Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Magduullina no już jest bardzo blisko nie obejdzysz się a już będziecie w 4 cudownie taki prezent dostać pod choinkę no może nieco wcześniej ale już w wigilię będziecie razem ❤ to racja każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać
Susanna mi ciągle zimno, zwlaszcza jak wrócę z dworu i tak odczekam z 1.5 h wtedy jest najgorzej czekam na Twój test, ale musisz podejść do tego bezstresowo
A ja sama nie wiem jak u mnie raz cycki bola a raz już takie twarde nie są. U mnie jeszcze 3 dni. Musi się udać! Uda się! Nie chcę nic pod choinkę oprócz maleństwa Nie chcę histerioskopii... -
Magroz ja na sobote chyba. Choć jak zawsze pod koniec cyklu trace nadzieje. Ciagle mi zimno wiec temp pewnie spada Ty nie musisz sie jeszcze spieszyc do lekarza bo jest jeszcze wczesniej. Chyba ze na bete chcesz isc
Rosa już nie chcesz z nami pisać? teraz musisz wypoczywać i nieco się odłączyć od nasmagroz26 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Magroz ja na sobote chyba. Choć jak zawsze pod koniec cyklu trace nadzieje. Ciagle mi zimno wiec temp pewnie spada Ty nie musisz sie jeszcze spieszyc do lekarza bo jest jeszcze wczesniej. Chyba ze na bete chcesz isc
Rosa już nie chcesz z nami pisać? teraz musisz wypoczywać i nieco się odłączyć od nas -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Wlasnie specyficzny bol glowy i ten napad goraca wieczorem, mam tez klucia i bole @
Ukija nie obraz sie ale podejde stresowo, bo tylko ja wiem jaka jest obecnie moja sytuacja -
Betę miałam robić ale uznałam ze skoro testy dwa to samo wykazaly.Tez nie chce sie stresować czy duży czy maly przyrost.A ogólnie mam pytanie do mamusiek jak u Was bylo na poczatku ciąży z serduszkowaniem???wczoraj chciałam ale niestety kazda pozycja powodowala dyskomfort.Nie wiem czy to ma znaczenie ze mam tyłozgięcie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magroz czuje sie dobrze wizyta w poniedzialek
Ukija jak nie chce? Ja musze. Ale mam jakis zapierdol.. Sama sobie go robie bo nic mi sie nie chce odkladam wszystko na bok a pozniej czasu na nic nie mam jak robie reszte czytam Was caly czas tylko czasu nie mam napisac ale juz pisze
Tez mialam zimno a policzki rozpalone i ciagly bol glowy
Su testujesz jutro?Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Magroz czuje sie dobrze wizyta w poniedzialek
Ukija jak nie chce? Ja musze. Ale mam jakis zapierdol.. Sama sobie go robie bo nic mi sie nie chce odkladam wszystko na bok a pozniej czasu na nic nie mam jak robie reszte czytam Was caly czas tylko czasu nie mam napisac ale juz pisze
Tez mialam zimno a policzki rozpalone i ciagly bol glowy
Su testujesz jutro? -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:teraz mi strasznie zimno a grzejnik wlaczony i pod kocem leze
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej...
Su ja już się nie mogę doczekać Twojego testu:D
Ja z tych gorących. Po owu to już w ogóle. A na początku ciąży to budziłam się mokra tak mi było gorąco. W ciągu dnia miałam nawet 37.50 stopni.
Chyba muszę wyciągnąć testy owu. -
Aha dzwoniłam do Pani prof od badań genetycznych, która poleciła mija gin. Termin na 20.06... A do drugiej z polecenia na grudzień 2017. Bez komentarza. Pisałam do gin zobaczymy co odpisze. Chyba trzeba będzie zrobić jednak prywatnie.