Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosa ja się po prostu stęskniłam za Twoim wariactwem
Makowa na kase chorych czy prywatnie taka kolejka? Dobrze czas się zbadać. Ja też biby miałam iść na genetyczne zwłaszcza że to starania o 1 dziecko.
Cycki już mam coraz mniej bolesne i już nie takie napompowane dziwne bo klapają w dzień @ zawsze... jakoś zero pozytywizmu we mnie za dużo naczytałam się o histerioskopii"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Na kasę chorych takie kolejki. No nic trzeba będzie prywatnie zrobić. Dobrze, że mamy trochę pieniędzy odłożonych, bo pewnie ze 2-3 tys. pójdzie, ale dla maleńswta wszystko. Trzeba się cieszyć, że chociaż nas stać na prywatnie, bo co mają zrobić osoby w naszej sytuacji kiedy niestety nie mogą sobie pozwolić na takie wydatki.
-
Loooo matko jakie kolejki! Szok!
Ukija ty i twoje czytanie. Co wy tak negatywnie myslicie? Czy ja tez tak narzekalam? Eee to boli to torbiel tu naczytalam za duzo o tym to chyba sie nie udalo...
Laski duoy wysoko cycki wyzej! Puki zyjemy i sie staramy szanse sa OGROMNE!
Zaraz jedna i druga na dupsko dostanie.! na gola dupe paskiem a uprzednio prosze o wysmarowanie sie cebula by lepiej zabolalao!
U mnie dzis 3 miesiac sie zaczal.
Kurcze podoba mi sie te rosniecie brzucha wiem wiem to nie dziecko ani nie macicy tylko jelita i narzady wewnetdzne sie przesuwaja i rozciagaja i puchna dlatego tak bebzon wywala ale coraz bardziej mi sie podoba w moim pamietniku jest dzisiejsza fotka jak i kazda ktora bedzie w nastepnym tyg.zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Susa, kiedy idziesz na bete?! Bo czekam!!! No ile mozna skoro juz 12 dpo!!!????
Magroz, w pon wizyta mowisz? He? To tak jak ja - tez mam w poniedzialek
Nie dolacze do Was z zimnem. Mi bez przerwy goraco z kolei
Znowu drzemka a własciwie dwie.....m a s a k r a spać i spać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po ovirtelle nie powinien juz byc zaburzony a moglas zrobic jeden 8-10 dpo aby widziec jak spada.
I ja w poniedzialek wizytuje zfolwarkuzFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Po ovirtelle nie powinien juz byc zaburzony a moglas zrobic jeden 8-10 dpo aby widziec jak spada.
I ja w poniedzialek wizytuje zfolwarku
Sama nie wiem lekarz kazał 7 dni po terminie @ a brać dupka cały czas i powiedział, że jakby miał być @ to dostanę i wtedy odstawić -
nick nieaktualnySusanna kochana zaciskam za ciebie mocno mocno kciuki i za ukije również ażeby bylo po myśli!!!! ♥ oj ja juz poprostu szaleje jutro wizyta jak ts krowa xas cos wymysli to się wsciekne...
moj synio chyba się nie spieszy w moje ramiona daje na wstrzymanie co ma być to będzie kiedy zechce to wyjdzie bo jak się tak bede nakrecac to zwariuje .... dzisiaj jakis lekki spacerek na dotlenienie i będziemy odpoczywac poki jeszcze mam taka opcje ...
a tak mi się wydawało ze nawet wcześniej urodze i wogole jak tak sie pchal a teraz mi psikusy wywija ... ♥ -
Madzia wyjdzie juz nie dlugo ciesz sie ostatnimi chwilami z jednym bo zaraz bedzie urwanie glowy
Su mozesz zatestowac dzis i jutro. Jak dzis bedzie cien to zobaczysz jak jutro bedzie. Czy ciemniej czy jasniejMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Magdullina teraz mi sie przypomniala kolezanka, ktora tez "juz" rodzila i donosila DOKLADNIE do dnia terminu Spokojnego spacerku. Dziecie wyjdzie PS. Nie moge uwierzyc, ze takie rozterki jak Twoje beda moim udzialem juz w sierpniu - oalalalala!
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny