty masz teraz który dc? Endo 11 mm? -
SusannaDean wrote:przy tych snach nie przeciwieństwo według mnie, śniło mi sie 2 dni przed spadkiem bety że idę na usg wychodzą dziewczyny mają takie duze plakatowe zdjecia zarodeczków a ja mam pusty i lekarz szuka i nie znalazł...także sen jak sen myślę, że u ciebie to dobry znak
Ukija, ty masz teraz który dc? Endo 11 mm?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa ja z tych bredni też nic nie rozumiem. Aczkolwiek zostałam wezwana do lekarza bo wyniki poza normami. Także we wtorek ide i musze jeszcze ekg zrobić bo lekarz chce wiedzieć czy niskie ciśnienie nie jest związane z jakimiś wadami serca. No ale nie jest bo serduszko mam jak dzwon aczkolwiek najbrawdopodobniej mam tą anemie ta ferrytyna o tym mówi
Chciała bym już takie endo ale do owu mam ok 6-7 dni więc spokojnie chleje dalej a mój dziś pije winko na relaksik ze mną na fejsbuku się pojawie spokojnie, jak usłyszę bicie serca dzieciaczka to jestem póki co czekam na bicie serduszka Twojego dzieciaczka :*
Susanna no 11 to ja bym chciała chociaż w dzień owulacji ja przyznam się że mam ze ślubu z 40 butelek jeszcze także wpadam w alkoholzm haha"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyło no to wina a wina macie jeszcze Ja tego egri bikavera kupuje jest butelka po 11 zł ha ha ha ale to wino polecają wszyscy na poprawę endometrium i właśnie anemię...
Hm ciekawe te twoje wyniki nie spotkałam się z takimi badaniami jeszcze..może rzeczywiście organizm jest osłabiony anemią i wystarczy go wzmocnić... -
Su polece we wtorek i zobaczymy co mi powie. Tak dziś Mój mi powiedział że ta hemoglobina nie jest taka naprawde bo pije wino i pewnie to mi podwyższa. Jak myślisz może tak być?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija moze zabije a 3 tyg pozniej u ciebie drugie zabije!!
Kurcze ja chyba jednak w pon pujde a nie we wtorek bo nie wytrzymiem.!
Tylko w poniedzialki po weekendzie to lekarz tlok moze miec ahhh
Ale mowil poczatek tygodnia to poczatekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 13:29
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Rosa wariatko! LEĆ! E tam kolejki wytrzymasz chwile dłużej a ten dźwięk bezcenny no chciała bym i tak musi być! Już wczoraj pukałam do endometrium i nakazywałam duży przyrost
Susanna no pije codziennie lampke dobrze że podwyższa oczywiście ale fałszuje wyniki zapomniałam o tym wspomnieć lekarzowi czekam na rozwój sytuacji u Ciebie jak wyjdzie więcej jajek to będzie niespodziewanka prawie przed świętami"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyNo póki co są łeb w łeb 7 podobnych We wtorek będzie coś wiadomo, ale wydaje mi się że doobrze zareagowałam na clo i może coś z tego być, oczywiście nie zapeszam ale to nie zapeszanie też gówno daje, więc luuuz
Ciekawa jestem twojego endo..a inofem już ile stosujesz dni ? -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosa wariatko! LEĆ! E tam kolejki wytrzymasz chwile dłużej a ten dźwięk bezcenny no chciała bym i tak musi być! Już wczoraj pukałam do endometrium i nakazywałam duży przyrost
Susanna no pije codziennie lampke dobrze że podwyższa oczywiście ale fałszuje wyniki zapomniałam o tym wspomnieć lekarzowi czekam na rozwój sytuacji u Ciebie jak wyjdzie więcej jajek to będzie niespodziewanka prawie przed świętami
To raczej wizyta typu "sprawdzimy czy pecherzK robrze rosnie"
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO rany Ukija wariatko pukasz do endometrium?? Hahah Ty odstaw te wino A w sumie to powiedz dokładnie w którym miejscu trzeba pukać to może i ja zacznę od następnego cyklu A ja nie piję alkoholu, nawet nie mogę się zmusić do jednej lampki Próbowałam, ale od razu po 3 łykach już jestem podchmielona I szczerze? Ja też średnio rozumiem o czym Ty pisałaś ( wyniki )
Rosa Ty w tej ciąży to osiwiejesz A lekarz z czasem już na Twój widok będzie zamykał się od wewnątrz na 7 spustów I tak to jest - człowiek przed ciążą martwi się by w końcu się udało, a kiedy już się uda to żeby wszystko było dobrze
Magduullina jaki brzuszek ładny, jaki zgrabny ! Ty to nie będziesz miała co zrzucać po ciąży Och jak ja sobie życzę takiego brzucha w ciąży - ale patrząc na moje siostry to obie miały wielkie brzuszyska Dobrze, że każda ciąża jest inna więc łudzę się, że będę laską w ciąży jak Ty
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to może to coś oznaczać a nie musi...mnie w cyklu udanym (na chwilę ) nic nie bolało..a w zeszłym stukało pukało dobre kilka dni po owu skończyło się może 11 dpo. Ale pamiętaj, każda ma inaczej z Nas.Tak czy inaczej ile trwa fl ? kiedy testowanie?