Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeju jak wy sie szybko poddajecie.
Kilka cykli nieudanych i przerwa w staraniach. Albo sie chce dziecko i sie o nie stara albo sie nie chce i sie odpuszcza.
Ja pomimo tylu strat nadal walczylam i zawsze bede walczyc. Laski wezcie sie w garsc! spiac posladki i dauyc do celu!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Jeju jak wy sie szybko poddajecie.
Kilka cykli nieudanych i przerwa w staraniach. Albo sie chce dziecko i sie o nie stara albo sie nie chce i sie odpuszcza.
Ja pomimo tylu strat nadal walczylam i zawsze bede walczyc. Laski wezcie sie w garsc! spiac posladki i dauyc do celu!
Ale szczerze porozmawialam z mezem i on chce zebysmy sie starali mimo przeszkod i jakos damy rade finansowo.
Nie wiem skad taki ton twojej wypowiedzi ale nie kilka miesiecy tylko zaraz rok bedzie,ciezka koncowka strata i do tego smierc babci nadwatlily moja psychike,kazdy jest inny. I akurat oceniac to czy chce czy nie chce dziecka to moge tylko ja....
Takze ten, zostaje z wami i na spokojnie bez wspomagaczy sobie bedziemy probowac bedzie co bedzie jak znajde prace to wtedy uderzymy znowu w monitoringi itp itdWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 23:48