Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa ja się po prostu stęskniłam za Twoim wariactwem :)

Makowa na kase chorych czy prywatnie taka kolejka? Dobrze czas się zbadać. Ja też biby miałam iść na genetyczne zwłaszcza że to starania o 1 dziecko.

Cycki już mam coraz mniej bolesne i już nie takie napompowane :/ dziwne bo klapają w dzień @ zawsze... jakoś zero pozytywizmu we mnie :( za dużo naczytałam się o histerioskopii :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na kasę chorych takie kolejki. No nic trzeba będzie prywatnie zrobić. Dobrze, że mamy trochę pieniędzy odłożonych, bo pewnie ze 2-3 tys. pójdzie, ale dla maleńswta wszystko. Trzeba się cieszyć, że chociaż nas stać na prywatnie, bo co mają zrobić osoby w naszej sytuacji kiedy niestety nie mogą sobie pozwolić na takie wydatki.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loooo matko jakie kolejki! Szok!

Ukija ty i twoje czytanie. Co wy tak negatywnie myslicie? Czy ja tez tak narzekalam? Eee to boli to torbiel tu naczytalam za duzo o tym to chyba sie nie udalo...
    Laski duoy wysoko cycki wyzej! Puki zyjemy i sie staramy szanse sa OGROMNE!
    Zaraz jedna i druga na dupsko dostanie.! na gola dupe paskiem a uprzednio prosze o wysmarowanie sie cebula by lepiej zabolalao!

U mnie dzis 3 miesiac sie zaczal.
    Kurcze podoba mi sie te rosniecie brzucha ;D wiem wiem to nie dziecko ani nie macicy tylko jelita i narzady wewnetdzne sie przesuwaja i rozciagaja i puchna dlatego tak bebzon wywala ale coraz bardziej mi sie podoba ;) w moim pamietniku jest dzisiejsza fotka jak i kazda ktora bedzie w nastepnym tyg. :)

zFolwarku lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susa, kiedy idziesz na bete?! Bo czekam!!! No ile mozna skoro juz 12 dpo!!!????

Magroz, w pon wizyta mowisz? He? To tak jak ja - tez mam w poniedzialek ;) :D

Nie dolacze do Was z zimnem. Mi bez przerwy goraco z kolei ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Susa, kiedy idziesz na bete?! Bo czekam!!! No ile mozna skoro juz 12 dpo!!!????

Magroz, w pon wizyta mowisz? He? To tak jak ja - tez mam w poniedzialek ;) :D

Nie dolacze do Was z zimnem. Mi bez przerwy goraco z kolei ;)
    jeszcze sobie ponarzekam do soboty...
    Znowu drzemka a własciwie dwie.....m a s a k r a spać i spać

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susa chyba sobie zartujesz? Po co do soboty az? To wtedy wynik w poniedzialek bedzie przeciez....

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Susa chyba sobie zartujesz? Po co do soboty az? To wtedy wynik w poniedzialek bedzie przeciez....
    ale sikańca, teraz nie czuje się na sile iść po test..przecież może być zaburzony boje się

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    poczułam złość teraz do siebie że tego testu nie kupiłam, i normalnie mnie tak cycki zaczęły boleć ha ha ha

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem. Jutro 13 dpo. Czemu test ma byc zaburzony?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 21:11

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Nie rozumiem. Jutro 13 dpo. Czemu test ma byc zaburzony?
    po ovitrelle, dlatego wole odczekać

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ovirtelle nie powinien juz byc zaburzony a moglas zrobic jeden 8-10 dpo aby widziec jak spada.

I ja w poniedzialek wizytuje zfolwarku :D

zFolwarku lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Po ovirtelle nie powinien juz byc zaburzony a moglas zrobic jeden 8-10 dpo aby widziec jak spada.

I ja w poniedzialek wizytuje zfolwarku :D
    Nie pomyślałam o tym

Sama nie wiem lekarz kazał 7 dni po terminie @ a brać dupka cały czas i powiedział, że jakby miał być @ to dostanę i wtedy odstawić

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna kochana zaciskam za ciebie mocno mocno kciuki i za ukije również ażeby bylo po myśli!!!! ♥ oj ja juz poprostu szaleje jutro wizyta jak ts krowa xas cos wymysli to się wsciekne...
    moj synio chyba się nie spieszy w moje ramiona daje na wstrzymanie co ma być to będzie kiedy zechce to wyjdzie bo jak się tak bede nakrecac to zwariuje .... dzisiaj jakis lekki spacerek na dotlenienie i będziemy odpoczywac poki jeszcze mam taka opcje ... ;)
    a tak mi się wydawało ze nawet wcześniej urodze i wogole jak tak sie pchal a teraz mi psikusy wywija ... ♥

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia wyjdzie juz nie dlugo ;) ciesz sie ostatnimi chwilami z jednym bo zaraz bedzie urwanie glowy ;)

Su mozesz zatestowac dzis i jutro. Jak dzis bedzie cien to zobaczysz jak jutro bedzie. Czy ciemniej czy jasniej

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susa, wez zatestuj co? :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic w miare domek ogarniety idziemy się szykować na spacerek .. (rosax no dokładnie tyle ze ja jakos nie potrafię ulezec czy odpoczywać nawet na chwilę)
    su kciuki zaciskam :)

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdullina teraz mi sie przypomniala kolezanka, ktora tez "juz" rodzila i donosila DOKLADNIE do dnia terminu ;) Spokojnego spacerku. Dziecie wyjdzie :D :) PS. Nie moge uwierzyc, ze takie rozterki jak Twoje beda moim udzialem juz w sierpniu - oalalalala! ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co su?

Testujesz?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z folwarku no tak :) te oczekiwania sa najgorsze.... meczaca końcówka masakra ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw wroce do domu i pojde do apteki po test boje sie ze nic z tego

‹‹ 1032 1033 1034 1035 1036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ