Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysua wrote:O rany Ukija wariatko pukasz do endometrium?? Hahah Ty odstaw te wino A w sumie to powiedz dokładnie w którym miejscu trzeba pukać to może i ja zacznę od następnego cyklu A ja nie piję alkoholu, nawet nie mogę się zmusić do jednej lampki Próbowałam, ale od razu po 3 łykach już jestem podchmielona I szczerze? Ja też średnio rozumiem o czym Ty pisałaś ( wyniki )
Rosa Ty w tej ciąży to osiwiejesz A lekarz z czasem już na Twój widok będzie zamykał się od wewnątrz na 7 spustów I tak to jest - człowiek przed ciążą martwi się by w końcu się udało, a kiedy już się uda to żeby wszystko było dobrze
Magduullina jaki brzuszek ładny, jaki zgrabny ! Ty to nie będziesz miała co zrzucać po ciąży Och jak ja sobie życzę takiego brzucha w ciąży - ale patrząc na moje siostry to obie miały wielkie brzuszyska Dobrze, że każda ciąża jest inna więc łudzę się, że będę laską w ciąży jak Ty -
nick nieaktualnysua no powiem z doświadczenia ze naprawde ciaze sa rozne fakt cieszy mnie to ze chodze w dzinsach sprzed ciazy bo i do szczuplych nie naleze ale znowu bardziej przesxkadza mi brzuszek tzn bardziej uciska itd teraz mozr do konca dobije 10 -12 kg na plus ale z synem tylam okropnie i puchlam bulo 20 na plus i od 5 miesiaca juz w nic się nie miescilam z przed ciazy..hehe do laski mi brakuje ale dzięki za mile słowa :* oj każda kobieta w ciąży pięknie wygląda :*♥ juz nie dlugo i wszystkie bedziecie takie piekne z dwoma serduszkami :*
rosax pewnie ze idz
wy dziewczyny korzystajcie z tego winka bo za niedługo abstynencja 9mies +karmienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 18:45
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja kochana pije ale obrzydliwe jest bo to wytrawne egri bikaver, jego mi nie będzie brakować. Mam wielką intuicję chyba dalej rosną na obu jajnikach pęcherzyki bo oba kłują Niespodziewane Nie mogę doczekać się wtorku ile ich będzie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 18:52
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robilam dziś progesteron w 20 dc wynosi 13.8 czy to nie za mało ??? czy nie powinnam brac luteiny tym bardziej ze jestem po dwóch cb ...plis pomóżcie
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
nie mam wlasnie gino kazala mi przyjść z 3 msc jak nie zajde w ciaze a jak będę to od razu w piątek powinna być @ i nie wiem czy w pon isc do niej ?
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyWiesz, ten wynik wskazuje, że owu najprawdopodobniej się odbyła i niektórzy lekarze nie uznaliby tego wyniku za niski, jeśli chodzi o progesteron Po pozytywnym teście jak najbardziej można się wesprzeć Ale zrobisz jak uważasz, mając świeże wyniki może lekarka też spojrzy na to innym okiem biorąc pod uwagę też inne, znane wam, aspekty
Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
sua wrote:O rany Ukija wariatko pukasz do endometrium?? Hahah Ty odstaw te wino A w sumie to powiedz dokładnie w którym miejscu trzeba pukać to może i ja zacznę od następnego cyklu A ja nie piję alkoholu, nawet nie mogę się zmusić do jednej lampki Próbowałam, ale od razu po 3 łykach już jestem podchmielona I szczerze? Ja też średnio rozumiem o czym Ty pisałaś ( wyniki )
Rosa Ty w tej ciąży to osiwiejesz A lekarz z czasem już na Twój widok będzie zamykał się od wewnątrz na 7 spustów I tak to jest - człowiek przed ciążą martwi się by w końcu się udało, a kiedy już się uda to żeby wszystko było dobrze
Magduullina jaki brzuszek ładny, jaki zgrabny ! Ty to nie będziesz miała co zrzucać po ciąży Och jak ja sobie życzę takiego brzucha w ciąży - ale patrząc na moje siostry to obie miały wielkie brzuszyska Dobrze, że każda ciąża jest inna więc łudzę się, że będę laską w ciąży jak TySusannaDean lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp