Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Jestem w szpitalu. Rano dostałam różowego plemienia. Przyjęli mnie na oddział. Dostałam kroplówkę z nospa. Miałam usg i wiem tylko, według pomiarów jest 8t 0d a powinno być tak jak na suwaczku. Ginekolog powiedziała tylko, że słabo się rusza i że jeszcze sprawdzimy jutro. Jak spytałam czy serduszko bije to tylko powtórzyła, że sprawdzimy jutro... -
nick nieaktualnyMakowa spokojnie, z tego co słyszałam to plamienia się zdarzają, ale dobrze, ze jesteś pod opieką...Ci lekarze w szpitalach to są ciulki nie przejmuj się na pewno będzie dobrze wszystko...
Daj znać koniecznie jutro co i jak jutro :*monika_85 lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Hej!
Jestem w szpitalu. Rano dostałam różowego plemienia. Przyjęli mnie na oddział. Dostałam kroplówkę z nospa. Miałam usg i wiem tylko, według pomiarów jest 8t 0d a powinno być tak jak na suwaczku. Ginekolog powiedziała tylko, że słabo się rusza i że jeszcze sprawdzimy jutro. Jak spytałam czy serduszko bije to tylko powtórzyła, że sprawdzimy jutro...
Trzymam mocno kciuki! Bedzie dobrze!SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Wybaczcie że tak mało mnie tutaj ostatnio ale jestem zabiegana i jak wracam do domu to padam na twarz dosłownie nie mam czasu na życie nawet. Mam strasznie dużo pracy. Jestem tak zakopana w papierach że szok
Odnośnie anemii dziękuję za wsparcie dziewczyny. Jutro ide na badania. A wiecie jak lubie kiedy mnie kłują chociaż zobaczymy co tam wyjdzie już 11 miesiecy nie robiłam badań więc napewno się przydadzą
Rosa kochana nie rozmawiałam z Mamą niestety. Jak mam do tego podejść. Nawet nie mam czasu do niej jechać a tym bardziej usiąść z nią sam na sam ale jakoś muszę się zebrać do tego Ty mi tu pisz jak się czujesz!
Magduullina już ostatnia prosta przed Tobą ale jeszcze się wszystmajcie chwile przed porodem mam taką cichą nadzieję że jak urodzisz to będziesz czasami do nas wpadac
Makowa wszystko będzie dobrze. Nie zamartwiaj się na zapas. Zgadzam się z tym że plamienia na początku ciąży się zdarzają i nie jest to jakimś ewenementem :*
Susanna może też idź na jakieś badania bo taka senność wzbudza podejrzenia u lekarzy. Zwłaszcza jak nie masz aż tak dużo obowiązkówMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Boze makowa!
Nic sie nie stresuj maluszek ma prawo byc mniejszy! Bedzie wszystko dobrze na pewno!!!
Ja mam dzis wizyte!!!! Nie jutro a dzis o 15:45!!! Kurde!!! Zlokalizowanie ciazy... Tak sie boje!!! Ale wieze ze bedzie dobrze.
Od wczoraj mam magnez 2x1 430 dosc mocny bo mam bole brzucha i stad ta wizyta dzis. ;(
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyukija oczywiście że bede do was zagladac!!!!! i wspierac was w wasxych ciazach :*
rosax mocno trzymam kciuki!
makowa za was również! :*
my mieliśmy dzis wizyte w ujastku z serduszkiem jest w porządku choć trzeba skontrolować po porodzie...
maly wazy 2500-2600 duzy chop
jest starszy z wymiarow o 1dzien zaczal nadrabiać od dzisiaj mam skończyc brac luteinezFolwarku lubi tę wiadomość
-
Jestem po. Czarna kropka w macicy mierzy 3,3mm zalozyli mi ksiazeczke ciazy. Nastepna wizyta nie wiem kiedy. Ginekolog zadzwoni w poniedzialek poinformowac jaka beta z dzis i na kiedy najlepiej ustawic wizyte https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dab562fed76.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f7a70c249a3.jpgMagduullina, zFolwarku, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Jestem po. Czarna kropka w macicy mierzy 3,3mm zalozyli mi ksiazeczke ciazy. Nastepna wizyta nie wiem kiedy. Ginekolog zadzwoni w poniedzialek poinformowac jaka beta z dzis i na kiedy najlepiej ustawic wizyte https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dab562fed76.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f7a70c249a3.jpg
Bardzo sie ciesze!
Tez chce miec karte ciazy! Nowa na drugie dziecko (tak dla uscislenia zeby tam na gorze ci od spelniania zyczen nie pomysleli, ze przeciez karte ciazy mam w szufladzie )Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny