Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo czesc Ulcia
Ale zescie sie rozpisaly
Magdulina Ty go tam trzymaj a nawet do po terminie.
Ulcia a sa testy na plec? Zes mnie teraz uradowala ze na cos jeszcze sikac moge
Su na pewno sie uda!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
sua wrote:Magduullinko pewnie, że nam się uda I za jakiś czas będziemy pisały, by maleństwo jeszcze tydzień siedziało u mamusi w brzuchu
Ile to kobieta musi znieść przed tymi narodzinami. Wiem, że dziecko jest warte każdego bólu, ale na samą myśl mam ciarkiMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Rosa są, są haha Widzisz czyli nie jest tak źle Od 10 tygodnia możesz sikać do woli Czyli lada moment.
No nie wiem właśnie kto jest w lepszej sytuacji - czy ja - nie mając zielonego pojęcia co mnie czeka żyjąc i idąc na przyszły poród w błogiej nieświadomości czy Wy mając już ten hardcorowy dzień za sobą Mówią, że drugi poród jest łatwiejszy
A Tulipanowa rodziła naturalnie czy przez CC?
Magduullina to Ty chociaż broń Boże okien nie myj i nie sprzątaj Moja siostra jak rodziła dawno, dawno temu syna to lekarz na drugi dzień pytał czy nic nie potrzebuje na gardło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysua myślę że nie będzie to potrzebne tzn dość sie nacierpialam w tej ciazy zapalenie oskrzeli, korzonki + zapalenie miesni przy kręgosłupie takze bede spokojnie czekać az maly sam zechce przyjsc na ten świat ...
ale szczerze naprawdę niech on jeszcze poczeka bo nie wiem czemu mam zle przeczucia co do tego pcha nią się w dol i boli krocza masakra porostu.... -
nick nieaktualny
-
Tulipanowa przez cc.
Sliczna ta malutka
Ula nasz watek ma gpurupe na fb jak bys chciala mozesz dolaczyc
Lekarz dzwonil
Beta z 572,1 podniosla sie w ciagu 72 godzin do 2171 mam przyjsc na poczatku tygodnia na kolejna wizyte, poniedzialek lub wtorek. Trzeba sprawdzac czy aby na pewno w macicy rosnie bo ze jest w macicy to wiemy ale czy rosna ladnie nasze minimetry ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 18:17
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ahahah 7 pecherzykow srednicy 8-9 mm i endometrium 6.4 mm w 6 dc )))
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Rosa jakże się cieszę normalnie moje serce jest tak uradowane jak czytam o Twoich betach ❤ normalnie kocham to!
Susanna ale się rozszalałaś. Mnie bolą jajniki od czasu do czasu. Czyli jajka są. Ja pójdę na 1 monitoring w poniedziałek ale ja mam późno owu więc na spokojnie
Ulcia chyba lata świetlne Cie nie było. Mało "starych" staraczek już zostało nie zaciążonych
Makowa bardzo mi przykro z powodu straty. Trzymałam za Was kciuki z całej siły. Pamiętaj że trzeba wyciągać z każdego zdarzenia tylko pozytywy. Udało się to znaczy że oboje jesteście zdrowi i będzie dziecko! :*
Ja byłam dziś na pobieraniu krwii i lekarka mi powiedziała że mam kruche żyły i dlatego ciągle z byle uderzenia mam siniaki póki co wyników nie ma. Czekam do poniedziałku. Dziś pije winko i zajadam się migdałamiMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywow Susanna jak tych dzieciątek w brzuchu po tym cyklu będziesz miała więcej niż 3 to ja chętnie jedno przygarnę Nawet nie zauważysz różnicy, że jednego nie masz A ja dzięki temu zachowam figurę
Rosaaa jaka betaaa no szalejesz jak Susanna z pęcherzykami ja bardzo chętnie dołączę do grupy na fb jakbyś mogła wysłać link to byłabym wdzięczna
Ukija Ty też masz problem z siniakami?? Mam tak samo, że jak delikatnie gdzieś się uderzę to od razu pojawiają się kolory tęczy A teraz mam na prawy pośladku mega wielki siniak bo spadłam ze schodów centralnie na prawy półdupek
Magduullina odpędź od siebie te złe przeczucia, wszystko jest dobrze i tak zostanie
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to gdzieżżż ja obok anemii nie stałam Sprawdzałam już krzepliwość krwi i też ok.
Widzę SU, że nie masz nic przeciwko i wspomożesz koleżankę. Cieszy mnie to bardzo Ja wczoraj miałam 1 pęcherzyk wielkości 28 mm w 21dc ( chyba za duży) a nic kompletnie go nie czuję. Ale tak jak mówiłam ja mam miesięczny zaraz starań -
nick nieaktualny