Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaka cisza tutaj dzisiaj. Wątek znowu zaczyna umierać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja pozdrawiam ze szpitala. Czekam na zabieg wyjścia śruby z nogi. W tym cyklu u mnie raczej bez szans bo owu mam jakoś dziś lub w najbliższych 2 dniach. A trafił mi się ten szpital w te dni a w domu jeszcze mama moja niby wczoraj jeszcze nam się udało poserduszkowac no ale
-
My dzis mamy rocznice slubu I udalo sie ze jest glowny prezent
Ukija jak progesteron?
Rosax, z tym brzuszkiem - no nie da sie ukryc, zes ciezarna. Ale brzuch wieczorem zawsze jest wiekszy U mnie nic nie widac poki co. Oczywiscie, ledwo doszlam do mojego 36 sprzed ciazy to na powrot ciaza Ale nic, mysle, ze skoro udalo mi sie wrocic do swojej sylwetki po Corce to i teraz sie uda. Poki co kompletnie stracilam apetyt. Bardzo malo jem i potwornie duzo pije za to. No i wieczorem jak juz Corka zasnie a ja usiade na kanapie to zaczyna mnie mdlic. Nie znosze tego uczucia. Jak latam w ciagu dnia to nie czuje nic. I przestalam juz sprawdzac czy nie dostalam @ co nie znaczy, ze sie nie boje, bo boje sie masakrycznie, zeby bylo dobrze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZFolwarku zgadzam się z Rosą będziesz jeszcze pochłaniać jedzenie, nie jeść tylko pochlaniać poczekaj aż maleństwo dojdzie do głosu a mój progesteron lipa ale przeczytałam że nie wolno jeść przed bo zaniża a ja jadłam... do tego nie wstrzeliłam się w wyrzut. Nie orzejmuje się. Seba jest silny i mu się uda pobyc tam przez 9 miesięcy
Susanna cos czuję że będą dwie krechy w czwartek testujesz?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija wrote:ZFolwarku zgadzam się z Rosą będziesz jeszcze pochłaniać jedzenie, nie jeść tylko pochlaniać poczekaj aż maleństwo dojdzie do głosu a mój progesteron lipa ale przeczytałam że nie wolno jeść przed bo zaniża a ja jadłam... do tego nie wstrzeliłam się w wyrzut. Nie orzejmuje się. Seba jest silny i mu się uda pobyc tam przez 9 miesięcy
Susanna cos czuję że będą dwie krechy w czwartek testujesz?
Własnie chyba opóźnię test do soboty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:moze owu sie poślizgnęła
Susanna super ,ze jestes .Pamietam Cie z poprzedniego watku. Dzialamy dalejSusannaDean lubi tę wiadomość
-
Susanna wole się powstrzymać od podawania tego wyniku. Powiem tak w normie się mieści a on chyba rośnie jak sądzę po moim wykresie Sebix jest silny
Olciuska mi sie wydłużyła z 10 do 14 także jest to możliwe zawsze można się skontaktować z ginem, zwłaszcza jak będzie trwał więcej niż 18 a test będzie negatywny"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija wrote:Susanna wole się powstrzymać od podawania tego wyniku. Powiem tak w normie się mieści a on chyba rośnie jak sądzę po moim wykresie Sebix jest silny
Olciuska mi sie wydłużyła z 10 do 14 także jest to możliwe zawsze można się skontaktować z ginem, zwłaszcza jak będzie trwał więcej niż 18 a test będzie negatywny -
Olciuska ale póki co mieścisz się w normie dpo więc nie jest źle
Makowa nienawidzę zostawać dłużej w pracy dziękuję za wsparcie Sebix musi być. Pukam codziennie do niego i Mój też wspieramy goOlciuska lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"