X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina ty rodzisz ze Cie nie ma?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Magdulina ty rodzisz ze Cie nie ma?
    O prosze...czekamy na wiesci ;*

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No właśnie, co z tym ? Kiedy wyniki ?
    Wyniki maja być za4-6miesiecy;(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cisza tutaj dzisiaj. Wątek znowu zaczyna umierać :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pozdrawiam ze szpitala. Czekam na zabieg wyjścia śruby z nogi. W tym cyklu u mnie raczej bez szans bo owu mam jakoś dziś lub w najbliższych 2 dniach. A trafił mi się ten szpital w te dni a w domu jeszcze mama moja :) niby wczoraj jeszcze nam się udało poserduszkowac no ale

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no cisza tu
    .

Gdzie was laski wywialo?? Co na obiad u Was dzis?
    Jakie prezenty w butach byly?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis mamy rocznice slubu :) I udalo sie ze jest glowny prezent ;)

Ukija jak progesteron?

Rosax, z tym brzuszkiem - no nie da sie ukryc, zes ciezarna. Ale brzuch wieczorem zawsze jest wiekszy ;) U mnie nic nie widac poki co. Oczywiscie, ledwo doszlam do mojego 36 sprzed ciazy to na powrot ciaza :D Ale nic, mysle, ze skoro udalo mi sie wrocic do swojej sylwetki po Corce to i teraz sie uda. Poki co kompletnie stracilam apetyt. Bardzo malo jem i potwornie duzo pije za to. No i wieczorem jak juz Corka zasnie a ja usiade na kanapie to zaczyna mnie mdlic. Nie znosze tego uczucia. Jak latam w ciagu dnia to nie czuje nic. I przestalam juz sprawdzac czy nie dostalam @ ;) co nie znaczy, ze sie nie boje, bo boje sie masakrycznie, zeby bylo dobrze.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem zajeta do popoludnia nie mam jak pisac :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 13:38

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zfolwarku ja tez poczatki jesc nie moglam a teraz od kilka dni pochlaniam potrojne porcje ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę wam powiedzieć, ze mam dziwne kłucia w jajniku jakiego nigdy nie czułam

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku zgadzam się z Rosą będziesz jeszcze pochłaniać jedzenie, nie jeść tylko pochlaniać :P poczekaj aż maleństwo dojdzie do głosu :D a mój progesteron lipa ale przeczytałam że nie wolno jeść przed bo zaniża a ja jadłam... do tego nie wstrzeliłam się w wyrzut. Nie orzejmuje się. Seba jest silny i mu się uda pobyc tam przez 9 miesięcy :P

Susanna cos czuję że będą dwie krechy :D w czwartek testujesz? :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    ZFolwarku zgadzam się z Rosą będziesz jeszcze pochłaniać jedzenie, nie jeść tylko pochlaniać :P poczekaj aż maleństwo dojdzie do głosu :D a mój progesteron lipa ale przeczytałam że nie wolno jeść przed bo zaniża a ja jadłam... do tego nie wstrzeliłam się w wyrzut. Nie orzejmuje się. Seba jest silny i mu się uda pobyc tam przez 9 miesięcy :P

Susanna cos czuję że będą dwie krechy :D w czwartek testujesz? :P
    cóż z wynik, że uznajesz, że lipa ?
    Własnie chyba opóźnię test do soboty :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, przpraszam ,ze sie tak wcinam. Ale moze bedziecie w stanie mi odpowiedziec na pytanie, czy mozliwe jest zeby fl sie wydluzyla..? W tamtym miesiacu mialam 12d a w tym juz jest 15 i @ nie ma. A test negatywny, troszke sie martwie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze owu sie poślizgnęła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    moze owu sie poślizgnęła :)
    Byc moze masz racje, choc robilam testy owulacyjne.. i byl pozytyw a na drugi dzien bol owulacyjny, troszke jestem w szoku i boje sie, ze znowu cos :(.
    Susanna super ,ze jestes <3.Pamietam Cie z poprzedniego watku. Dzialamy dalej :)

SusannaDean lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna wole się powstrzymać od podawania tego wyniku. Powiem tak w normie się mieści a on chyba rośnie jak sądzę po moim wykresie :P Sebix jest silny :P

Olciuska mi sie wydłużyła z 10 do 14 także jest to możliwe :P zawsze można się skontaktować z ginem, zwłaszcza jak będzie trwał więcej niż 18 a test będzie negatywny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Susanna wole się powstrzymać od podawania tego wyniku. Powiem tak w normie się mieści a on chyba rośnie jak sądzę po moim wykresie :P Sebix jest silny :P

Olciuska mi sie wydłużyła z 10 do 14 także jest to możliwe :P zawsze można się skontaktować z ginem, zwłaszcza jak będzie trwał więcej niż 18 a test będzie negatywny :)
    Chyba tak bede musiala zrobic ;(. Dziekuje, troszke sie podlamalam, myslalam ,ze juz wszystko bedzie ok...

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem...
    Uff. Padam dziś na twarz. Byłam dziś dłużej w pracy. Przed chwilą wróciła i dopiero zjadłam obiad.
    Susanna, Ukija ja caly czas trzymam za Was kciuki.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska ale póki co mieścisz się w normie dpo więc nie jest źle :)

Makowa nienawidzę zostawać dłużej w pracy :/ dziękuję za wsparcie :) Sebix musi być. Pukam codziennie do niego i Mój też :) wspieramy go :D

Olciuska lubi tę wiadomość

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija i takie nastwienie lubię.
    Susanna mnie w ciąży jajnik bolał jakby ktoś mi szpilki wbijał i głównie dlatego zdecydowałam się na test.

Ukija, SusannaDean lubią tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
‹‹ 1029 1030 1031 1032 1033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ